минзухар н акокиче
да не са те опукали на плиска бре
я мъцни
Мдааа, и привечер е починал.. Господ да му прощава, ако има какво..ELBI написа:София. Простреляният пред хотел "Плиска" мъж е Георги Стоев, съобщиха за Агенция “Фокус” от МВР. Георги Стоев е автор на няколко книги за силовите групировки.
Мъжът е прострелян в главата.
цензурирам се:blum: и то доста:-)ELBI написа:що, да не си цензурираш собствените мнения?Quid написа:е да де:-)ELBI написа:ми що да не върви - няма ли да ти е скучно без мен?
адски ти завиждам
щото мое да ме четеш тук:rotfl24:
гледах някакво предаване на венета райкова с него и той каза, че знае, че ще го убиятbead_ написа:
в неговият случай, мир на душата му, публичното разкриване на инфо не предхожда знанието, че ще го гръмнат рано или късно... а е по-скоро отчаян опит за спасение

имах предвид, че са го сложили на мушката преди да почне да пише.snowprincess написа:гледах някакво предаване на венета райкова с него и той каза, че знае, че ще го убиятbead_ написа:
в неговият случай, мир на душата му, публичното разкриване на инфо не предхожда знанието, че ще го гръмнат рано или късно... а е по-скоро отчаян опит за спасение
ще го излъчват отново, защото имало изрязани моменти от интервюто
при поръчковите убийства в 70% от случаите жертвата е предупредена, че се готвят да я убият
след като човек е решил да бъде източник на проблеми за силовите групировки, би трябвало да знае, че не само ще бъде ликвидиран, но и ще има "контролен изстрел в главата"
в 96% извършителят остава на свобода, защото не се познава с жертвата и не могат да го свържат с престъплението (извършител и поръчител са различни лица)
интересна наука е виктимологията
баси цербера... те така се убива свободата в зародишQuid написа:цензурирам се:blum: и то доста:-)ELBI написа:що, да не си цензурираш собствените мнения?Quid написа:е да де:-)ELBI написа:ми що да не върви - няма ли да ти е скучно без мен?
адски ти завиждам
щото мое да ме четеш тук:rotfl24:
абе бая хора са му ги чели. А оня ден вечерта се свършили на Славейков.Quid написа:до тук не стана ясно кой му е чел книгите и кой не
последните три изречения по бекет ли са или по йонеско?ELBI написа:абе бая хора са му ги чели. А оня ден вечерта се свършили на Славейков.Quid написа:до тук не стана ясно кой му е чел книгите и кой не
Аз минах покрай мястото - беше още отцепено с полиция. Нещо гледаха там умно (до колкото е възможно). После до мен в автобуса седна едно убийствено красиво русо маце. Четеше стихове или Шекспирови драми. Аз пък статии за диаманти. Свършихме на Орлов мост
Глей сега - беше си направо сюреализъм - супер мацка (млада при това), ама трепач. И чете Шекспир (или стихове) в рейса. Не бяха сонетиRemmivs написа:Сонети може би?
Любимо!
@Lady Bead: Не е ли социалистически реализъм?
Това са технически диаманти, произведени от великата сила на работническата класа за целите на възхода и технологичното превъзходство над загниващия капитализъм и освен това показват нездравия интерес на обсебените от алчност експлоататори към нещо, което може и се произвежда в работническите фабрики от обикновените трудови хора.bead_ написа:неееееееееее. кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!
добре, предавам се социалистическа фантастика. дийл?Remmivs написа:Това са технически диаманти, произведени от великата сила на работническата класа за целите на възхода и технологичното превъзходство над загниващия капитализъм и освен това показват нездравия интерес на обсебените от алчност експлоататори към нещо, което може и се произвежда в работническите фабрики от обикновените трудови хора.bead_ написа:неееееееееее. кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!
абсолютен сюрреализъмELBI написа:Глей сега - беше си направо сюреализъм - супер мацка (млада при това), ама трепач. И чете Шекспир (или стихове) в рейса. Не бяха сонети
После някой да каже, че животът не е готин и интересен...
Авторът бе от Нешънъл Джиографик - в последния брой - статия за диаманти. Череп, облицован с диаманти е на корицата.bead_ написа: неееееееееее. кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!
Умното си е умно...Remmivs написа:абсолютен сюрреализъмELBI написа:Глей сега - беше си направо сюреализъм - супер мацка (млада при това), ама трепач. И чете Шекспир (или стихове) в рейса. Не бяха сонети
После някой да каже, че животът не е готин и интересен...
супер мацка
млада, обаче пък трепач
Автобус
Шекспир
Стихове
след показен разстрел
Тя ползва АЧЕbead_ написа:а 2 години белене?frisky lioness написа:Ести.bead_ написа: кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!

e некво мъжко списание няма ли да такова саELBI написа:Авторът бе от Нешънъл Джиографик - в последния брой - статия за диаманти. Череп, облицован с диаманти е на корицата.bead_ написа: неееееееееее. кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!
Освен за Нешънъл се абонирах и за ГЕО - многоо хубави списания!!! Препоръчвам ги. А ако имате ученик/студент, абонаментът ви излиза и по-тънко