Иде бум на разводите и хаос в семействата>>>
Ваще коментари моля!
Трябва да се купуват батерии на едро.БоЕВ написа:Ваще коментари моля!
Ами четат ни хората, следят от какво се интересуваме...БоЕВ написа:за кво си дуднехме днеска!:lol:
Ваще коментари моля!
Ми, ми, сега обсъждат в НС проект на нов Семеен кодексМнемозина написа: Ами четат ни хората, следят от какво се интересуваме...
Решението е едно-НЕ СЕ ЖЕНЕТЕБоЕВ написа:за кво си дуднехме днеска!:lol:
Ваще коментари моля!

И кво, ще се оправим ли?frisky lioness написа:
П.П.
Абе, вчера гледах ясновидците
Малиии, голям смех:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Не...Те не ги питат дали и кога ще се оправим, а им поставят разни задачки. Като за начало какво има зад паравана:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:И кво, ще се оправим ли?frisky lioness написа:
П.П.
Или... да не би и те да са ни чели тук?

Колежката ми разправя. Изтървала съм. Ама имало и наистина добри ясновидци. Истински, де.frisky lioness написа: П.П.
като стигнат до числата в тотото - моля, обади ми се да го гледам:winkw:frisky lioness написа:
Имаше и попадения много добри (едната е от Пловдив). Всичко това при уговорката, че нещата не са предварително режисирани, което малко ме съмнява и че организаторите на са подсказали на "добрите" медиуми какво, в случая, има зад паравана. В следващият епизод "оцелелите" 10 ще търсят човек, скрит в багажник на кола на един паркинг с ....байджа колици беше:-)
Снощи попаднах на Слави, та той разказа виц:frisky lioness написа: Като за начало какво има зад паравана:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ахъмvyara написа:Колежката ми разправя. Изтървала съм. Ама имало и наистина добри ясновидци. Истински, де.frisky lioness написа: П.П.

що? Нали се сещаш, че 2 милиона познали 6-те числа ще си поделят по 38 стинки...bead_ написа:като стигнат до числата в тотото - моля, обади ми се да го гледам:winkw:frisky lioness написа:
Имаше и попадения много добри (едната е от Пловдив). Всичко това при уговорката, че нещата не са предварително режисирани, което малко ме съмнява и че организаторите на са подсказали на "добрите" медиуми какво, в случая, има зад паравана. В следващият епизод "оцелелите" 10 ще търсят човек, скрит в багажник на кола на един паркинг с ....байджа колици беше:-)
frisky lioness написа: Ахъм
Нашата продавачка на имоти позна, че зад паравана има жена и че е бременна. Като си видяха резултатите и нашта мома са опули:blink::shocked: Не повярва....
на мен ми е интересно. Писал съм от много време, че тези неща хората (някои) ги имат, а след време ще се учат и усвояват. Не всички ги могат, но и не всички могат да бягат за 10 сек. 100 метра, да рисуват, да пеят, да танцуват... и това си е дарба, изкуство ... Лошото е, че много ментета има, но и това ще се оправи.vyara написа:frisky lioness написа: Ахъм
Нашата продавачка на имоти позна, че зад паравана има жена и че е бременна. Като си видяха резултатите и нашта мома са опули:blink::shocked: Не повярва....интересно...
Ще се гледа задължително. Всеки вторник 20.30. 10 епизода били.
Силно се съмнявамbead_ написа:като стигнат до числата в тотото - моля, обади ми се да го гледам:winkw:frisky lioness написа:

Вие у София вече си имате училище за магии:-):lol:ELBI написа:
Ще си има школа като на Хари Потър

2мил. ли го гледат това предаване?!?!?!?!? не съм в час аз явно с реалността...ELBI написа:що? Нали се сещаш, че 2 милиона познали 6-те числа ще си поделят по 38 стинки...bead_ написа:като стигнат до числата в тотото - моля, обади ми се да го гледам:winkw:frisky lioness написа:
ахам - как уж без да се краде се ограбва една държава... вече караме 18-ти класfrisky lioness написа:Вие у София вече си имате училище за магии:-):lol:ELBI написа:
Ще си има школа като на Хари Потър
Може да си в час с трансцедентността, магьосничеството или вещ...квотоетамbead_ написа:2мил. ли го гледат това предаване?!?!?!?!? не съм в час аз явно с реалността...
п.п. ама те ще ги познаят ли?!?!:eek:
bead_ написа:
2мил. ли го гледат това предаване?!?!?!?!? не съм в час аз явно с реалността...
п.п. ама те ще ги познаят ли?!?!:eek:

Стига съ прАвиELBI написа:
Хм...виждам го...

Намерих първото предаване във vbox-а. Който иска... Ясновидциvyara написа:Колежката ми разправя. Изтървала съм. Ама имало и наистина добри ясновидци. Истински, де.frisky lioness написа: П.П.
ELBI написа:
Може да си в час с трансцедентността, магьосничеството или вещ...квотоетам
...
2:1 за тези в червени ризки...frisky lioness написа:Стига съ прАвиELBI написа:
Хм...виждам го...
КАжи резултатЪ
Тогава штЪ призная:-)
сега трябва да те подкупя, да не ми направиш черна магия и да оглупея напълно или да ме превърнеш в Бойко Борисов...bead_ написа:ELBI написа:
Може да си в час с трансцедентността, магьосничеството или вещ...квотоетам
...
разкри ме!
Благодаря!vyara написа:Намерих първото предаване във vbox-а. Който иска... Ясновидциvyara написа:Колежката ми разправя. Изтървала съм. Ама имало и наистина добри ясновидци. Истински, де.frisky lioness написа: П.П.

Абсолютно си права, Краси Ванков беше "образ безподобен"frisky lioness написа:Вчера голям смях съм се смяла на "Форт Бояр". От години не ми се е случвало да "цвиля" така.:rotfl24::rotfl24:Разплаках се от хилеж.
Краси Ванков трябваше да носи едни кофи с вода по бягаща пътека. Беше просто зашеметяващо.
За съжаление не мога да намеря нищо в нета (за тези, които са го пропуснали)
Единственото, за което се сетих беше онзи бял мечок, анимирания, който имаше подобни безуспешни опити с една таква бягаща пътека в някакъв спортен салон
Но Краси беше в пъти ПО-ЯК:lol::lol::lol:
http://fort.btv.bg/frisky lioness написа: За съжаление не мога да намеря нищо в нета (за тези, които са го пропуснали)
Одавна не бях виждал човек, толкова зле с координацията - ръце, крака, глава...никаква връзка.frisky lioness написа: Краси Ванков трябваше да носи едни кофи с вода по бягаща пътека.
Клю!:lol:4avdar4e написа:http://fort.btv.bg/frisky lioness написа: За съжаление не мога да намеря нищо в нета (за тези, които са го пропуснали)
Аз старницата я намерих още одеве, ама въпросния епизод не можах:-)4avdar4e написа:http://fort.btv.bg/frisky lioness написа: За съжаление не мога да намеря нищо в нета (за тези, които са го пропуснали)

Явно не са го качили още, макар че пише Епизод 2frisky lioness написа: Аз старницата я намерих още одеве, ама въпросния епизод не можах:-)