Как да живеем по-дълго

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Re: Как да живеем по-дълго

Мнение от Nejimaki-dori »

4avdar4e написа:Мддаа, другари и другарки, това е темата на днешното ни събиране.

След дълги изследвания нАучната ни група стигна до категоричния извод, че за целта "дълголетие" трябва да следваме три основни поведенчески линии:

1. Бъди зъл
2. Прави секс
3. Чети книги

............................................

Моля само за сериозни мнения по проблематиката, тъй като изследването на нАучната ни група е изключително важно за демографското развитие на държавата ни.

Благодаря за вниманието!
:glory:

При мен са малко по-различни:

1. Прощавай.
2. Пий ракия (може със салатка)
3. Прави секс.

Не съм зла по-природа, а и четенето на книги няма да ми удължи живота, тва със сигурност.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Глас в пустиня

Re: Как да живеем по-дълго

Мнение от Глас в пустиня »

БоЕВ написа:
Интересно, защо всички вкупом решихте, ...
ОК - съжалявам за обобщението, нещо явно не съм прочел добре!
Дълголетието, според мен, не подлежи на "програмиране", чрез диети, предписания и тн. Дълголетието си е заложено генетично и ако има някаква връзка, то тя е по линията контакти с природата и много движение.
Справка - болшинството столетници са жители на отдалечени и самотни селца.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Амаранта написа:
Remmivs написа:злото съхранява според мен, да, лични наблюдения

.....
Ми да, я хората колко кинти направиха с онази идея - "тъмната страна на силата",

и Дарт Вейдър се живя доста по-дълго, отколкото можеше да се очаква,
предвид здравословното му състояние.:grin:
The Evil That Men Do

PS
Едно кръгче - Shakespeare

А Дарт Вейдър си е Дърт Вейдър. Така е то. Като Дъртанян. И ние натам сме се запътили.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Охх, много съжалявам, обаче времето ми е ограничено ... зверски, затуй не мога да ви отговоря :crying:

Само да вметна, че Рем мноогооооо добре ме е разбрал. Май само той :winkw: Да ме прощава друг някой, ако е писал в тоя дух, ама чета не по диагонал, а през страница :shy:
Аватар
Nightwish

Мнение от Nightwish »

:-)Ако мога да вметна и аз нещо по темата- да, съгласна съм за точки 1, 2 и 3. Е, с малко колебание за точка 1( аз съм си лапни шаран, с тайната мечта някой ден да съм... акулка, демек по- зла).
Само мога ли да добавя още една точка за по- дълъг живот:lol:Имаше изказани мнения за винце,някаква ракия. Аз искам само повече ШОКОЛАД...:shy:
Публикувай отговор