Пазар
Пазар
прогреса вече е напреднал
всичко може да се продаде
но не всичко да се купи:-)
и слава Богу
и слава Богу
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Ходих на пара,
всичко много скъпо братко./2 пъти/
Продавачка млада,
гледаше ме сладко-сладко./2 пъти/
Лети гуми джанти
зеленчуци скара-бира.
Продавачка млада
с поглед само ме гипсира.
.
.
.
Култова песен от началото на 90-те, когато пазарните отношения в Бг набираха сила. Много от предпочитаните и търсени стоки са актуални и днес...формите се променят, но не и съдържанието.
всичко много скъпо братко./2 пъти/
Продавачка млада,
гледаше ме сладко-сладко./2 пъти/
Лети гуми джанти
зеленчуци скара-бира.
Продавачка млада
с поглед само ме гипсира.
.
.
.
Култова песен от началото на 90-те, когато пазарните отношения в Бг набираха сила. Много от предпочитаните и търсени стоки са актуални и днес...формите се променят, но не и съдържанието.
Re: Пазар
Даже траурните агенции вече предлагат разсрочено плащане, срещу лична карта, за до 12 месеца....Кент написа:прогреса вече е напреднал
Re: Пазар
а що така, а не обратното?Кент написа:прогреса вече е напреднал
и слава Богу
Просто ми стана любопитна формулировката...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
когато човек е на тръстиката няма никва романтикаМнемозина написа:Е не можа ли малко по-възвишено да започнеш седмицата?Quid написа:няма нещо което да не може да се купи
всичко е за продан
С едно безплатно "добро утро", например.
Добро утро.
има само брутален натурализъм
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Туй много ша трака, бре!zmeu написа:квадратниМнемозина написа:С какви гуми е?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Видях я малеее, познах я.Марвин написа:Туй много ша трака, бре!zmeu написа:квадратниМнемозина написа:С какви гуми е?
Черната Волга с бял волан
гумите и правят рики-щрак-щрак,
а волана сочи Слънчев бряг...
Култова кръчмарска песен. Изпълнява се ог три мангалчета - едното пее, другото щрака с пръсти, а третото мята гюбеци. Ти си поркаш пиенето и когато ти се стори че, пеят с недостатъчно чувство, ставаш, полагаш ги здраво по вратовете и започват отначало с повече хъс и одухотворено...дори едното може да имитира че кара Волга...