Съмнителен съм аз! Шшшшт, тихо да не дойдат ония с качулките!vyara написа:Тъй ли? Ай, как съм изпуснала. Бе ти ме съмняваш нещо, ама... ще я видим тази работа.leonsio написа:Ми викаха - ей сега ще дойде Вяра и ще го разнищи...vyara написа:Къде бре?!leonsio написа: Значи ти си онази Вяра, която чакаха да се появи! Приятно ми е!
...........
Неочаквано добра комбинация! А в науката казват, такъв феномен нямало!doktorka написа:аййййде почна се!leonsio написа:Вашият аналитичен ум ме кара да се поклоня доземи!doktorka написа:от някъде където вчера е валяло...vyara написа:Абе, Левонсио. Дай си препоръките, бе. Тука напоследък такъв е редът.
Откъде, как, защо и най-вече колко?
а колко..иск много целуффффки ..ама и младо му се иска...
аз май бях отсвирена....
язък за целуффффките...
ама аз н смао съм умна...но и красиииииваааа.....
Е за тва става въпрос.vyara написа: Бе ти ме съмняваш нещо, ама... ще я видим тази работа.
Кой ако не ти ще го прозре.
А....и принцесата с детективките способности.
Хайде на работа момичета, че няма да мога да си легна преди да разбера, а гледайте кое време стана.
Ще се сбръчкам ако не спя поне 12 часа.
Отново умна и красива! Ех, къде съм се губил толкова време! Ето и омъжването наближава...esti написа:Е за тва става въпрос.vyara написа: Бе ти ме съмняваш нещо, ама... ще я видим тази работа.
Хайде на работа момичета, че няма да мога да си легна преди да разбера, а гледайте кое време стана.
На мен ми звучи някак познато.esti написа:Е за тва става въпрос.vyara написа: Бе ти ме съмняваш нещо, ама... ще я видим тази работа.
И не си призна как ни е намерил.
Panta rhei...
Не бе, аз съм си, просто се грижа за хороскопа ти - съвсем безкористно, разбира се.esti написа:Какво е станало с теб - днес за втори път мислите ти се движат по чужда орбита.Мнемозина написа:
Бе питай първо за милионите, бе, аз ли да те уча...
Уф, начи...
Тва не си ти, меркантилка такава!
Къде е Мнемо?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Имам мноого силни подозрения дори кой е... ама още мааалко да се поиздаде...Мнемозина написа: На мен ми звучи някак познато.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ама наистина сме ужасни като се появи някой нов.esti написа:И на мен ми звучи познато, но все още не мога да го изкристализирам, като образ.Мнемозина написа:
На мен ми звучи някак познато.
На моменти е малко миксиран и това ме затруднява.
А може и параноята да ми шепти и миксира.....
Ако не пише - що не пише.
Ако пропише - почват едни съмнения, едни подозрения.
Няма угодия.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ами... да обменим подозрения... пардон мнения...vyara написа:Е, много станахме вече.Марвин написа:Имам мноого силни подозрения дори кой е... ама още мааалко да се поиздаде...Мнемозина написа: На мен ми звучи някак познато.
П.П. Ти що не си легнала още??? Утре ще си уморена и няма да можеш да ни се порадваш подобаващо!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ти па се ревност виждаш у мене, значиии! То, верно съм наполовина скорпион, ама... не съм чак толкоз ревнив де!Мнемозина написа:Не ревнувай!Марвин написа:Имам мноого силни подозрения дори кой е... ама още мааалко да се поиздаде...Мнемозина написа: На мен ми звучи някак познато.
Bella Ciao
Bella Ciao
По-добронамерено от това просто не е възможно.esti написа:Ама ние съвсем добронамерено го подозираме, нали?:shy:Мнемозина написа:
Ама наистина сме ужасни като дойде някой нов.
Няма угодия.
А и той що не си казва....
Кажи бе, Леонсио, как ни намери?
Свали подозренията от своя ник!
Щото иначе ние ще трябва да ги сваляме...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Абе ние те обичаме всякак (особено Мъжжжжоvyara написа:Е, малко ще съм сбръчкана, както казва Ести, щото ще спя 5-6 часа, ама няма да ми забелязвате, нали?Марвин написа: П.П. Ти що не си легнала още??? Утре ще си уморена и няма да можеш да ни се порадваш подобаващо!
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе докъдето издържа ся.Марвин написа:Абе ние те обичаме всякак (особено Мъжжжжоvyara написа:Е, малко ще съм сбръчкана, както казва Ести, щото ще спя 5-6 часа, ама няма да ми забелязвате, нали?Марвин написа: П.П. Ти що не си легнала още??? Утре ще си уморена и няма да можеш да ни се порадваш подобаващо!), ама нема ни издържиш на нАпоро!
- сър Айвънхоу
Тююю, отидоа сбраните пари за Звеневия за новия му бюст за дърпане на кожите ви!Мнемозина написа: Както сме я подкарали тук, всички ще сме сбръчкани.
Bella Ciao
Bella Ciao
Леонсио е виновен/на. Да си казва вече и да ходим да спим.Мнемозина написа:Както сме я подкарали тук, всички ще сме сбръчкани.vyara написа:Е, малко ще съм сбръчкана, както казва Ести, щото ще спя 5-6 часа, ама няма да ми забелязвате, нали?Марвин написа: П.П. Ти що не си легнала още??? Утре ще си уморена и няма да можеш да ни се порадваш подобаващо!
Браузвайки на попрището жизнено в средата... (че и лееко след него...)Мнемозина написа:По-добронамерено от това просто не е възможно.esti написа:Ама ние съвсем добронамерено го подозираме, нали?:shy:Мнемозина написа:
Ама наистина сме ужасни като дойде някой нов.
Няма угодия.
А и той що не си казва....
Кажи бе, Леонсио, как ни намери?
Свали подозренията от своя ник!
Щото иначе ние ще трябва да ги сваляме...