да. косвени.ELBI написа:а ти да имаш, че не са?bead_ написа:имаш ли доказателства, че са апелирали в публичното пространство да се съберат финансови средства за запалката?ELBI написа:
Неру и Айнщайн не са били католици, но са били състрадателни
едва ли!
МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
през септември миналата плямпах с един от човешки ресурсиDark Angel написа:супер, страхотноКент написа: почти стигам до сложния intermediate
и свършвам
за сега
indeed
поздравявам те
ПП/ и само да кажа, че от тук нататък навлизаш в едни диви дебри дето колкото повече четеш и приказваш толкова по-малко ти се струва че знаеш
италиашка по произход и местожителство
обади ми се по хендито и цял час дрънках доста свободно
грешно но дрънках, разбрахме се
ся наскоро говорих с един румънец наживо и само мечех почти
мечех, но по правилно и почти не се разбрахме:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
не ти и трябва повече! Освен ако не щеш да пишеш статии, романи и поеми...Кент написа:почти стигам до сложния intermediateDark Angel написа:добре казаноКент написа: а за съвети винаги са ми отворени ушите
хубу е някой друг като си прави труда да мисли
аз после си ги ползУвам за мои си цели:rotfl24:
усъвършенствани, окастрени и подредени прилежно:-)
ПП/ докъде е английския??
и свършвам
за сега
indeed:winkw:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
СРС?bead_ написа:да. косвени.ELBI написа:а ти да имаш, че не са?bead_ написа:имаш ли доказателства, че са апелирали в публичното пространство да се съберат финансови средства за запалката?ELBI написа:
Неру и Айнщайн не са били католици, но са били състрадателни
едва ли!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Уви, нейде отлетяGreen Light написа:Мамка ви, човек не може да ви се оплаче! Да бяхте хора, щяхте да кажете така и така направи иди там и там ще ти излеят куршум, боб тва онова и пръста ще спре. Там и там има компаньонки, културни момичета, връщат мотивации по три за лев. За 100 лева примерно. А вие?
Въобще не мога да ги разбера тия хора, които го обичат тоя клуб и всеки ден пишат тука за щяло и нещяло
времето това!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
Да, но пък се получава странна възраст за първо раждане:blink::shocked:4avdar4e написа:Днес съм на вълна соц. реализъм и съм мнооого подозрителнаesti написа:
как ти хрумна ма Чаве....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно е човек да има нещо, за което да се хване в тежки моменти.МЪЖжжж написа:Те това само ме държи жив и в кондиция:
www.youtube.com/watch?v=2bB9rgTat6Y
Иначе съм дал фира отма... Но и не бих се върнал в оня малък персонален ад /особено в последните 7-8 годинки/.
Наздраве!
Някой на когото да разчита
Нещо, което да прави...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ЧРД!Silvi_77 написа:Наздраве![unknown] написа:
п.п. а как се смях и как ми се доплака кат си спомних миналото..
п.п.2- датите са от 2008-ма
п.п.3 всъщност не ми се доплака. децата са обгрижени и обичани
нищо, че нямат
и.. все пак момчета, не се женете!
ся е майтап, ма тогава си беше "ебане на гол гъз"
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Леле-е-е, аз съм щастливец, направо, бе! Моята бивша за 10 г. съм я виждал само веднъж преди 8 г. И разговорът беше протоколен - върна книга на мой приятел, останала у нея. 35-40 сек. продължителност. Това е.сър Айвънхоу написа:Баткаааа, явно некъф вирус ги е барнАл бившите... И моята нещо превърте от една седмица...МЪЖжжж написа:И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
П.П. То било стара тема, ама кой да внимава в датите... както и да е.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
WALL-E написа:това ли искаш?!
гледай кво е шоу
е после де...след години
първоначално е яко у гъза
чак после се насмиваме и над себе си
кво сме билЕ в такива моменти
хормони, обида, ..дет вика зВяра
а тоя мъшшш ебаси и тутманика
дълга тема и също толкова тегава и поучителна
никой не иска това, но на някои им се случва, така че надявам се да не съм от тях
и мерси друже
бях се замислил какво да сторя, ако Катрин-Зита или Моника Б ми предложат,но след този категоричен съвет в мен остават 2 въпроса без отговор по-малкоІ написа:И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ!!!!!!!![]()
![]()
![]()