Добре, че има кой да ми обясни някои важни неща...
Философите,
Философите,
Panta rhei...
Re: Философите,
Ама моля ви се, той човека цял албум ще издава, "Вокални престъпления", попикавам се с тоя Сиромахов четвъртък и петък (уф, добре, че я разкараха оная Калинка от екрана

Повече (включително звук) ТУК
О, Боже!
Стресна ме. А е понеделник!
Не съм се впечетлявала така откак сам Слави (лично!) заяви (писмено!), че като прочел "Името на розата" преживял "семиотечен катарзис". Още се питам какво по-дяволите трябва да значи това. Да му съчуствам ли на Слави или напротив?
То и без това беше много отдавна, така че няма значение вече...
Аз пък много се смях.pocti_bezobidna написа: О, Боже!
Стресна ме. А е понеделник!
Не съм се впечетлявала така откак сам Слави (лично!) заяви (писмено!), че като прочел "Името на розата" преживял "семиотечен катарзис". Още се питам какво по-дяволите трябва да значи това. Да му съчуствам ли на Слави или напротив?
То и без това беше много отдавна, така че няма значение вече...
Такъв един ориенталска рахат-феноменология.
Имай предвид, че Иво Сиромахов е един от тези, дето му обясняват на Слави какво е семиотичен катарзис.
Panta rhei...
Сега ги видях - голям... не кеф, смях.4avdar4e написа: Ама моля ви се, той човека цял албум ще издава, "Вокални престъпления", попикавам се с тоя Сиромахов четвъртък и петък (уф, добре, че я разкараха оная Калинка от екрана). Вече има цели 5 ... хъм... парчета, но и обложка на албума
Повече (включително звук) ТУК
Ама сериозно ли ще прави албум? Не, не, ще падна направо!
Толкова да съм изпуснала!
И обложката е чудна.
Panta rhei...
Мен ме ошашави неговото изпълнение, ама не мога да не призная, че заглавието на албума е готино!Мнемозина написа:
И обложката е чудна.
Изпълнението е върхът направо - много сдържано, достойно, с добре прикрита, но избликваща емоция, и с дълбоко разбиране.pocti_bezobidna написа:Мен ме ошашави неговото изпълнение, ама не мога да не призная, че заглавието на албума е готино!Мнемозина написа:
И обложката е чудна.
Мене слушай, аз ги усещам тия работи.
Panta rhei...
Че що пък не?? Току-що каза, че то в България всички умеят да пеятМнемозина написа: Ама сериозно ли ще прави албум? Не, не, ще падна направо!
Ох, много ме кефят тея междутелевизионни ...