Ето това се казва час пик
- сър Айвънхоу
Re: Ето това се казва час пик
Те такива "услужливи" служители трябва спешно да се назначат в СКГТ! Щото има някои автобусни линии, дето само така може да влезе човек...
Е, умните, като мен не се качват в такива гъчканици, щото се знае, че до 1 минута идват поне още два аутобуса, ама масата идиоти се тъпчат, като за последно...
Особено много ми е интересно за чий са тръгнали разни пенсии сутрин рано?!
И точно те правят най-големия калабалък...
Е, умните, като мен не се качват в такива гъчканици, щото се знае, че до 1 минута идват поне още два аутобуса, ама масата идиоти се тъпчат, като за последно...
Особено много ми е интересно за чий са тръгнали разни пенсии сутрин рано?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе никой не излиза бе, на другата спирка са качват още пътници...TerE написа:ще ми се да видя в какъв вид излизат от вагона после...
![]()
Едет мужик в метро, народу - уйма.... Мужик думает: "И куда они все поперлись с утра? Я-то понятно, я - к теще на блины, а они все куда едут?"Марвин написа:Особено много ми е интересно за чий са тръгнали разни пенсии сутрин рано?!И точно те правят най-големия калабалък...
Ами и пенсионерите имат нужда от социален живот. Какъв си такъв сепарационист?!? Кога да пътуват и да се виждат с хора? Къде 15 саато ли? Друг въпрос е, че според мен вече няма празни автобуси по никое време. Не, че имам задълбочени лични изследвания, но съдейки по кошмарните целодневни задръствания, вероятно и в адския транспорт е така на микро ниво. Много станахме маймунките в тази София. Град-държава.Марвин написа:Те такива "услужливи" служители трябва спешно да се назначат в СКГТ! Щото има някои автобусни линии, дето само така може да влезе човек...
Особено много ми е интересно за чий са тръгнали разни пенсии сутрин рано?!И точно те правят най-големия калабалък...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Току що го получих по скайпа и побързах да го споделя с вас, но уви...закъсняла съм
Това доказва за пореден път, че всяко едно нещо достага да почти всеки един потребител на интернет
рано или късно:lol::lol::lol:
П.П. Елби да внимава с трамваи, рейсове и др. превозни средства:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тогава ще трябва да е било, но бидех подсетена преди малко да си пусна скайпа, за да ми "пратят едно филмче":-):lol::lol:Remmivs написа:да не си в друга часова зона, фриски
моето писъмце дойде почти преди час
иначе човекът се смееше доста по-отрано:lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Някой го беше разказвал това (дали не беше Пенчо???), за специално наетите хора в метрото, които работата им е да доуплътнят вагоните
Един приятел има познат, който след дълга командировка в Китай се върнал с жена. (сиреч бракувало се момчето)
Интересното в случая е, че се е запознал с жена си в ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
Мда...leonsio написа:ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
ТЕТУКА баш, на бУлвАрд Витоша е само за ергени вече.
...гЪрлите малко мЯкат, ама фащат окото.
Нека си мякат, важното е да широко скроени (на определени места)Звеневия написа:Мда...leonsio написа:ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
ТЕТУКА баш, на бУлвАрд Витоша е само за ергени вече.![]()
ти по-така дебелки ли харесваШ?leonsio написа:Нека си мякат, важното е да широко скроени (на определени места)Звеневия написа:Мда...leonsio написа:ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
тюх!
ще трябва да ям повече!:twisted:
Пак не си доразбрала...doktorka написа:ти по-така дебелки ли харесваШ?leonsio написа:Нека си мякат, важното е да широко скроени (на определени места)Звеневия написа:Мда...leonsio написа:ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
тюх!
Звеневия написа:Пак не си доразбрала...doktorka написа:ти по-така дебелки ли харесваШ?leonsio написа:Нека си мякат, важното е да широко скроени (на определени места)Звеневия написа:Мда...leonsio написа:ПЕШЕХОДНО задръстване!
Представяте ли си?
тюх!
БОЗА, БОЗААА!!!
leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА!!!!Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
НАПРАВО МЕ УБИ!!!
Разбирате се, гледам.Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
Panta rhei...
leonsio написа:ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА!!!!Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
НАПРАВО МЕ УБИ!!!
Ма кво Ве батка,
Можеш само да (за)виждаш!Мнемозина написа:Разбирате се, гледам.Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
( VS гледам)
Направо съм за (с)виждане.Звеневия написа:Можеш само да (за)виждаш!Мнемозина написа:Разбирате се, гледам.Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!![]()
( VS гледам)
Panta rhei...
"Дааа, това може да бъде началото на едно много добро приятелство!"Мнемозина написа:Разбирате се, гледам.Звеневия написа:leonsio написа:
БОЗА, БОЗААА!!!
(черна котка, бял котарак
Ако гУ свЪлиш вербално до утре 18/55 мож да доде, да ме скива, докат съм още без цици...Мнемозина написа:Направо съм за (с)виждане.
(За Леонсио говорЯ!
ЧЭкай да си зачета хороскопа за догодина, че...leonsio написа:(черна котка, бял котарак)
Не съм такъв човек.*Звеневия написа:Ако гУ свЪлиш вербално до утре 18/55 мож да доде, да ме скива, докат съм още без цици...Мнемозина написа:Направо съм за (с)виждане.
(За Леонсио говорЯ!)
Справяш се много добре и без чужда помощ.
* Това не е реплика от филм. Наша позната, казва се Любов.
Звъни телефонът у тях, вдига баща й. Стеснителен мъжки глас казва:
- Извинете, търся Любов.
- Бе то не че не може, ама не съм такъв човек, мойто момче...
Последно промяна от Мнемозина на 10.04.08, 13:38, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Не съм такъв човек.*Звеневия написа:Ако гУ свЪлиш вербално до утре 18/55 мож да доде, да ме скива, докат съм още без цици...Мнемозина написа:Направо съм за (с)виждане.
(За Леонсио говорЯ!)
![]()
Справяш се много добре и без чужда помощ.
* Това не е реплика от филм. Наша позната, казва се Любов.
Звъни телефонът у тях, вдига баща й. Мъжки глас казва:
- Извинете, може ли Любов?
- Бе то не че не може, ама не съм такъв човек, мойто момче...
Ол уиии нииийдс ииис лооов!!!
Ол Ю нийд фор туморУ из НЮ че'ен дроП и фрии тайм тил 24/00leonsio написа:Ол уиии нииийдс ииис лооов!!!
У други ден съм ангаже , бОт ша съ празнувам!
Ох, много сте нетърпеливи в тоя клуб.Звеневия написа:Ол Ю нийд фор туморУ из НЮ че'ен дроП и фрии тайм тил 24/00leonsio написа:Ол уиии нииийдс ииис лооов!!!
У други ден съм ангаже , бОт ша съ празнувам!
Panta rhei...