От Гено?doktorka написа:геналност според мен идва от гени и от "gen-der"..-пол...Dark Angel написа:ахъм, направо геналностМарвин написа: Това е талант!!!
нали?:winkw:
400 думи
Re: Ето един ехел мощен :-)
заМарвин написа: Един бърз анализ!![]()
ми
го
в
ти
аз
кой
дали
става
май
както
кажа
Тц, това е:4avdar4e написа:
май
както
кажа
:rotfl24:
преди
теб
май
както
кажа
Panta rhei...
обаче
всеки
къде
ние
бе
им
път
във
тия
също
Сметам, дека сичко е ясно !?

всеки
къде
ние
бе
им
път
във
тия
също
Сметам, дека сичко е ясно !?
Друго си е да вадиш думи от контекстаМнемозина написа: Тц, това е:
преди
теб
май
както
кажа
Ммм, контекст, тая дума що я няма??
"съм" "само" "мен" са много индивидуални думи.Remmivs написа:words.xls
Това е състоянието към момента (снимка) и имайте предвид, че преди малко повече от четири месеца си играх с първите 25 думи, а именно:
'това', 'съм', 'lol', 'като', 'grin', 'quot', 'има', 'много', 'само', 'blum', 'или', 'няма', 'ако', 'така', 'може', 'нещо', 'мен', 'ама'
И не ме питайте защо са 18 тези 25. Не помня вече какви съм ги творил по сикуела.
PS
Това е набързо. Не съм си играл да проверявам за еднакви думи с различен запис (мАлКи/ГоЛеМи БуКвИ). Нямам време за това сега (не и повече от 10 мин. за горното), но като първо приближение и това е добре.
всички сме индивидуалисти ...
явно
КВО сега?doktorka написа:всички сме индивидуалисти ...
явно
Няма ли да се включваш в комуната?
къде е таз комуна?Звеневия написа:КВО сега?doktorka написа:всички сме индивидуалисти ...
явно
![]()
Видях бе, нали затуй се смея.Звеневия написа:НЕ се Лазсейвай, а... глеЙ таблицата! от 226 до 237- направо готово изречение.Мнемозина написа:Сега ще дам своя принос:Звеневия написа:226
.
.
.
.
237
Вече шви п*увам по тая таблица!![]()
![]()
П.П. Ето защо "псувам" я няма в първите 400...
И от 335 нататък е така.
Panta rhei...
doktorka написа:къде е таз комуна?Звеневия написа:КВО сега?doktorka написа:всички сме индивидуалисти ...
явно
![]()
Най-често използвания глагол - "трябва" (като изключим "съм", разбира се). .После "знам". Тва е - хора на дълга и знанието.
Съвсем малко по-нататък и "мога", разбира се. Чи как!
(бе мноу самоуверени тез пък, тц, тц). И забележете веднага след "мога" следва "повече". Изхвърлячи. Категорично.
Съществителни - "хора, човек, неща, години". Ми да хора и години само ги вълнуват. Той и клуба им такъв, с хора и години свързан.
"Мисля, тема, колко, добре" (в този ред). Но цомент. Такова де, комент.
я по-нататък... "Добре тва. Защо имам? И после ви поне друго." (Бе плещят несвързано направо.) А! "Работа"! Да си дойдем на думата. (ами до секс още не сме стигнали и ето ти я вече работата, хмммм...). "Много тях нас... обаче всеки" (боже, нищо не разбирам) Ииии, тъй нататък, прескачаме многозначителната дума "П" и квооо.. "Само темата през тогава" (ми добре, както кажеш). "Прави знаеш друг може доста днес." (ама "прави" като как? глагол ли или каквобешетам...) "Нима наистина?! Има жена, бях такова така." "Съвсем децата" (още до секса не сме стигнали и ето ти децата. Ма как без секс бе, оууу) И тъй нататък, дъра-бъра, скролвам додолу, ма секс не виждам. И после филтрирам за по-сигурно. Ми да, знаех си, има секс, как да няма, ама явно много ми се спи на мене. Интересно още как Боев се намърда между думите. Връзкар. Плямпало. Я да му видя мненията... Ми да, моите са с 31% (горе-долу де) повече, пък вяра го няма даже като съществително (пак филтрирам за всеки случай, да не излезе, че лъжа, ама тц, няма)
От това по-кратко не може, сори. Можеше по-дълго, ама...
Съществителни - "хора, човек, неща, години". Ми да хора и години само ги вълнуват. Той и клуба им такъв, с хора и години свързан.
"Мисля, тема, колко, добре" (в този ред). Но цомент. Такова де, комент.
От това по-кратко не може, сори. Можеше по-дълго, ама...
[секс -341 во
излагация!
наздраве - на 364 то място!
позор!
жените -323-то
мъже 373-то!
жена ( ед число) 156-то
kissssss -150-to ( а целувки НЯМА)
работа-109-то
а целувки нийде не видях!
срам и позор!
мислители всичките!
излагация!
наздраве - на 364 то място!
позор!
жените -323-то
мъже 373-то!
жена ( ед число) 156-то
kissssss -150-to ( а целувки НЯМА)
работа-109-то
а целувки нийде не видях!
срам и позор!
мислители всичките!
Последно промяна от doktorka на 25.03.08, 22:44, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Важното е, че Боев е сред 400-те най-използвани думи в клуба!esti написа:Не съм чела темата, но нищо не разбрах.
П.П. Баткаааа, какво черпене те чака... Гледай да кОпаш по-добре лозето, та да има повече гроздето, та да направиш вино и ракия, че как ще се отчерпАваш, ни тъ знам!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
На мен пък ми стана интересно кои са думите, които се срещат само по веднъж. Добре де, до десетина пъти.Remmivs написа:хехехехе
оуляхте се, ама поне се надявам и да се позабавлявахте
това е само миг от вечността
една искра от огъня
едно нищо
макар че сумата от разни нищожни неща е цялото
какви ги плещя?!?
57 191 30
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Е, сега не издребнявай!Мнемозина написа:На мен пък ми стана интересно кои са думите, които се срещат само по веднъж. Добре де, до десетина пъти.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ти, пък, голям завистник излезе...Звеневия написа: Нема само Боев (още един път,...) да е в топ 400!
Bella Ciao
Bella Ciao