Но сега си взех една книга на Дейл Карнеги и ще стана звяр.
Оратори ли сте?
- Green Light
Оратори ли сте?
Добри оратори ли сте? Като излезете отпред и трябва да говорите, как сте? Аз съм много зле.

- Green Light
Знам че е кеф, като се получи, понеже първия път кумската реч стана супер и общо взето купона от там започна, но да речем втория път като бях кум, не стана нищо кой знае какво. Усмивчици лекички, наздраве, наздраве и толкова. Тъпо. Пък като трябва да правя представяне на продукт или изобщо профешенал презентация съм трагедия. Имам един два спомена, че ставам и съм ОК и на тях лежа.
след едно шише виски речта беше екстра
и след малко танци с едни усукани шаферки кумата полуде
малиииииииииии
пробвай след едно шише виски да видиш ква реч се получава
и след малко танци с едни усукани шаферки кумата полуде
малиииииииииии
пробвай след едно шише виски да видиш ква реч се получава
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Green Light написа:Знам че е кеф, като се получи, понеже първия път кумската реч стана супер и общо взето купона от там започна, но да речем втория път като бях кум, не стана нищо кой знае какво. Усмивчици лекички, наздраве, наздраве и толкова. Тъпо. Пък като трябва да правя представяне на продукт или изобщо профешенал презентация съм трагедия. Имам един два спомена, че ставам и съм ОК и на тях лежа.
...това май в доста от случаите помага...
да бе даЗвеневия написа:профешънър презънтешън и галон Джони не се връзват, некси... а така: " Я, колеги, вижте там едно врабче се качило на гугутка...!Quid написа:тва па кво е
на кумската маса ?
кви са тия джуджета са:-)" и лекинкоооо, джвръцццц и дар словото е горе в носоглътката,.. извадено от петите...
шаферките не те изпускат с ония погледи нахалитетски
- Dark Angel
Re: Оратори ли сте?
да, добра съмGreen Light написа:Добри оратори ли сте? Като излезете отпред и трябва да говорите, как сте? Аз съм много зле.
даже много добра
преди 15 години обаче бях пълна скръб, умиргах си от срам
мога да напиша книга след време
щото съм звяр (убиец, т.е. убийца)
- Green Light
Вие се бъзикате, а въпроса е сериозен. Въобще не помага алкохола. Това е съвсем сериозно. Аз уиски обичам, обичам много и шише уиски, и две, обаче не може да помага. Гледах веднъж една такава изцепка, цъ, без мене! Алкохола те вдига леко над земята а ти говориш на хора които са си долу, стъпили или седнали и няма начин да им влезеш под кожата при това положение. Куида е имал късмет или просто и със, и без шишето си има чене и си може
- Dark Angel
научи се
не е трудно
и винаги трябва да си готов да дадеш незабавен отговор на гадни въпроси
ПП/ и съвсем не ми е смешно, това е проблем
особено голям проблем за хора които трябва да умеят да приказват убедително, да вдъхват цялото доверие на света, да се изкажат така, че слушателите да бъдат 100 % наясно след като свършиш и да си кажат "Е те това е. Това е нашия човек"
не е трудно
ПП/ и съвсем не ми е смешно, това е проблем
особено голям проблем за хора които трябва да умеят да приказват убедително, да вдъхват цялото доверие на света, да се изкажат така, че слушателите да бъдат 100 % наясно след като свършиш и да си кажат "Е те това е. Това е нашия човек"
Последно промяна от Dark Angel на 01.04.08, 11:22, променено общо 1 път.
- Green Light
Голям кеф е, а?Dark Angel написа:да, добра съмGreen Light написа:Добри оратори ли сте? Като излезете отпред и трябва да говорите, как сте? Аз съм много зле.
даже много добра
Завиждам ти съвсем благородно. Честно!
- Green Light
кви са тия гадни въпроси ?Dark Angel написа:научи се
не е трудно
са кума да не е имал тва онова с младоженката нещо ?
гадни въпроси?!
божкеееееее:-)
- Green Light
- Green Light
и тва е решениеGreen Light написа:Аха! Възнамерявам да тормозя бриджорската четворка. Понеже на масата няма тежки неща. Карти - не болиQuid написа:е ти са като у американски филм ли искаш да стане ?
ок
ми почваш да тренираш на маса и да държиш речи и ще се справиш:-)
казваш им
пичове тва е положението
по 20 минути ще държа речи сватбарски и тва е
що да не те разберат а?:-)
- Dark Angel
застани пред огледалото и се опитай да убедиш сам себе сиGreen Light написа: Много ще ми трябва. Сега имам няколко месеца в които това ще бъде важно
Стартирам довечера в осем
и трябва да си вярваш - вярата ти в това което казваш трябва да е истинска, дълбока и нерушима
като излезнеш после няма значение вече дали вярваш, но хората ще са ти повярвали
това е моят талант (един от многото)...ама съм скромна
е то презентацията е като сватбаGreen Light написа:Не, бе! Дреме ти за кумата! За презантации става въпрозъQuid написа:кви са тия гадни въпроси ?Dark Angel написа:научи се
не е трудно
гадни въпроси?!
само че няма такава голяма софра и не викат тва онова
няма горчиво
няма а са куме а това и онова
презентациите са по кофти даже и от погребение са като се замисля
ми да
по скоро е като погребение презентацията
- Dark Angel
за коеDark Angel написа:винаги могат да бъдат зададени гадни въпросиQuid написа:
кви са тия гадни въпроси ?
гадни въпроси?!
на кое
на презентация, на сватба или на погребение?
ако презентацията е на ниво яко не може да се зададе нищо гадно
са ако оратора обаче се кръсти на 100 такова ........
то не е ясно как ще му го сложат
- Dark Angel
- Dark Angel
ако е толкова комплицирано се прави повече от един защитен вал

пуска се презентацията да я води друг
и тежката артилерия е на втори рубеж или на трети
и няма мърдане
то така като че ли е и по добре
един вид застраховка
пуска се презентацията да я води друг
и тежката артилерия е на втори рубеж или на трети
и няма мърдане
то така като че ли е и по добре
един вид застраховка
става опасно - една жена - роден оратор и още един - научен ... ще се изтепате у вас...Green Light написа:Добри оратори ли сте? Като излезете отпред и трябва да говорите, как сте? Аз съм много зле.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Кое му е сгодното? Професор- беднотия. Не ти трябва = ама хич.Quid написа:не ми дават думата
щото съм най добрия
обаче не съм от айтос:rotfl24:
трябваше май да стана некъв професор мамка му
доста сгодна история са ми се вижда
А- да - може да си смениш жителството на Айтоско. Ала според мен достатъчно подобни идиоти има и в София - просто един се е промушил между другите. Аз поне знам поне още 2-3 подобни, даже по-големи таланта... И те не могат да пеят, но за простотии го слагат оня у малкото джобче. Баси, що не се явиха на Айдъла...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
значи не съм се прецал а?ELBI написа:Кое му е сгодното? Професор- беднотия. Не ти трябва = ама хич.Quid написа:не ми дават думата
щото съм най добрия
обаче не съм от айтос:rotfl24:
трябваше май да стана некъв професор мамка му
доста сгодна история са ми се вижда
А- да - може да си смениш жителството на Айтоско. Ала според мен достатъчно подобни идиоти има и в София - просто един се е промушил между другите. Аз поне знам поне още 2-3 подобни, даже по-големи таланта... И те не могат да пеят, но за простотии го слагат оня у малкото джобче. Баси, що не се явиха на Айдъла...
баси
Не.Green Light написа:Добри оратори ли сте? Като излезете отпред и трябва да говорите, как сте? Аз съм много зле.
Ужасно мразя да трябва да изляза отпред и да говоря - и всички да ме гледат - и да ме слушат внимателно - ужас!
А ми се е налагало.
Аз съм някакъв непоправим homo scribens.
Panta rhei...
хич не мисли, че те слушат внимателно!!!
Макс. 2-3 да те слушат. Останалите маркират присъствие.
Само на защита на дисертация понякога има 1-2 дето слушат внимателно
(ако имат зъб на ръководителя ти).
Само на защита на дисертация понякога има 1-2 дето слушат внимателно
Абе миналата събота специално ми се наложи да помоля една група хора да не ме слушат толкова внимателно, защото се притеснявам.ELBI написа:хич не мисли, че те слушат внимателно!!!
Само на защита на дисертация понякога има 1-2 дето слушат внимателно(ако имат зъб на ръководителя ти).
Пък те ми се смяха.
Panta rhei...