Тия
Тия
пак врътнаха равен... Арсенал за сетен път не можаха да победят Ливърпул, въпреки готината си игра.
Да видим как ще е във вторник. Поне вече е почти сигурно, че Юнайтед са шампиони тази година...
Да видим как ще е във вторник. Поне вече е почти сигурно, че Юнайтед са шампиони тази година...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
имах предвид ливерпул а не тия цигани от армията
са ако ше си коментираме за свине и говеда кажи
мани ги тия нашите
за нищо не стават
гледах фенерите оня ден
малиииииииии
особенно втория гол
трепачи са фенерите:-)
са ако ше си коментираме за свине и говеда кажи
мани ги тия нашите
за нищо не стават
гледах фенерите оня ден
малиииииииии
особенно втория гол
трепачи са фенерите:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
съгласен, че наште не стават.
А фенерите имаха късмет. Челси можеха да им набутат поне 4-5-6. Просто нямаха късмет, а фенерите - 2 удара, 2 гола.
Случва се във футбола
Отивам да гледам Тотнъм - вече водят с 1:0 !!!
А фенерите имаха късмет. Челси можеха да им набутат поне 4-5-6. Просто нямаха късмет, а фенерите - 2 удара, 2 гола.
Случва се във футбола
Отивам да гледам Тотнъм - вече водят с 1:0 !!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
при теб джако у къв размер я кажиzmeu написа:абе връзваQuid написа:връзва ли или амииииииии
аз не меткам там щото неам нерви за тва:-)
+/-
пак трябва да се работи мамка му
щото тук нещо джако ми се вижда доста анемичен
аз - не, но наследниците - даQuid написа:залагате ли у тия мачлета бре?
ми прасни им на мъненките един данък и тва еELBI написа:аз - не, но наследниците - даQuid написа:залагате ли у тия мачлета бре?ново, печено поколение. Аз в това отношение съм консерва - шансовете са малки - ерго - печеля, като не пускам
Е - като има джако - пробвам.
редовно подавам молбиQuid написа: при теб джако у къв размер я кажи
щото тук нещо джако ми се вижда доста анемичен
ама не ме одобряват мамка им
утре пак ще се пробвам - http://www.ozlotteries.com/index.php
не е мнооо ама става:-)zmeu написа:за мен биваQuid написа:тва у евро кво чини ?
аз даже няма да ги обръщам
20,000,000.00 AUD = 11,771,363.51 EUR
Australia Dollars Euro
ама нямааааааа
екстра е
е що ги не хващате бре
тук като стане 1 миля в евро и ебаси и цакането става
тука ли си бре изверг?ELBI написа:абе друго си е една-две милки...Quid написа:
направо да ги бие човек като мухи
хоп една муха ,опа още една:rotfl24:
ала си требе ясновидство - това е ясно
щото се гърми на плиска нещо
е той и оня се е разхождалELBI написа:сериозно? Не съм чул... Сложиха ни нова дограма - тишина.... малей, много си падам по гърмежи - излизам да подуша въздуха...
никво мърдане да не стане грешка:-)
ами - в къщи... на 2-3 пъти (че около нас ставаха няколко пъти известни пуцания) като стане - аз навън и да гледам... другите в къщи - леле, уджас, но аз - на сеира...
га ли ще ме пуцнат, наистина, дето го казваш...
Хе-хе.ELBI написа:ами - в къщи... на 2-3 пъти (че около нас ставаха няколко пъти известни пуцания) като стане - аз навън и да гледам... другите в къщи - леле, уджас, но аз - на сеира...
Тук до нас веднъж взривиха Доктора и веднъж стреляха с гранатомет... Клюна май беше.
И двамата оцеляха тогава.
Panta rhei...
петте кьошета е като бермудския триъгълникRemmivs написа:Пък аз съм гледал буквално мозък по асфалта край петте кьошета еднаж...![]()
Чикаго 30-те пасти да яде...
там що народ изтрепаха
за тва - бързо се минава там и у тунела
опаааааа
- Piqndurnik
Вчера Уолкът
се разходи през Ливърпул като Марадона... а тъпите коментатори -нищо...
Баси - 2 пъти прецакват Арсенал яко - миналата не ми дадоха чиста дузпа, а сега - срещу тях една съмнителна свириха...
Ама такъв мач...
Баси - 2 пъти прецакват Арсенал яко - миналата не ми дадоха чиста дузпа, а сега - срещу тях една съмнителна свириха...
Ама такъв мач...