Щото наще бяха 3/4 с полирани мозъци.
За физическите привлекателности няма да говоря повече, да не ги обиждам женичките:winkw:
Много бързо се дописваш!Звеневия написа:
Мъжки си я поставил темата някак.Кент написа:някой скоро да е ходил? На трето или четвъртокласник? Аз неска ходих за сефте на щерката. Бяха почти само майки. Само аз и още един таттко. Майките бяха предимно грозновати и с наднормено тегло, тъй че неможах да оплакна погледа:rotfl24:. Имаха претенции към другарката по физкултура, че изкарвала децата при +12 по Целзий градуса навън по фланелки:shocked: Три дебели дечица се задъхали от бягане, а едно повърнало ягоди:shocked: Има ли други родителкосрещенски страдалци?:roll: Ама беше екшън - дрън-дрън и врякане от чиновете като в текезесерски кокошарник... Познавате ли родителите на съучениците на децата си, те сичките ли /или повечето/ са нормални хора или такива девиации има само в определени провинциални училища
Щото наще бяха 3/4 с полирани мозъци.
За физическите привлекателности няма да говоря повече, да не ги обиждам женичките:winkw:
у первый раз в жистиЗвеневия написа:Наште тука не повръщат ягодите, че ...
Ама,... така е навсякъде!
Тва сефтето у живота ли ти бе,.. или за уче*БАЛната година?
Ми ?Мнемозина написа:Мъжки си я поставил темата някак.
щеше да свърши по оперативно срещата ако не се гевезяха, а то отиде час и кусур:-)Звеневия написа:Много бързо се дописваш!Звеневия написа:
Кво те бригат лелките/тетките/матрОните?
То родителската среща не е за сгледа на чуждите майки по принцип, немирнико!Кент написа:някой скоро да е ходил? На трето или четвъртокласник? Аз неска ходих за сефте на щерката. Бяха почти само майки. Само аз и още един таттко. Майките бяха предимно грозновати и с наднормено тегло, тъй че неможах да оплакна погледа:rotfl24:. Имаха претенции към другарката по физкултура, че изкарвала децата при +12 по Целзий градуса навън по фланелки:shocked: Три дебели дечица се задъхали от бягане, а едно повърнало ягоди:shocked: Има ли други родителкосрещенски страдалци?:roll: Ама беше екшън - дрън-дрън и врякане от чиновете като в текезесерски кокошарник... Познамвате ли родителите на съучениците на децата си, те сичките ли са нормални хора или такива девиации има само в определени провинциални училища
Бравос!Кент написа:аз уцелих и набора и буквата и дори не ме записаха доброволец:rotfl24:
Ми смея се.Звеневия написа:Ми ?Мнемозина написа:Мъжки си я поставил темата някак.![]()
ТИ на родителска,.. кво прайш, за да помъдриш околните мАже?
ТОВА са правилните родители - НИЕ сме недоклатените (или недоклащащите:russian_ru:)!Кент написа:ква е тая родитлска маразматика:shy:
Ооо, нищо не знаеш.Кент написа:
ми само майки бяха почти
като ги слушах как се оплакваха
от натоварената програма, от физическото, от инглиша...
имам чувството че децата има са сакати дегенерати
а не са ,за разлика от родителите познавам няколко деца
нормални съвсем
деца
ква е тая родитлска маразматика:shy:
да ама краси, тея мутерки вече са изритали две от децатаЗвеневия написа:ТОВА са правилните родители - НИЕ сме недоклатените (или недоклащащите:russian_ru:)!Кент написа:ква е тая родитлска маразматика:shy:
с ТВА пп напраУ мЪ нави за смяна на пола!esti написа:ПП. И нашите майки са грозни.
Че ти си беше навит вече бе!Звеневия написа:с ТВА пп напраУ мЪ нави за смяна на пола!esti написа:ПП. И нашите майки са грозни.
мУцка, да ти казвам, жена ми от известно време ми завижда за дантелЪ на сутиФена!esti написа:Че ти си беше навит вече бе!
Нали и бартер с атрибутите си договорихме.
Няма бе муцка, по някое време пак ще си ги върнем.Звеневия написа: мУцка, да ти казвам, жена ми от известно време ми завижда за дантелЪ на сутиФена!![]()
А атрибут(в)а го дадох за аренда, ама нещо мъгляво имаше в договора, тъй че шсъ зачакаш да... А б е--- мътна е мойта.
( не установих след 8-ми прочит ( на договора бе, дансъзахласнешнищопоатрибут(в)а) не разбрах, дали ще му (ми) го връщат или 12 чувала с пшаница шми дават... #: КонфЮжЪн смайлик:#
и на мен не ми правят впечатление такива нещаGreen Light написа:Не съм ходил скоро /баси, къде е точката по бдс/ Моето забавление дълго време беше да поздравявам сутрин другите родители(минавам си на фонетична, друг път ще се уча на бдс, намерих точката, обаче скоба по бдс ня- ма!). Аз водя Терминатора до даскало и нали се срещам с мами татковци и баби в двора и най- съвестно ги поздравявам. Понеже много ми правят впечатление такива неща, след една година забелзах, че половината не ми отвръщат на поздрава. Лъскави такива едни. Фешън. Следобед, пък, ако се случи да го взимам, фешъните седят на една групичка на около метър, метър и половина над земята и си лафят за фешън работи. И аз веднага концентрирах поздравяването. Видя ли фешън мама с твърда стъпка тръгвам насреща и викам силно Здрасти! - тя се свива леко. С татковците също, обаче там бойния вик е 'Брутру. Чуват ме на булеварда чак, а таткото аха да хукне. Удържа се, но си личи че му коства усилия. Ако са на група, са по- добре, понеже си дават кураж едни други, обаче и за това си има тактика. Тоя голф, викам веднъж, да не е на някой от вас? Пише че се продава. Една от най- фешън майките се престрашава и вика че бил неин и понеже имали нов форд, голфа го дават за 8и500. Е - викам - все някой ще го купи, няма 'а се предаваш. Мислех да и кажа да не се ядосва за форда, ама децата излезнаха и си тръгнагме. Симпатични хора.

и аз това си мислех.Звеневия написа:Апропоууу, кво, баш ни свързва с другите родители?![]()
Има ли закон, според който трябва задължително да сме в някакЪви взаимоотношения?

Ще поздравяват, че и с усмивка - това е жестоко вече.snowprincess написа:да поздравяват с усмивка всички е нещо, което искам децата ми да се научат и използват в живота си винаги, това ще им помогне многоesti написа: Аз пък не се насилвам да общувам с неприятни хора.
И не поздравявам ако не се познаваме или поне ако не се случвало да обелим по някоя приказка случайно.
http://en.wikipedia.org/wiki/Keyboard_layout#BulgarianGreen Light написа:Не съм ходил скоро /баси, къде е точката по бдс/ Моето забавление дълго време беше да поздравявам сутрин другите родители(минавам си на фонетична, друг път ще се уча на бдс, намерих точката, обаче скоба по бдс ня- ма!)....
Грийна!?!? Да се шегува!?!? Той?!?!snowprincess написа:съгласна съм, но той се шегува
Ааааа, изобщо не съм на мнение, че ако някой си е изрод една усмивка ще го направи добър.snowprincess написа:тя е просто задължителнаesti написа: Ще поздравяват, че и с усмивка - това е жестоко вече.
усмивката прави хората по-добри, но най-вече помага на тези, които се усмихват