Щото слушах, четох и гледах

Все същите
Аватар
ELBI

Щото слушах, четох и гледах

Мнение от ELBI »

малко покрай този скендъл със СРС-тата (Грийн е виновен!!!) ми направиха впечатление реакциите на политиците (мин. в. раб, мин. предс., а вчера и президента). И каква бе тяхната загриженост - не защо висши полицаи са замесени с контрабандисти и получават подкупи, не защо има и по-висши замесени от тях, не да хукнат да гонят споменатите митничари и контрабандисти и да ги фрасната в ареста, не да разширят подслушванията - защото е ясно, че това не е някакъв единичен случай - а ... а де:

да се наложел ред и по-строго използване на СРС-тата.

Т.е. за първи път в обществото и пред правителството излязоха кнкретни имена и данни и ... те ни казват "Колко е лошо, че тези имена и факти излязоха - я да се органичи използването на СРС"

Вие как го виждате това? Щото аз оставам с такова впечатление.

По принцип не коментирам подобни новини и нещица, по принцип е ясна тоталната корупция и наглост на политиците, но мисля, че сега те просто се присмиват над народа на глас и казват "Не само няма да спрем корупцията, но и ще вземем мерки такава да не се разкрива повече".
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не ми пука честно да ти кажа
ама хич
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Звенения

Мнение от Звенения »

Quid написа:не ми пука честно да ти кажа
ама хич
Ййййй, къф си, ръйшшш, пресече темата в зародиш! :mad:
Анално! :-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:
Quid написа:не ми пука честно да ти кажа
ама хич
Ййййй, къф си, ръйшшш, пресече темата в зародиш! :mad:
Анално! :-)
е дебре де
на теб пука ли ти ?
и да те подслушват и да и не не ти ли през оная работа
абе нека слушат нека се учат:blum:
да си ебат майката:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз като чух по новините "... да се регламентира подслушването на българските граждани..." ми прозвуча толкова гадно, все едно живота на хората принадлежи на някакви си там параноици.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:Аз като чух по новините "... да се регламентира подслушването на българските граждани..." ми прозвуча толкова гадно, все едно живота на хората принадлежи на някакви си там параноици.
то па ебаси и живота на хората:rotfl24:

Звенения

Мнение от Звенения »

НЕ
ставаше въпрос, дали НАС ще/ ни подслушват, а ТЯХ!

... ми е гадно, да си помислУвам, че такива (от подслушваните) могат да ме опандизят, че съм казАл нещо напреки на тъщата! Аз затва и нЕмам GSM-номера. :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:НЕ
ставаше въпрос, дали НАС ще/ ни подслушват, а ТЯХ!

... ми е гадно, да си помислУвам, че такива (от подслушваните) могат да ме опандизят, че съм казАл нещо напреки на тъщата! Аз затва и нЕмам GSM-номера. :rotfl24:
да не пипнат с някоя мръсница нещо или с някоя пачка под масата
кажи са кое е притеснителното?
кое избираш - гадната мръсница или пачката:rotfl24:

Аватар
сър Айвънхоу

Re: Щото слушах, четох и гледах

Мнение от сър Айвънхоу »

Глей кво изтече днес по темата
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Леле.. колко трогателно... всичкото мутра-добър човек, симпатичен...

оня ден ми разказваха как са паркирали пред някакво заведение в Дупница. И внезапно шефът на заведението идва и казва "Абе махни си веднага колата пред заведението" - "Защо? Не съм спрял на забранено, няма знак..." и след 5 мин. разправия в заведението цъфват братя Галеви с охраната си...

едни добри и мили хорица...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Re: Щото слушах, четох и гледах

Мнение от Green Light »

ELBI написа:малко покрай този скендъл със СРС-тата (Грийн е виновен!!!) ми направиха впечатление реакциите на политиците (мин. в. раб, мин. предс., а вчера и президента). И каква бе тяхната загриженост - не защо висши полицаи са замесени с контрабандисти и получават подкупи, не защо има и по-висши замесени от тях, не да хукнат да гонят споменатите митничари и контрабандисти и да ги фрасната в ареста, не да разширят подслушванията - защото е ясно, че това не е някакъв единичен случай - а ... а де:

да се наложел ред и по-строго използване на СРС-тата.

Т.е. за първи път в обществото и пред правителството излязоха кнкретни имена и данни и ... те ни казват "Колко е лошо, че тези имена и факти излязоха - я да се органичи използването на СРС"

Вие как го виждате това? Щото аз оставам с такова впечатление.

По принцип не коментирам подобни новини и нещица, по принцип е ясна тоталната корупция и наглост на политиците, но мисля, че сега те просто се присмиват над народа на глас и казват "Не само няма да спрем корупцията, но и ще вземем мерки такава да не се разкрива повече".
Така мисля и аз. В техния свят, в техния затворен кръг вината и страшната присъда е, че БСП е единствената политическа сила, която щом стигне до властта се срива отвътре. Най- жестоките атаки са от тяхната си партия. Те се следят, разменят си компромати и се шантажират. И това са новините, които ние чакаме, щом стане въпрос за правителсво, президент, кметове и така нататък. За политическите коментатори и политическия свят звучи логично не да търсят къде е гнилото, ами да вземат шумни мерки по стягане на редиците. Ако се запушат всички дупки, може би ще спре да мирише.
Колко жалко, че хората не ги интересува. Хумора и абсурда на това шоу надминава и комиците, и аламинут, и всяка театрална постановка.
Последно промяна от Green Light на 07.04.08, 12:44, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:Леле.. колко трогателно... всичкото мутра-добър човек, симпатичен...

оня ден ми разказваха как са паркирали пред някакво заведение в Дупница. И внезапно шефът на заведението идва и казва "Абе махни си веднага колата пред заведението" - "Защо? Не съм спрял на забранено, няма знак..." и след 5 мин. разправия в заведението цъфват братя Галеви с охраната си...

що са ровчиш
я по кротко го давай че като гледам са е пак се усветкало:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

мани ги тези простаци...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:Леле.. колко трогателно... всичкото мутра-добър човек, симпатичен...

що са ровчиш
я по кротко го давай че като гледам са е пак се усветкало:cool:
май си много прав...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Quid написа:е дебре де
на теб пука ли ти ?
На мен ми пука! Да си е.ат майката, разбира се, но без да ме подслушват. Мъжеложци с мъжеложци шибани.

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=59249#59249
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Remmivs написа:
на теб пука ли ти ?
На мен ми пука! Да си е.ат майката, разбира се, но без да ме подслушват. Мъжеложци с мъжеложци шибани.

К'во ви пука, бе
Дятето днес ми се сърди, че съм му забравила акта за раждане.
Трябваше да занесе копие за нещо си на тренировките (идея си нямам за какво им е акт за раждане)
Та аз си викам да погледна дали няма някакви ЕГН-та
Е, има. И викам му-ще ти го снимам на работата, за да си залича личните данни
Да, ама забравих и той сега се цупи...
Б@си, цял закон измислиха за защита на тия пусти данни, ония ще ми събират актове и егне-та:mad::shocked::blink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Remmivs написа:
на теб пука ли ти ?

тва да те подлушват е все едно да прави секс човек в градинката на катерушката
кеф:rotfl24:

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[
тва да те подлушват е все едно да прави секс човек в градинката на катерушката
кеф:rotfl24:[/quote]

което ме навежда на мисълта...
дали всъщност няма да е по спокойно и сигурно да правиш секс на катерушката ,вместо някъде другаде?
поне така ще има и очевидци...че сес съм равила,а не нещо друго....
:winkw:

струва си човек да се замисли...
а и какви най различни пози има...
ммммм....
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:На мен ми пука! Да си е.ат майката, разбира се, но без да ме подслушват. Мъжеложци с мъжеложци шибани.
Аз мисля, че загубата на свобода е неизбежна. И да сме за и да сме против, все тая. Може да се прави, евтино е, значи прави се. Ние живеем в България, където загубата на свобода, означава шантаж и радост за мутрите и затова си знаеме, че сме против. Но представи си, брато, че живеем в бяла България, където закона е истински, като да речем - Германия. И да речем, знаеш, сигурен си, че алмайна подготвят атентат в София, в някое централно училище. До 6 месеца ще стане. Как ще гласуваш за масовото подслушване на телефоните и за масовото засилено видеонаблюдение? И като хванат лайненцата, как ще гласуваш, да продължи ли?
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Remmivs написа:На мен ми пука! Да си е.ат майката, разбира се, но без да ме подслушват. Мъжеложци с мъжеложци шибани.
Аз мисля, че загубата на свобода е неизбежна. И да сме за и да сме против, все тая. Може да се прави, евтино е, значи прави се. Ние живеем в България, където загубата на свобода, означава шантаж и радост за мутрите и затова си знаеме, че сме против. Но представи си, брато, че живеем в бяла България, където закона е истински, като да речем - Германия. И да речем, знаеш, сигурен си, че алмайна подготвят атентат в София, в някое централно училище. До 6 месеца ще стане. Как ще гласуваш за масовото подслушване на телефоните и за масовото засилено видеонаблюдение? И като хванат лайненцата, как ще гласуваш, да продължи ли?
Това, което не ми харесва в тази итория е липсата на контрол върху тези, дето решават за масовото подслушване. ОК - днес е за да хванат някой терорист, утре за да предотвратят атентат. Ами вдруги ден? Тоталното подслушване значи тотален контрол. Засили ли се държавната машина в ная посока се такво таковата, нали. Трябва спирачки да има. да ми се гарантира, че, да кажем 5 месеца ще подслушват масово, ама като предотвратят атантата ще изтрит данните на случайни засечени граждани и няма да ме дебнат повече какво, къде е защо пиша из нета.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Аз мисля, че загубата на свобода е неизбежна. И да сме за и да сме против, все тая. Може да се прави, евтино е, значи прави се. Ние живеем в България, където загубата на свобода, означава шантаж и радост за мутрите и затова си знаеме, че сме против. Но представи си, брато, че живеем в бяла България, където закона е истински, като да речем - Германия. И да речем, знаеш, сигурен си, че алмайна подготвят атентат в София, в някое централно училище. До 6 месеца ще стане. Как ще гласуваш за масовото подслушване на телефоните и за масовото засилено видеонаблюдение? И като хванат лайненцата, как ще гласуваш, да продължи ли?
Там е работата, братко, че нищо няма да хванат - нито в бяла, нито в черна, нито в Алемания, нито в България. Просто ще потрошат сума ти пари, но това е най-малката загуба на данъкоплатъца, както и това, че ще се използва за унижение, жантаж и прочее машини за мръсни пари. Най-тъжното е, че ще си предадем свободата и че ни се обяснява, че ще е на ползу роду и такива като нас тук ще отидат на заколение на драго сърце. Защото не разбират нито от технологиите, нито от политиките, нито от процедурите за прилагането на тези технологии. А алмайна ще преминат през всички филтри необезпокоявани, че дори и подпомагани от админстративните и военни структури. Стига да е достатъчен бизнес интереса на разни комплекси и корпорации. Пример искаш ли?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Абе толкова престъпници са ясни и без такива средства и нищо. Като оправят тях, тогава да имат очи да искат подслушване, %№$%&#$*№$%!!!!
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Да приемем за улеснение, че няма да бъдат изтрити записите и че терористите са умни, и знаеме, че има шанс да се измъкнат, даже и а ги подслушваме. И, че от вас, Ремиус и почти безобидна зависи дали ще се включи това подслушване. Как бихте гласували?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Против. Има много други начини да ги хванат. Подслушването няма да донесе нищо. Ни. Що.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Чешем си езиковете само. Не за първи път при това :)

Грийне, погледни го туй от друг ъгъл:

На твойто терминатори ще им се пази хистори за всяко (ма верно за ВСЯКО) провинение и то за цел живот. Машините не забравят и инфото там е лесно за намиране. Как ще ти е, ако след 20-30 гадини някой терминатор не успее да си намери работа, щото в 5 клас е бил заснет да пробва цигара и, което е дори още по-лошо, да фърля фас на земята. Хипотенузно е сичко туй, ама все пак....

Още един ъгъл - въвеждат следенето, бастисват маса пари, а резултати няма. Щото тия, дето са за решетки, си плащат, примерно. А резултати трябва да има, щото иначе не могат си отчете бастисаните парички. Ми значи фащаме някой от по-лесните за фащане... все ще се намери за какво... Гаранция, че няма да си ти или някой, за който ти пука имаш ли?

спирам, че ще ми се изтъркат езиковете... :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Против. Има много други начини да ги хванат. Подслушването няма да донесе нищо. Ни. Що.
Аз съм за! Плюс КППта, вечерен час и депортация на съмнителни елементи, и аутодафета. Всичко, което би наклонило везните в посока сигурност. Подслушването е възможно и лесно осъществимо, следователно се прави. Забраната налива вода във воденицата на изнудвачи и престъпници.
Гасподе и за нас всичко се пази. Тва дето беше в ТВУ, понеже на 9ти септември пя руски блядски песни пред мавзолея, да не мислиш, че някой ще ти го опрости?
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Аз съм за! Плюс КППта, вечерен час и депортация на съмнителни елементи, и аутодафета. Всичко, което би наклонило везните в посока сигурност. Подслушването е възможно и лесно осъществимо, следователно се прави. Забраната налива вода във воденицата на изнудвачи и престъпници.
Гасподе и за нас всичко се пази. Тва дето беше в ТВУ, понеже на 9ти септември пя руски блядски песни пред мавзолея, да не мислиш, че някой ще ти го опрости?
Аз тва за ТВУ-то го имам като един вид препоръка бе ей... :grin:

Проблема с всичкото сигурност е, че винаги разделя света на хора, дето са вътре, и такива, дето са вън. Ако ти си вътре и ВСИЧКИ добри са вътре и ВСИЧКИ лоши са вън е ок. Ама ако не е така? Ако има неколко лоши вътре? Или ако ти си вън? Ще се повторя, щото не аз съм го казвал, ама "който разменя свобода за сигурност накрая губи и двете"....
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Аз съм за! Плюс КППта, вечерен час и депортация на съмнителни елементи, и аутодафета. Всичко, което би наклонило везните в посока сигурност. Подслушването е възможно и лесно осъществимо, следователно се прави. Забраната налива вода във воденицата на изнудвачи и престъпници.
Ами бягай тогава в УСА-то. Аз по полицейска държава не познавам. Да каже и Докторката ама едва ли ще каже друго. И (те не пита за примера, ама аз ще ти го дам навъпреки) точно там им свалиха двете башни. Точка.
Публикувай отговор