поправка, зодии, ние сме двама, аз и моя милостМнемозина написа:Само ако е от подходящата зодия.
бе зодиите, така де, човешките персонификации като близнаци, водолей, дева имат ли си зодии
Ъъъъ, тук ме уби направо.Remmivs написа:поправка, зодии, ние сме двама, аз и моя милостМнемозина написа:Само ако е от подходящата зодия.
бе зодиите, така де, човешките персонификации като близнаци, водолей, дева имат ли си зодии:blink::shocked:
Е аз с водолеите съм само бури - без затишия.Rain написа:Между другото и аз съм на мнение, че зодиите нямат значение. Нооо, жените стрелци са единствените, които ми пасват на характера, защото по принцип не се разбирам особено със себеподобните. А водолеите са моите мъже ... - прекрасни. Като затишие пред бюря са ми.
Мислих си за теб, като казах, че има изключения....и за още 2-3 деви.[unknown] написа:Амааааа, как така ся, а? А? Ми, аз?!! Аз съм ангелче, бе!esti написа: Никога не съм срещала такова определение за мъжете деви.
Ангелчета!
Има и изключения де, но като цяло са пази боже!
Дева, каза момичето.esti написа:Е аз с водолеите съм само бури - без затишия.Rain написа:Между другото и аз съм на мнение, че зодиите нямат значение. Нооо, жените стрелци са единствените, които ми пасват на характера, защото по принцип не се разбирам особено със себеподобните. А водолеите са моите мъже ... - прекрасни. Като затишие пред бюря са ми.
А ти какво си?
Аха....не внимавам.Мнемозина написа:Дева, каза момичето.esti написа:Е аз с водолеите съм само бури - без затишия.Rain написа:Между другото и аз съм на мнение, че зодиите нямат значение. Нооо, жените стрелци са единствените, които ми пасват на характера, защото по принцип не се разбирам особено със себеподобните. А водолеите са моите мъже ... - прекрасни. Като затишие пред бюря са ми.
А ти какво си?
Хммммм, значи безкрайна рекурсия...Мнемозина написа:Зависи под кой знак са били, като са ги... създали.
Не, не ми беше това идеята в случая, но пък така е красиво.Remmivs написа:Хммммм, значи безкрайна рекурсия...Мнемозина написа:Зависи под кой знак са били, като са ги... създали.
Докато (зодия на наследника != зодия на предшественика) {
--Зодия на наследника = зодия на предшественика
}
А каква?Мнемозина написа:Не, не ми беше това идеята, но пък така е красиво.
Ти чувстваш ли се наследник на зодията си?
А какво да правим ние, дето зодиите ни не са антропоморфни, м?
Бе гледай как ме пързаляш и не те е и срам даже!Remmivs написа: А каква?
Не. Аз съм алфа-близнака.
Ами не знам. Няма да тормозите бат Бойко кат нашите да брои до безкрайност. Три пъти. Сега разбирам всъщност, защо е било дор три пъти. Сигурно заради нашите зодии.
Тоест си неофициално-астрономично теле и официално-астрологични близнаци?Remmivs написа:Ами срам ме е, ама търпя. И освен това ме е срам да използвам емотикона shy.Мнемозина написа:Бе гледай как ме пързаляш и не те е и срам даже!
Нали каза, че си теле?
Теле съм, ама това е научно, не официално-астрологично, а неофициално-астрономично.
esti написа:Е аз с водолеите съм само бури - без затишия.Rain написа:Между другото и аз съм на мнение, че зодиите нямат значение. Нооо, жените стрелци са единствените, които ми пасват на характера, защото по принцип не се разбирам особено със себеподобните. А водолеите са моите мъже ... - прекрасни. Като затишие пред бюря са ми.
А ти какво си?