до компютърджиите
до компютърджиите
Лесно ли се преинсталира виндоус?
Джипито по комповете ми го няма сега и ми минават едни мисли сама да се преинсталирам.
Я кажете, дали изобщо да се захващам или да чакам някой да ме оправи.
Все пак отношенията ми с компютрите не са особено интимни.
Ко ше кажете?
Джипито по комповете ми го няма сега и ми минават едни мисли сама да се преинсталирам.
Ко ше кажете?
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: до компютърджиите
Чакай някой да те оправи,
ако питаш мен:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Дерзайesti написа:Лесно ли се преинсталира виндоус?
Ко ше кажете?
кво толкоз - няколко прозореца, на които да кликаш Next-OK-Next-OK-Yes и т.н. в произволен порядък...
Пък то вариантите така или иначе са два: или шъ стане, след което ще се чувстваш като боК, ерго кеф... или няма да стане, при което нещата така ще се забатачат, че като дойде да та оправя джипито ще е яко оправяне - ерго пак кеф. Уин-уин ситуация ми се струва на мен
да не се намесвам в разпределението на природата кой трябва да оправя, а?frisky lioness написа:Чакай някой да те оправи,
Ако окъсам ще помагате ли?Gaspode написа:
Дерзай
кво толкоз - няколко прозореца, на които да кликаш Next-OK-Next-OK-Yes и т.н. в произволен порядък...
Още един глас в тази насокаfrisky lioness написа:Чакай някой да те оправи,
Пита ли искане? Ш`тъ упрайм... даже няколко пъти...esti написа:
Ако окъсам ще помагате ли?
Последно промяна от Gaspode на 02.04.08, 12:41, променено общо 1 път.
Очертава се някакъв сексистки нюанс - мъжете са смели и безотговорни, а жените страхливи и внимателни.4avdar4e написа:Още един глас в тази насокаfrisky lioness написа:Чакай някой да те оправи,
Сега остава да видим кое начало ще надделее при мен.
- Green Light
Провери къде ти са дисковете с драйвери за саунд и всякаква периферия. Ако не ги намериш си ги свали на един диск. От Контрол панела ще ги намериш. Друго няма. Дерзай, юруш и ура!esti написа:Викаш ако взема да чакам, все бременна и без издръжка ще си ходя....Green Light написа:Сама си преинсталирай Win-а, лесно е, всичко си казва.
И няма нужда да чакаш Някой да те оправи, оправи го ти! Ако вземеш да чакаш..
Ок, благодаря Грийн.
Имаш предвид това, че още не съм си барнала настройките на новия монитор и вие и там ще ме оправите?Gaspode написа:Пита ли искане? Ш`тъ упрайм... даже няколко пъти...esti написа:
Ако окъсам ще помагате ли?
Буквата Щ ми я показва размазана - кво да прая?
- сър Айвънхоу
Той акъла да не е като женския цикъл, та да идва отвреме на време!esti написа:Ще видим до довечера къф акъл ще ми дойде.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
навсякъде ще те оправим.esti написа:...и вие и там ще ме оправите?
после - пак ще искаш издръжка..
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Нови очила? Питам само де...esti написа: Имаш предвид това, че още не съм си барнала настройките на новия монитор и вие и там ще ме оправите?
Gaspode написа: Нови очила? Питам само де...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точно.esti написа:да не се намесвам в разпределението на природата кой трябва да оправя, а?frisky lioness написа:Чакай някой да те оправи,
Всеки да си знае работата
да няма после
"Ама то така си беше:blink:...."

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Може, но слънчеви и задължително последен крясък на модата.Gaspode написа:Нови очила? Питам само де...esti написа: Имаш предвид това, че още не съм си барнала настройките на новия монитор и вие и там ще ме оправите?
Зрението ми е остро, като на орлица бе, ей.
И аз, ама забравих да се изхиля.4avdar4e написа:Gaspode написа: Нови очила? Питам само де...Току-що ти видях аватара
:rotfl24::rotfl24:
да - по-добре то, вместо обонятелните органи...esti написа:Може, но слънчеви и задължително последен крясък на модата.Gaspode написа:Нови очила? Питам само де...esti написа: Имаш предвид това, че още не съм си барнала настройките на новия монитор и вие и там ще ме оправите?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да...Много ЯК4avdar4e написа:Gaspode написа: Нови очила? Питам само де...Току-що ти видях аватара
Обичам аватари, които се движат
а неговият е цяла постановка:lol:

То нали видя, че и да искам и да не искам....никой не дава.ELBI написа:навсякъде ще те оправим.esti написа:...и вие и там ще ме оправите?
ама тогава ни сложи пред свършен факт, а сега искаш активно и пред свидетели да участваме от начало...esti написа:То нали видя, че и да искам и да не искам....никой не дава.ELBI написа:навсякъде ще те оправим.esti написа:...и вие и там ще ме оправите?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Онзи ден, га имаше повече слънце и съм си нахлузила аз слънчевите очила и отивам къде обед на работа-пеша:lol::lol:esti написа:Може, но слънчеви и задължително последен крясък на модата.Gaspode написа:Нови очила? Питам само де...esti написа: Имаш предвид това, че още не съм си барнала настройките на новия монитор и вие и там ще ме оправите?
Та, вървя си и си блея околния ланшафт и тук-там забелязвам по някой хомо сапиенс, и какво ми направи впечатление...
Всичките гърли бяха с някакви очила тип "МУХА". С огромни почти кръгли стъкла, чиято рамка приляха гъм лицето. Приличаха ми повече на скиорски. И това ВСИЧКИТЕ ти казвам:blink::shocked: (да ма прощават някои клубарки ако са с такива, но аз не ги харесвам. За сетен път съм извън модата:lol:)
Страшно бях горда с моите очили. Те са с метални рамки и леко издължени стъкла. Тъмни

да бе даМнемозина написа:Тъкмо.Quid написа:цена
500 euro
в цената влиза базов лицензиран софт
допълнителен лицензиран софт софт по договорка
Тя ще ти ги даде, пък ти после ще й ги върнеш за издръжката и всичко ще е чисто.
тва да не е женския пазар:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
И мъжете са с такива. Мода. Големи стъкла, прилепени към лицето. Предполагам че ще свикнемfrisky lioness написа: Онзи ден, га имаше повече слънце и съм си нахлузила аз слънчевите очила и отивам къде обед на работа-пеша:lol::lol:
Та, вървя си и си блея околния ланшафт и тук-там забелязвам по някой хомо сапиенс, и какво ми направи впечатление...
Всичките гърли бяха с някакви очила тип "МУХА". С огромни почти кръгли стъкла, чиято рамка приляха гъм лицето. Приличаха ми повече на скиорски. И това ВСИЧКИТЕ ти казвам:blink::shocked: (да ма прощават някои клубарки ако са с такива, но аз не ги харесвам. За сетен път съм извън модата:lol:)
Страшно бях горда с моите очили. Те са с метални рамки и леко издължени стъкла. Тъмни![]()
Нещо смешно ли видЕхте па вие двенките? Мммм?esti написа:И аз, ама забравих да се изхиля.4avdar4e написа:Току-що ти видях аватара
Пък аз такива не мога да ги трая на физиомутрата си. Явно пак ще сме ретро (за да не казваме, че сме демодеGreen Light написа: И мъжете са с такива. Мода. Големи стъкла, прилепени към лицето. Предполагам че ще свикнем
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ги носите или да се разминавате по улицата с другите мухи:rotfl24::rotfl24:Green Light написа: Предполагам че ще свикнем
Всички като по шаблон
скука

- Green Light
Ама двамата с тебе като сме с еднакви, да не бъркат, бе Гасподе?Gaspode написа:Пък аз такива не мога да ги трая на физиомутрата си. Явно пак ще сме ретро (за да не казваме, че сме демодеGreen Light написа: И мъжете са с такива. Мода. Големи стъкла, прилепени към лицето. Предполагам че ще свикнем)
П.П. Имампредвид очила. Други биометрични данни сигурно ни се различават, но има случаи в които като се останови разликата вече е късно и няма значение.
- Green Light
Е та? Кво кат` ни объркат? Вервам ш`съ представиш достойно като мой...ъъъ... представител...Green Light написа: Ама двамата с тебе като сме с еднакви, да не бъркат, бе Гасподе?
Тъй кат` та гледам (на снимка, че не бях сигурен в паметта си) сме едно към едно просто. Кат` две капки вода от един капчук капнали. Да не си случайно изгубеният ми преди къде 40-50 години брат-близнак? Я признавай!Green Light написа: П.П. Имампредвид очила. Други биометрични данни сигурно ни се различават, но има случаи в които като се останови разликата вече е късно и няма значение.
- Green Light
Не!!!Gaspode написа:............ 40-50 години брат-близнак? Я признавай!
Не те е срам!