едно хубаво, слънчево днес
пожелавам Ви успешна седмица и хубави емоции

Много игриви тия вълнички!Баба Яга написа:... и вълнички ще запеят
Обикновено е издухващо.БоЕВ написа: Винаги съм се чудел какво е, да се разхождаш дебело облечен по плажа.
Духовно се казва.esti написа:Обикновено е издухващо.БоЕВ написа: Винаги съм се чудел какво е, да се разхождаш дебело облечен по плажа.
Абе и в двата случая след това се чувстваш издухан.Мнемозина написа:Духовно се казва.esti написа:Обикновено е издухващо.БоЕВ написа: Винаги съм се чудел какво е, да се разхождаш дебело облечен по плажа.
В краен случай - духовито.
Той е един случаят всъщност.esti написа: Абе и в двата случая след това се чувстваш издухан.
Тя е морски човек - разбирам я.Мнемозина написа:
Ама ето, Баба Яга се чувства не издухана, а слята.
Бъррррр, смазващо е, когато усетиш мощта на природата - чувстваш се като прашинка, микронче...Баба Яга написа:За мен е страхотно спокойствие, духа вятър, вълните се разбиват с грохот, небето е сиво и схлупено и точно когато си мислиш че на тази земя няма други цветове един слънчев лъч се плъзва по вълните и те започват да блестят като хиляди течни кристали, прелита чайка и от слънцето се обагрят крилцата и, по пясъкът започват да искрят слюдени люспички, водораслите придобиват един невероятен тюркоазен цвят.А пред теб са стъпките останали от някой непознат които постепенно морето отмива, слънцето се скрива и оставаш ти и една безкрайна шир в която можеш да се потопиш и да намериш покой за душата си, тогава не чувстваш студ остава ти усещането за пълно сливане с природата. Уффф май се разприказвах.
Е винаги ли има вятър?esti написа:Обикновено е издухващо.БоЕВ написа: Винаги съм се чудел какво е, да се разхождаш дебело облечен по плажа.
Защо бърррр, аз това на природата най-много го обичам - когато ме кара да се чувствам, като прашинка.БоЕВ написа:
Бъррррр, смазващо е, когато усетиш мощта на природата - чувстваш се като прашинка, микронче...
Не.БоЕВ написа:Е винаги ли има вятър?esti написа:Обикновено е издухващо.БоЕВ написа: Винаги съм се чудел какво е, да се разхождаш дебело облечен по плажа.
Бъррр-то е заради мокрите пръски, не обичам когато съм мокър, еле пък и вятър да има.esti написа:Защо бърррр, аз това на природата най-много го обичам - когато ме кара да се чувствам, като прашинка.БоЕВ написа:
Бъррррр, смазващо е, когато усетиш мощта на природата - чувстваш се като прашинка, микронче...
Жалко, тъкмо си мислех, дали не може да те намажа с плажно масло*, след това да те понапръскам с морска топла водица и да гледам как капчиците върху загорялата ти кожа отразяват слънцето и ме заслепяват...БоЕВ написа:
Бъррр-то е заради мокрите пръски, не обичам когато съм мокър, еле пък и вятър да има.
пп Сухоземна твар, кво да я прайш!:lol:
Сега се замислям откога не съм виждала зимно море.esti написа:Тя е морски човек - разбирам я.Мнемозина написа:
Ама ето, Баба Яга се чувства не издухана, а слята.
Морето е......голяма работа.
Подозирам че Боев се е скрил вече в някой храсталак.esti написа:Жалко, тъкмо си мислех, дали не може да те намажа с плажно масло*, след това да те понапръскам с морска топла водица и да гледам как капчиците върху загорялата ти кожа отразяват слънцето и ме заслепяват...БоЕВ написа:
Бъррр-то е заради мокрите пръски, не обичам когато съм мокър, еле пък и вятър да има.
пп Сухоземна твар, кво да я прайш!:lol:
-------
* мазането с плажно масло се налага, защото върху намазана кожа капчиците изглеждат по-хубави.
да не си помислиш, че е защото искам да те поопипам...
Мда, сухоземните са така - да шумне нещо и бързат да се скрият.Баба Яга написа:
Подозирам че Боев се е скрил вече в някой храсталак.
esti написа: Мда, сухоземните са така - да шумне нещо и бързат да се скрият.