Близнаци
Близнаци
Астрономите в университета Сейнт Ендрюс (Обединеното кралство) са открили планетна система, която изглежда досущ като нашата. Д-р Мартин Доминик споделя за BBC нюз - Открихме система с две планети, които имат същите роли като Юпитер и Сатурн в нашата Слънчева система. Тези две планети имат сходни маси, орбитални радиуси и орбитален период. Новооткритата система, която е в орбита около звездата OGLE-2006-BLG-109L (егатиму и името начи, б.пр.) е по-компактна от нашата и е на около пет хиляди светлинни години разстояние от нас. Планетите на The OGLE са открити посредством използването на техника известна като гравитационна микро-леща, при която светлината от далечните планети се изкривява и увеличава от гравитацията на друг фонов обект, в този случай от друга звезда.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/7333155.stm
а не съм ли правRemmivs написа:Освен да те командировам да провериш и да докладваш. Ама змеят веднъж се отказа от подобни авантюри с довода, че не е нужно да гони питомното като си има диви мадами и туканка на.
пък и нали съм гледал филми и чел книги
дорде се върна я камилата или най-много камиларя
ама то ще е пък ибаси избора
a какви ще са ми дневните и ще дойдат ли придружителки от форума?Remmivs написа:Освен да те командировам да провериш и да докладваш. Ама змеят веднъж се отказа от подобни авантюри с довода, че не е нужно да гони питомното като си има диви мадами и туканка на.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Близнаци
Като намерят и местната Земя, да свирнат.Remmivs написа:Астрономите в университета Сейнт Ендрюс (Обединеното кралство) са открили планетна система, която изглежда досущ като нашата. Д-р Мартин Доминик споделя за BBC нюз - Открихме система с две планети, които имат същите роли като Юпитер и Сатурн в нашата Слънчева система. Тези две планети имат сходни маси, орбитални радиуси и орбитален период. Новооткритата система, която е в орбита около звездата OGLE-2006-BLG-109L (егатиму и името начи, б.пр.) е по-компактна от нашата и е на около пет хиляди светлинни години разстояние от нас. Планетите на The OGLE са открити посредством използването на техника известна като гравитационна микро-леща, при която светлината от далечните планети се изкривява и увеличава от гравитацията на друг фонов обект, в този случай от друга звезда.
Какво не ти харесва, че не става за име на куче?Remmivs написа:... звездата OGLE-2006-BLG-109L (егатиму и името начи, б.пр.)
Panta rhei...
Re: Близнаци
Си бемол или нещо по-така?Мнемозина написа: Като намерят и местната Земя, да свирнат.
Какво не ти харесва, че не става за име на куче?
Става за куче, кво му е. И за Огре става даже...
Но за дзвезда - йок!
тая работа без добри командировъчни и придружителки не може да се започва...Remmivs написа:Звездните ща са ти достатъчни, за да вземеш която си поискаш (само без Кралицата, ей!ELBI написа:a какви ще са ми дневните и ще дойдат ли придружителки от форума?).
Останалото оставям на твоя феноменален чар...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз ш'дода...ELBI написа:тая работа без добри командировъчни и придружителки не може да се започва...Remmivs написа:Звездните ща са ти достатъчни, за да вземеш която си поискаш (само без Кралицата, ей!ELBI написа:a какви ще са ми дневните и ще дойдат ли придружителки от форума?).
кеф...
само ще ядем,ще пием и...тия три неща...
няма работа,няма нерви и пр.
готово.
Колко му е! Че и близичко... Оглеждай се за ракета, след работа ще мина да те взема!doktorka написа:аз ш'дода...ELBI написа:тая работа без добри командировъчни и придружителки не може да се започва...Remmivs написа:Звездните ща са ти достатъчни, за да вземеш която си поискаш (само без Кралицата, ей!ELBI написа:a какви ще са ми дневните и ще дойдат ли придружителки от форума?).
кеф...
само ще ядем,ще пием и...тия три неща...
няма работа,няма нерви и пр.
готово.
Охооо, щом е така, да паля ракетата още сега!!! Бръм-бръм-фшшшш-фииууу!4avdar4e написа:Алеле, мнооооого внимавай до кого изпращаш такива поканиleonsio написа: Колко му е! Че и близичко... Оглеждай се за ракета, след работа ще мина да те взема!:rotfl24: Че тя нашта Дофтурка мноооого обича да раздава целувки
П. ЗДрасти, добре дошъл, наздраве!!!
Елби е първи на опашката..leonsio написа:Охооо, щом е така, да паля ракетата още сега!!! Бръм-бръм-фшшшш-фииууу!4avdar4e написа:Алеле, мнооооого внимавай до кого изпращаш такива поканиleonsio написа: Колко му е! Че и близичко... Оглеждай се за ракета, след работа ще мина да те взема!:rotfl24: Че тя нашта Дофтурка мноооого обича да раздава целувки
ш'му прощаваш....
кажи му бе, Елби!
( или?...ти верно май за тройки и четворки( не тухли ,де) мислиш,м?...)
Ах, отново съм закъснял?doktorka написа:Елби е първи на опашката..leonsio написа:Охооо, щом е така, да паля ракетата още сега!!! Бръм-бръм-фшшшш-фииууу!4avdar4e написа:Алеле, мнооооого внимавай до кого изпращаш такива поканиleonsio написа: Колко му е! Че и близичко... Оглеждай се за ракета, след работа ще мина да те взема!:rotfl24: Че тя нашта Дофтурка мноооого обича да раздава целувки
ш'му прощаваш....
кажи му бе, Елби!
( или?...ти верно май за тройки и четворки( не тухли ,де) мислиш,м?...)
Жентлеменски отстъпвам встрани... (пър-пър-пър - тъй прави ракетата на празен ход)
Завийте ми хиляда за вкъщи, молим![/quote]leonsio написа:тва е!doktorka написа:quote]
Ах, отново съм закъснял?
Жентлеменски отстъпвам встрани... (пър-пър-пър - тъй прави ракетата на празен ход)
стресна се момчето....
Чаве,ти го стресна...
аз само целуффффки щях да раздавам...
а в къщи да не ме чака някой с точилката?
а в къщи да не ме чака някой с точилката?[/quote]doktorka написа:Завийте ми хиляда за вкъщи, молим!leonsio написа:тва е!doktorka написа:quote]
Ах, отново съм закъснял?
стресна се момчето....
Чаве,ти го стресна...
аз само целуффффки щях да раздавам...
ИИИИИ вяярноо бееееее! Аз затова тайничко
Харесвам методите на нетрадиционната медицина! Ох, муц, мина ми!