Падна ми...
Падна ми...
точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
баси телефона, баси батерията...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Падна ми...
Извикай капитан Падналими....ELBI написа:точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Малииии... закъсАл си го отсекъде братчет...ELBI написа:кво да викам... дамата помисли, че не искам повече да си говоря с нея...
иди обяснявай, че нямаш сестра...
Bella Ciao
Bella Ciao
ами подслучаите са 2:Dark Angel написа:случва се
русо хубаво момиче - вчера се разминах с едно такова на улицата. Младо, хубаво, русо, като фея....
гримирана малко готик
вървеше и хората я гледаха
днес си мисля за нея
какво ли е да имаш толкова красота
1. Има и ум. Тогава използваш и красотата, но по-често жените държат да им се признае ума...
2. Няма кой знае колко ум. Ползва си само красотата.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Странен извод, щото от никъде не съм го закъсал.Марвин написа:Малииии... закъсАл си го отсекъде братчет...ELBI написа:кво да викам... дамата помисли, че не искам повече да си говоря с нея...
просто споделям.
- сър Айвънхоу
ЗакъсАл си го откъм русо гадже...ELBI написа:Странен извод, щото от никъде не съм го закъсал.Марвин написа:Малииии... закъсАл си го отсекъде братчет...ELBI написа:кво да викам... дамата помисли, че не искам повече да си говоря с нея...
просто споделям.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
имам си виждане по въпроса, но нямам нещо мерак да "просна" тук мислите сиELBI написа:
ами подслучаите са 2:
1. Има и ум. Тогава използваш и красотата, но по-често жените държат да им се признае ума...
и сега какво ще правиш с русото хубаво момиче което си мисли, че ти не искаш да говориш с нея?
кво правехте по телефонина са кажи?:winkw:ELBI написа:точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
е - добре, че можах да ползвам другия телефон...Dark Angel написа:имам си виждане по въпроса, но нямам нещо мерак да "просна" тук мислите сиELBI написа:
ами подслучаите са 2:
и сега какво ще правиш с русото хубаво момиче което си мисли, че ти не искаш да говориш с нея?
то умно, момето, умно...
ако познаеш от 3 пъти, имаш една водкаQuid написа:кво правехте по телефонина са кажи?:winkw:ELBI написа:точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
не казах ли, че наличието на бекъп техника реши въпроса?esti написа:Абе ако е толкова тъпа що не я зарежеш тая.ELBI написа:кво да викам... дамата помисли, че не искам повече да си говоря с нея...
- Stranniche
- Обратна връзка:
отговорELBI написа:ако познаеш от 3 пъти, имаш една водкаQuid написа:кво правехте по телефонина са кажи?:winkw:ELBI написа:точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
а / еци беци
б/ тупа лупа
в/ чук и гек
г/ карате ски:blum:
имах няколко идейки за пикантност, но ти се появи по-късно, а предишните коментари убиха и детското в менesti написа:Не честно така - няма драма, няма трагедия, няма пикантерии, няма дори малко сапун, че да се просълзи човек и да има за какво да клюкарства.ELBI написа:
не казах ли, че наличието на бекъп техника реши въпроса?
Ще чакам продължението...
нъл знаеш - кат ти дойде, ако някой не го задържи ... отива си...
тя затова веднага ме набра....Stranniche написа:Горката дама, ако си е помислила, че Елби не иска да говори с нея!ELBI написа:кво да викам... дамата помисли, че не искам повече да си говоря с нея...
бе тя е добро и умно моме.
Даже да е помислила, взе нещата в свои ръце и...
абе не ми каза какво е помислила, като си помисля сега...
тия телефони нямат хубави автомати, иначе аа да е отговор г)Quid написа:отговорELBI написа:ако познаеш от 3 пъти, имаш една водкаQuid написа:кво правехте по телефонина са кажи?:winkw:ELBI написа:точно, по времето, дето бяхме с това русо, готино момиче... и не мога да го вдигна... поне веднага не можах
а / еци беци
б/ тупа лупа
в/ чук и гек
г/ карате ски:blum:
сега последноELBI написа:да - тя е готино, русо парче4avdar4e написа:Веднага се сетих за Джоанка, дето сичку й е в ръцетеELBI написа: Даже да е помислила, взе нещата в свои ръце и...
има ли кой да кара влака или не
щото нали знаеш че винаги има дежурни машинисти
е да деELBI написа:о, да - знам, че приятели за такива ситуации винаги се намират...
не знам ква е ситуацията но нямаш никви проблеми щото гилотината бачка нон стоп:winkw: