Космически фъстък

Все същите
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:...
срещал си, аз съм чела "Война и мир" два пъти :-)
оня ден я извадих от кашоните и ще я чета 3-ти път
на мен 2 ми стигат. Много дълги описания... много лафове на френски... но имаше красиви моменти... заради което я прочетох 2 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:знаете го сина ми :grin:- нищо не му се повреди от четенето и душевни травми няма. Даже и правописът му не е пострадал. :blink:
Ама ти сигурна ли си в това?? :sissies:
Мнемозина написа: И кво за Ст.Ц.?

Кво, кво, убедих се в това, дето го знаех още на първите 30 стр. от първия том. Ама сега поне имам правото да говоря :grin:
За правописа съм абсолютно сигурна. :grin:
Чакай, че взех да го разпитвам дали му е харесала "Майстора и Маргарита" и той веднага каза, че нещо става в зочо. :mad:

Ами ако искаш да менкаме книги на Вериния купон? :lol:
Последно промяна от Мнемозина на 02.04.08, 13:09, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тва е една дебела книга с некви тягостни описания
можеше да е некво тънко и да е като комикс:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа:
на мен 2 ми стигат. Много дълги описания... много лафове на френски... но имаше красиви моменти... заради което я прочетох 2 път.
Единствената (май) книга, която не съм дочел. Тия 2-3 страници на френски със ситен превод още 2-3 страници ме убиха направо. И (почти) никъф екшън нямаше...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Quid написа:тва е една дебела книга с некви тягостни описания
можеше да е некво тънко и да е като комикс:cool:
губиш форма безвъзвратно...
хората от война и мир пари направиха /справка виж по-долу/

Съобщение на български мобилен оператор: "Уважаеми клиенти, компанията започва безплатно да изпраща чрез sms пълните текстове на произведенията на класиците на световната литература. За начало ще пуснем първи том на "Война и мир" от Лев Николаевич Толстой. Цената за отказ от безплатната услуга е 1 евро."
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

това отказа...по един за всяка неизпратена страница ли ще е?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа:
ELBI написа:
Единствената (май) книга, която не съм дочел. Тия 2-3 страници на френски със ситен превод още 2-3 страници ме убиха направо. И (почти) никъф екшън нямаше...
Аз направих героически усилия, ама не я дочетох.
Някой ден пак ще опитам.
Може би.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа: Аз направих героически усилия, ама не я дочетох.
Някой ден пак ще опитам.
Може би.
Аха
И аз така - някой ден... като изпием сичкуту пийене... и като из`дем сичкуту йедене... и като нае*ем сички жен..ъъъъ... в твоя случай мъже... тогава пак ще пробвам... ако няма някоя друга книга непрочетена... :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Темата е проявила твърдост на характера и е предприела силно лирическо отклонение, но само да спомена, защото май някой питаше - двойни звезди са звезди, които са физически (не визуално - спрямо точката на наблюдателя) близко една до друга. В рамките на светлинни минути. Нещо като нашата слънчева система ама ако Юпитер беше глътнал малко повече маса и беше запалил термоядрената печка в недрата си. Докато фъстъците са сливащи се звезди, нещо подобно на това, но в далеч по-близка прегръдка:

Изображение

И двете явления обаче най-често завършват със свръхнова и, когато паяжината на гравитацията надвие (мит, ех) мощта на ядрените езици то, след чудовищната манифестация на този танц на смъртта, огненото дихание на звездите потъва в (може би) вечно забвение.
jazz

Мнение от jazz »

Remmivs написа:Темата е проявила твърдост на характера и е предприела силно лирическо отклонение, но само да спомена, защото май някой питаше - двойни звезди са звезди...
стига си спамил
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

zmeu написа:
Remmivs написа:Темата е проявила твърдост на характера и е предприела силно лирическо отклонение, но само да спомена, защото май някой питаше - двойни звезди са звезди...
стига си спамил
:rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:Темата е проявила твърдост на характера и е предприела силно лирическо отклонение, но само да спомена, защото май някой питаше...
Аз, аз...
Благодаря, Милорд, наистина ми беше интересно... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

zmeu написа:стига си спамил
на-на-на-на-на
на-на-на-на-на
на-на-на-на-на