Круша

Ябълка

Праскова

Лаленца

И накрая ще ви издам една тайна

Накога все ще ми остане време и да ги боядисам разноцветни.

Ай, каква красотия!БоЕВ написа:Тежки облаци скриват небето, дъжд, леденостуден вятър и само цветчетата са единственото доказателство че вече е пролет.
Круша
Ябълка
Праскова
Лаленца
И накрая ще ви издам една тайнаобичам природата и затова никога не изхвърлям старите автомобилни гуми. Изрязвам ги във формата на саксии и в тях засаждам цветенца.
Накога все ще ми остане време и да ги боядисам разноцветни.
пп Дюлата още не е разцъфтяла.БоЕВ написа:Благодаря на всички! Снимам заради вас - радвам се когато ви харесва и съм щастлив че мога да ви доставя радост и удоволствие.
Предполагам че след някой и друг месец ще бъде още по-красиво. Затревих още малко покрай една пътечка, вчера гледам тръгнала тревицата, в момента е като косата на Чичко-Тревичко.
Боднах и няколко ткрендафила - жълти и червени, вече имат хубави, големи пеперуди - ще ги "качвам" по оградите. Слагах и гергини, маргарити, хризантеми, гладиоли....в очакване съм, и ще снимам, и ще поствам тук.
Верче това с гумите го видях доста отдавна, не е много шикозно, но става. Теменужките ти са страхотни. Мойте ги купи щерката, намерила ги по лев за пет коренчета - красиви цветя.
Ягишна, хубаво си снимала, ама дай да видим и ние нещо, не се скръндзосвай - моля.
Кент-те, градината е мой приоритет. Жените у дома съм ги направил лигли, не им се позволява да ровят в пръстта, за да не им се чупят ноктите и захабяват ръцете.Обсъждаме заедно, проектираме и се залавям по изпълнение на проекта и последващата поддръжка - демокрация, кво да прайш.
Лек и усмихнат ден на всички!
Завидях...БоЕВ написа:Боднах и няколко ткрендафила - жълти и червени, вече имат хубави, големи пеперуди - ще ги "качвам" по оградите. Слагах и гергини, маргарити, хризантеми, гладиоли....в очакване съм, и ще снимам, и ще поствам тук.
!

Страотно - това ще го изчета по-късно! Ей така ще ги боядисам някой ден и аз, поставката от джанта ми хареса не съм се сещал за нея.frisky lioness написа:Завидях...БоЕВ написа:Боднах и няколко ткрендафила - жълти и червени, вече имат хубави, големи пеперуди - ще ги "качвам" по оградите. Слагах и гергини, маргарити, хризантеми, гладиоли....в очакване съм, и ще снимам, и ще поствам тук.
!
Чакам с нетърпение цялата тази феерия:-)
и още...
Голяма фенка съм му, като направиш един общ кадър на определен обект голяма част от дребните детайли се губят и не може да се види цялата красота, та по тази причина ме влече макрото.frisky lioness написа:Готини саБаба Яга написа:
Гледам доста си падате по макрото
с Боев:winkw:
И аз по едно време бях много запалена по макроБаба Яга написа:Голяма фенка съм му, като направиш един общ кадър на определен обект голяма част от дребните детайли се губят и не може да се види цялата красота, та по тази причина ме влече макрото.frisky lioness написа:Готини саБаба Яга написа:
Гледам доста си падате по макрото
с Боев:winkw:

Намира ми се статив МилордRemmivs написа:стативи нямате ли
или софтуерни корекции на тремора
навремето като тренирах стрелба баща ми ми беше спретнал едно прокси на пистолета от оловото на стар акумулатор обвито в бинтове с епоксидна смола. добра работа ми свърши за овладяване не тремора и за постигане на точна стрелба, но си трябва постояннство в тренировките, може би би помогнал подобен подход и на вас, дами
Нашето фото няма такова за треперушкиRemmivs написа:стативи нямате ли
или софтуерни корекции на тремора
навремето като тренирах стрелба баща ми ми беше спретнал едно прокси на пистолета от оловото на стар акумулатор обвито в бинтове с епоксидна смола. добра работа ми свърши за овладяване не тремора и за постигане на точна стрелба, но си трябва постояннство в тренировките, може би би помогнал подобен подход и на вас, дами

Баба Яга написа:вика:"Гуспожуууууу, ако тии трудно да я фанеш да додъ аз."