обаче отвсякъде ме заливат с инфо за Иван.
Къф е тоя човек, кво е това чудо!?
Видях го на снимка в 24 часа днес - недоумявам?
нито на бунтар прилича, нито е секси, нищо
Лайноpocti_bezobidna написа:хора, не съм гледала нито един епизон на Айдълите,

къде се котира тоя шибан боклук[unknown] написа:Лайноpocti_bezobidna написа:хора, не съм гледала нито един епизон на Айдълите,
Ама такива се котират в БГ
Ми виж че гласуват за негоQuid написа:
къде се котира тоя шибан боклук
аре са и ти:-)

тва е бизнес[unknown] написа:Ми виж че гласуват за негоQuid написа:
къде се котира тоя шибан боклук
аре са и ти:-)
Ма много мирише вече...Quid написа: тва е бизнес
трябват им такива лайнари за миризма:-)

на финалната права ще го шутират[unknown] написа:Ма много мирише вече...Quid написа: тва е бизнес
трябват им такива лайнари за миризма:-)
Ми същото е с Азис. Сумати добри певци в БГ- никой не ги е чувал, ам всеки знае за оня изрусен педал...pocti_bezobidna написа:Много ми беше странно, защото - както казах - не съм гледала и един епизод.
Не знам нищо за останалите участници, дори имената им не знам, колко са, какви са, докъде е стигнало шоуто. Обаче на - за Иван например знам, че са го преместили от хотела, щото пречел на останалите.
Рекламата работи с пълна сила. Не знам дали е целенасочео или случайно, ама работи...

Миии... Азис носи пари. Педал или не. И Иван сигурно и той.[unknown] написа:Ми същото е с Азис. Сумати добри певци в БГ- никой не ги е чувал, ам всеки знае за оня изрусен педал...pocti_bezobidna написа:Много ми беше странно, защото - както казах - не съм гледала и един епизод.
Не знам нищо за останалите участници, дори имената им не знам, колко са, какви са, докъде е стигнало шоуто. Обаче на - за Иван например знам, че са го преместили от хотела, щото пречел на останалите.
Рекламата работи с пълна сила. Не знам дали е целенасочео или случайно, ама работи...
А мен ме дразни това, че Иван и Андрей се държат със зрителите си, като към бавноразвиващи се.vyara написа:И аз като Вили Казасян да кажа, че ме дразни, че толкова много внимание му се обръща на това момче.
Мисля си, че въпреки, че много уж му се кефят, ако си имат вземане даване с него, по-скоро биха го намразили. Не мога да си представя кой би бил приятел с такъв човек.
Не всеки може да прави шоу.ELBI написа:Никога подобни предавания не са чисти търсения на таланти. Ако няма шоу, подобно предаване е скука.
Кво нещо - аз пък точно обратното.Нито има комедиен талант, нито някаква кой знае каква чувствителност, ни хумор, ни глас. Е - глас - по-добър от онова цигане, но е много далеч от всички, които бяха останали до оня ден. И капка сравнение в музикално отношение не можеше да става между него и онова момиче Пламена...
Е той трябва да е поне Би, ако не е съвсем хетеро - нали май имаше бебе от някаква жена?frisky lioness написа:А за Азис имам сериозни съмнения по отношение това
дали
или не
е
педал:-):winkw:
Да...Мисля, че тогава лееееко улетехаesti написа:В айдъл 2 го бяха поканили по едно време на малките концерти и великите водещи не спряха да подмятат гадории по негов адрес.

Абе, кво значение има дали наистина е педал или не е- важното е, че се държи като такъв. Ерго- педал е!frisky lioness написа:А за Азис имам сериозни съмнения по отношение това
дали
или не
е
педал:-):winkw: