Мускетарите
Лоши такива!
комплиментите за аватара не към менDark Angel написа:Яяяя, какъв тематичен аватар:lol::lol:
тва е търговска тайнаvyara написа:Да не е Мнемозина. А сега кажи екстрасенс ли съм или да спра да гледам руското предаване.Quid написа:комплиментите за аватара не към менDark Angel написа:Яяяя, какъв тематичен аватар:lol::lol:
а към
човека който ми го изпрати
* не е ясно са кви кинти ще ми струва тоя кеф:blum:
vyara написа:Стиснат такъв. Ся ще тъна в неведение относно възможностите си заради тебе.Quid написа:
тва е търговска тайна
за тваvyara написа:У музиката те виждам и азQuid написа: не съм стиснат
а съм банкрутирал
у банкрут съм и у фалит и у музиката:rotfl24::blum:
Виж сега, като не ти работи интуицията, следвай логиката.vyara написа:Да не е Мнемозина. А сега кажи екстрасенс ли съм или да спра да гледам руското предаване.Quid написа:комплиментите за аватара не към менDark Angel написа:Яяяя, какъв тематичен аватар:lol::lol:
а към
Руското не съм го гледала, но гледах нашето.vyara написа: Аз с онова екстрасенското предаване по руската направо ще се побъркам.
Искаш да те набият ли???БоЕВ написа:Ако решите да биете някой друг - обадете ми се.esti написа: Ако съм в период - щото аз съм на периоди - ще те бия, гаранция.
О да-да...с камшик...с фуражки и кожени ръкавички...Марвин написа:Искаш да те набият ли???БоЕВ написа:Ако решите да биете някой друг - обадете ми се.esti написа: Ако съм в период - щото аз съм на периоди - ще те бия, гаранция.
За кво ми е да се бия, ако ти си с мен бе Боев...БоЕВ написа:
О да-да...с камшик...с фуражки и кожени ръкавички...
Тоя па, да не съм мазохист! Ку не знаеш да те сФетна - Еститу е кикбоксьорка. Шъ раздаваме тупаници и шутове заедно - бързи и яростни...или там квот беше.
Ама ти си им свикнала.esti написа:А питаш ли ме мен, като са по 2 всяка седмица...Мнемозина написа:
Миналата седмица сънувах 2 (словом: два) пророчески съня.
Не ща да се бия, оплаквам се.
Съдбата ме е лишила от възможността за изненади.
Може би, защото знае, че не ги обичам.
пак ли ще теглиш кредити?Quid написа:vyara написа:Стиснат такъв. Ся ще тъна в неведение относно възможностите си заради тебе.Quid написа:
тва е търговска тайна
не съм стиснат
а съм банкрутирал
освен ако не си е подала оставка...esti написа:Абе ти като рак не би трябвало да се изненадваш от пророчества - интуицията ви уж работи.Мнемозина написа:
Ама ти си им свикнала.
Пък аз пак си бях изненадана, дето се оказаха толкова пророчески.
е не пакELBI написа:пак ли ще теглиш кредити?Quid написа:vyara написа:Стиснат такъв. Ся ще тъна в неведение относно възможностите си заради тебе.Quid написа:
тва е търговска тайна
не съм стиснат
а съм банкрутирал
колко ти е температурата? кажи си оплакванията? тук има лекари...Quid написа:бизнеса а и кинтите все по малко ме вълнуватELBI написа:мога да ти дам за сгодна лихвичка
ша са отдавам на медитация:blum: и любов
Работи - ако не я утрепем със съмнения.esti написа:Абе ти като рак не би трябвало да се изненадваш от пророчества - интуицията ви уж работи.Мнемозина написа:
Ама ти си им свикнала.
Пък аз пак си бях изненадана, дето се оказаха толкова пророчески.
аз съм доста либераленDark Angel написа:е добре де, ма чак комплименти да пращам.......Quid написа: комплиментите за аватара не към мен
а към
земна слава?Dark Angel написа:какви ти договаряния бе човекQuid написа: аз съм доста либерален
договаряйте се при необходимост:-)
така ще отмине всяка земна слава