Разбира се, че ще ти дадем. Ти само ела. И гледай да не разбере Гаспода, че ще ходим да стреляме, че ще се довлече и той. Голям е навлек, збийш ли...
до компютърджиите
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига бееее. Да го вземем и него, аRemmivs написа:Неговият е по-голям. Ма няма да казвам защо. Пистолета де.
Разбира се, че ще ти дадем. Ти само ела. И гледай да не разбере Гаспода, че ще ходим да стреляме, че ще се довлече и той. Голям е навлек, збийш ли...
После щот кат разбере и ще е тъжен като камилче:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз, но без да съм гладнаDark Angel написа:спирам да тренирам
мисля си за спагети с домати, месо и моцарела
щото много червен става екрана от някое си ниво нататък
Вече ми става кофти
Стигнах до 8 ниво 55 фута и го умрях

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
- Dark Angel
- Dark Angel
- Piqndurnik
за всяка манджа си има подходящи подправки!Dark Angel написа:босилека влиза в подправкитеELBI написа:и босилек, и босилек на зейтинчето...
моцарела-доматки-зейтинче-босилек.
Както и да е. Голям фен съм на подправки, та ... ми е кеф да си говоря за тях.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
щот го има и в цигарите?Piqndurnik написа:От диоксина ще е пристрастяванетоDark Angel написа:идея си нямам....Piqndurnik написа: Моцарелата от оная с диоксина ли?
напоследък ям моцарела по много
нещо съм се пристрастила
с хубав зехтин, подправки и да поседи малко и после в салататаНарочно го слагат сигурно жабарите
много е отровен, мамка му на диоксина...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Dark Angel
Green Light написа:Аз вече дойдох на тоя акъл, брато. Вистата ме нави. Живот и здраве, като се видиме на стрелбището ще говориме кое и как да направя(пък може и тема да пуснеш как безболезнено да се премине от уиндос към убунту или нещо друго). Ако не го направя скоро може да заложа лаптопа в тира.Remmivs написа:Бодни си линукс направо. Хем ще си и чиста.
Ето ви и на двамата да видите как само за 2 минути се инсталира Виста на съвсем проста машинка. Гледайте и съ учети.... и за ести може да помогне линка
- Green Light
Гасподе, на кой говориш ти?! Говориш на човек, който сутринта е станал, оправил е сифона на мивката в банята, ръчната спирачка на колелото на Терминатор 2, после небрежно си е взел актуалното за пререгистация от съда, и стигнал в офиса таман за обед(диетичен). После за раздвижване разкачих с ей тия две ръце всички разклонители, юесби кабели и пу тва майни и си ги вързах сам, щото накарай някой друг да ти върже нещата из офиса и виж приключение. Кажи ми, колко акъл трябва да имаш, че да вържеш всички разклонители с прекъсвач един за друг, а единствения дълъг - на най- късото разтояние? От Нова година правя петнайсе хода, че да загася техниката вечер и после да я пусна сутрин. Използвах случая да ПРЕИНСТАЛИРАМ принтер и скенер там където ще са по удобно и след това си направих пререгистрацията в търговския регистър. В момента чувствам системните админи, като родни братя. Не съм решил, не съм ви взел работата, момчета. Виста?! Вистата е нищо. Схрус - е тва ще стане с вистата.Gaspode написа:Green Light написа:Аз вече дойдох на тоя акъл, брато. Вистата ме нави. Живот и здраве, като се видиме на стрелбището ще говориме кое и как да направя(пък може и тема да пуснеш как безболезнено да се премине от уиндос към убунту или нещо друго). Ако не го направя скоро може да заложа лаптопа в тира.Remmivs написа:Бодни си линукс направо. Хем ще си и чиста.
Ето ви и на двамата да видите как само за 2 минути се инсталира Виста на съвсем проста машинка. Гледайте и съ учети.... и за ести може да помогне линка
П.П. Да де. То това и стана
- Dark Angel
вестници четем в интернет4avdar4e написа: Явно не четете вестници и не слушате новиниИталианците са започнали изтегляне са огромни партиди от европейския пазар, защото е открит диоксин..
новини не слушаме
ми ще видим, утре ще купувам моцарела за пица - ако няма на рафта значи лошава работа -яли сме гадост
Абе що ми усложняваш живота и ме караш да се напрягам излишно с довършване на сюжети?Мнемозина написа:Ести, бе!
Нищо не каза.
Преинсталираха ли те или не те?
Ма моля ви се, довършвайте си сюжетите...
Щом съм тук, преинсталирана съм.
Ми сещайте се де, наблюдавайте, анализирайте, правете заключения, аааааа..
Че ти си беше тук и преди да те преинсталират.esti написа:Абе що ми усложняваш живота и ме караш да се напрягам излишно с довършване на сюжети?Мнемозина написа:Ести, бе!
Нищо не каза.
Преинсталираха ли те или не те?
Ма моля ви се, довършвайте си сюжетите...
Щом съм тук, преинсталирана съм.
Ми сещайте се де, наблюдавайте, анализирайте, правете заключения, аааааа..
Освен това ако не усложня до крайност, няма да съм аз.
Щях да ти кажа, че не съм ясновидка и се сетих за едно умозаключение, до което стигнах снощи като гледах втората част.
Panta rhei...
Бях, обаче след като ме преинсталираха и си тръгнаха светкавично без мога да си изкажа претенциите се оказа, че са ми турили стар IE-6, а аз искам 7ца!Мнемозина написа:
Че ти си беше тук и преди да те преинсталират.
Освен това ако не усложня до крайност, няма да съм аз.
Тогава мобилизирах цялата си гениалност и си дръпнах една 7-чка, започнах да си я инсталирам, но понеже при мен нищо не става по лесния начин и такова нещо, като късмет просто ня-ма, за пореден път се появиха усложнения и в един момент компа ми се оказа само по една гола поляна - без икони, без програми, дори без уин!
Та операция "преинсталиране" се превърна в "преинсталирания" - няколко пъти.
Толкова ли не можахте да се сетите?
Кажи, кажи?Щях да ти кажа, че не съм ясновидка и се сетих за едно умозаключение, до което стигнах снощи като гледах втората част.
Какво умозаключи?
Ама разбира се, че се сетихме! Ето, виждаш ли...esti написа: Бях, обаче след като ме преинсталираха и си тръгнаха светкавично без мога да си изкажа претенциите се оказа, че са ми турили стар IE-6, а аз искам 7ца!
Тогава мобилизирах цялата си гениалност и си дръпнах една 7-чка, започнах да си я инсталирам, но понеже при мен нищо не става по лесния начин и такова нещо, като късмет просто ня-ма, за пореден път се появиха усложнения и в един момент компа ми се оказа само по една гола поляна - без икони, без програми, дори без уин!
Толкова ли не можахте да се сетите?![]()
Ами гледах ги тези хора и питах интуицията си кой от тях наистина е ясновидец. И съпоставях с познати ми със склонности в тая посока.Кажи, кажи?Щях да ти кажа, че не съм ясновидка и се сетих за едно умозаключение, до което стигнах снощи като гледах втората част.
Какво умозаключи?
И установих, че тези, които според мен наистина имат данни, са все хора с неясни очертания на устните.
И ако са жени, червилото им винаги стои като размазано.
Panta rhei...
А това ясно видимо ли е или трябва да се вгледаш?Мнемозина написа:
Ами гледах ги тези хора и питах интуицията си кой от тях наистина е ясновидец. И съпоставях с познати ми със склонности в тая посока.
И установих, че тези, които според мен наистина имат данни, са все хора с неясни очертания на устните.
И ако са жени, червилото им винаги стои като размазано.
За ясновидците не знам, но устните им че са мъгляви, мъгляви са.esti написа:Значи и ясновидците са в мъглата - кво се правят и те....Мнемозина написа:
Ееее, зависи колко ясно виждаш, като се вгледаш.
А може и просто за мен да са най-убедителни тези, дето изглеждат малко извеяни. Не знам.
Обаче ето, до туй умозаключение стигнах.
Panta rhei...
Ако някой се вгледа в устните ми вече ще се чудя да ме целува ли иска или ме проверява за ясновидка.Мнемозина написа:
За ясновидците не знам, но устните им че са мъгляви, мъгляви са.
А може и просто за мен да са най-убедителни тези, дето изглеждат малко извеяни. Не знам.
Все ще се ориентираш - ако не от първия, то от втория поглед.esti написа:Ако някой се вгледа в устните ми вече ще се чудя да ме целува ли иска или ме проверява за ясновидка.Мнемозина написа:
За ясновидците не знам, но устните им че са мъгляви, мъгляви са.
И не е зле и ти да им оглеждаш устните за всеки случай.
Освен това не всички са такива наблюдаващи като мен, така че спокойно.
Panta rhei...
То наблюдаващи има много, но е факт, че не всеки си прави такива умозаключения.Мнемозина написа:
Все ще се ориентираш - ако не от първия, то от втория поглед.
И не е зле и ти да им оглеждаш устните за всеки случай.
Освен това не всички са такива наблюдаващи като мен, така че спокойно.
Ама може и да има нещо вярно в това, знае ли човек....
Бозата си е боза! Имаше една песен на Тибетски сърца, според слуховете. Пусни си я ако я намериш. Може и да те успокои (малко).esti написа:Бях, обаче след като ме преинсталираха и си тръгнаха светкавично без мога да си изкажа претенциите се оказа, че са ми турили стар IE-6, а аз искам 7ца!
Толкова ли не можахте да се сетите?