Пепел ти на езика!4avdar4e написа:Само да не се окаже главната заподозряна от поста на МъжжжжО[unknown] написа: Нова кръв, а? Що не поздравяваш?.. Здрасти.
МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
- сър Айвънхоу
Re: МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа:
Само да не се окаже главната заподозряна от поста на МъжжжжО
как ти хрумна ма Чаве....
Днес съм на вълна соц. реализъм и съм мнооого подозрителнаesti написа:
това е работа на военните да знайш4avdar4e написа:Днес съм на вълна соц. реализъм и съм мнооого подозрителнаesti написа:
Разработка се казва, разработка.esti написа:това е работа на военните да знайш4avdar4e написа:Днес съм на вълна соц. реализъм и съм мнооого подозрителнаesti написа:
Много си харесах израза "оперативно интересни хора".
Panta rhei...
Не е. Споко4avdar4e написа: Само да не се окаже главната заподозряна от поста на МъжжжжО
Просто приятелче.. "Pen friend" дет се вика на интернет език.
Мнемозина написа: Много си харесах израза "оперативно интересни хора".
п.п.
Бе аз си се хиля и се майтапя... ама май мъжете трудно го преживяваме това действие нещо..
Кат ти гепят мотивацията и я нулират на изходна позиция и за капак я потъпчат щото е паднала ...
Те това само ме държи жив и в кондиция:
www.youtube.com/watch?v=2bB9rgTat6Y
Иначе съм дал фира отма... Но и не бих се върнал в оня малък персонален ад /особено в последните 7-8 годинки/.
Наздраве!
Мъжжжже,МЪЖжжж написа:Мнемозина написа: Много си харесах израза "оперативно интересни хора".
п.п.
Бе аз си се хиля и се майтапя... ама май мъжете трудно го преживяваме това действие нещо../връщайки се в руслото на темата/
Кат ти гепят мотивацията и я нулират на изходна позиция и за капак я потъпчат щото е паднала ...
Те това само ме държи жив и в кондиция:
www.youtube.com/watch?v=2bB9rgTat6Y
Иначе съм дал фира отма... Но и не бих се върнал в оня малък персонален ад /особено в последните 7-8 годинки/.
Наздраве!
аз също съм от тези, които не могат да те посъветват нещо конкретно - нямам такъв опит.
Само ще ти кажа, че и на една жена ако й нулираш мотивацията, ще го преживее трудно. То всякак си е трудно подобно нещо.
Но ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя. Не ти говоря за къщата или колата или каквито са там споровете, нали?
Сега е моментът да си намериш истински своята и това всъщност е хубаво. Не губи погледа "от високо".
Просто не бързай.
П.П. С което исках да ти кажа - спокойно, бе, виж колко фенки свои водиш тук, направо си "оперативно интересен".
Panta rhei...
- Green Light
Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Мнемозина написа: ... ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя...
И твоето не се брои.Green Light написа: Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.
Green Light написа:Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Мнемозина написа: ... ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя...
Номерът е да е твое желанието да й я даваш.
Panta rhei...
- Dark Angel
на мен той не ми изглежда като изключениеvyara написа:И твоето не се брои.Green Light написа: Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Ти си рядко истински влюбен мъж. Изключение си, искам да кажа.
аз това го възприемам за нормално
Напълно подкрепям.Green Light написа:Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Мнемозина написа: ... ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя...
Човек не може да я кара само на вътрешна мотивация. Това на онанизъм някакъв ми прилича.
Уф.Амаранта написа:Напълно подкрепям.Green Light написа:Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Мнемозина написа: ... ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя...
Човек не може да я кара само на вътрешна мотивация. Това на онанизъм някакъв ми прилича.
В тоя ред на аналогии отказвам да обяснявам. Аман от вас.
"Външна" и "вътрешна" не е съвсем еднакво със "своя" и "чужда".
Знаеш какво исках да кажа и само се заяждаш сега.
П.П. Дъщеря ми, когато брат й се опитва да я назидава нещо, си запушва ушите и започва гръмко да пее:
Не те чувам
чорапа си обувам
когато го обуя,
тогава ще те чуя.
И така си и живее непрекъснато - обувайки си чорапа.
Panta rhei...
- Dark Angel
що тъй?Мнемозина написа:.........
П.П. Дъщеря ми, .........
само твоя?
Ами спрямо списващите тук си е само моя.Dark Angel написа:що тъй?Мнемозина написа:.........
П.П. Дъщеря ми, .........
само твоя?
Да не би да имаш претенции някакви? Няма да ти я дам, ти си имаш достатъчно.
Panta rhei...
разработкиМнемозина написа:Разработка се казва, разработка.esti написа:това е работа на военните да знайш4avdar4e написа:Днес съм на вълна соц. реализъм и съм мнооого подозрителнаesti написа:
Много си харесах израза "оперативно интересни хора".
оперативно интересни хора
активни мероприятия
малииииииииии
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Псолютно си е така...Мнемозина написа:Green Light написа:Аз не знам как е ама и така не е. Бейби най- редовно ми гепи или ми раздава мотивацията. Квот си иска си прави тва момиче.Мнемозина написа: ... ако някой може да ти гепи мотивацията, тя не е била изцяло твоя...
Номерът е да е твое желанието да й я даваш.
Никой не може да ти направи нищо, което не желаеш и за което нямаш почва/атмосфера в себе си...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
тц. Те са зад кадър на 1 и 2Мнемозина написа:Жените излязоха от употреба нещо...Quid написа:това са все неща в интерес на работата:rotfl24:ELBI написа:оперативно интересно поркане
активно хапване
разработки ЛГ и ЛДЖ
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и аз тва шибнах ама в друга тема:rotfl24:Мнемозина написа:Жените излязоха от употреба нещо...Quid написа:това са все неща в интерес на работата:rotfl24:ELBI написа:оперативно интересно поркане
активно хапване
разработки ЛГ и ЛДЖ
са аз откъде да знам че ти знаеш аМнемозина написа:Знам бе, цитирах те в друг контекст.Quid написа:
и аз тва шибнах ама в друга тема:rotfl24:
Еми... ще трябва да се примиряваме, кво.
издаваш оперативни разработкиbead_ написа:т.е., ако операторът отвори близкия план до американски и ще се видят...ELBI написа:тц. Те са зад кадър на 1 и 2Мнемозина написа:
Жените излязоха от употреба нещо...
ами нали тази цена бяхме уговорили...сега ако разкриеш и банковите ни сметки с Руменчо...bead_ написа:сори.ELBI написа:
издаваш оперативни разработкити смяташе да шитнеш схемите за по 200 евро, ли?
по някой лев да съберем за Запалката?
- Green Light
Мамка ви, човек не може да ви се оплаче! Да бяхте хора, щяхте да кажете така и така направи иди там и там ще ти излеят куршум, боб тва онова и пръста ще спре. Там и там има компаньонки, културни момичета, връщат мотивации по три за лев. За 100 лева примерно. А вие?bead_ написа:примиряване ли го наричаш?!Мнемозина написа:
Еми... ще трябва да се примиряваме, кво.
аз ще умра от смях докато го гледам тоя сеир!!!!:rotfl24::rotfl24:
Въобще не мога да ги разбера тия хора, които го обичат тоя клуб и всеки ден пишат тука за щяло и нещяло
- Green Light
новите клавиатури позволяват да се пише и с мазни пръсти, като падащите парченца дюнер не пречат на мишките...Green Light написа:Ядат, разбираш ли, хрупат, по обед тайм и пак пишат- дюринг. Хем да кажат нещо съществено или пък тема да повдигнат за света и климатичните промени, а те - само простотии. Тва какво е, обясни ми!ELBI написа:мани ги тези простаци...