Щото аз днес закусих с 100 гр. еленски суджук и къде 300 гр. ягоди.
Закуска
Закуска
Каква беше вашата?
Re: Закуска
От десетина години не закусвамRemmivs написа:Каква беше вашата?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
1/2 пакет обикновенни бисквити
направо неусетно докато пиша ....
и 3-та чаша кафе
ПП/ винаги закусвам, ако закъснявам закусвам в колата
направо неусетно докато пиша ....
и 3-та чаша кафе
ПП/ винаги закусвам, ако закъснявам закусвам в колата
Последно промяна от Dark Angel на 10.04.08, 09:14, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Аз, както винаги - две филии с пастет и две с течен шоколад...Remmivs написа:Каква беше вашата?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
кафе и една шепа сурови фъстъци, сега чакам да ми се обади жлъчкатаRemmivs написа:Каква беше вашата?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всяка сутрин едно и тожеRemmivs написа:Каква беше вашата?
Млако с нес
Понякога по изключение в събота или неделя дома
к'вото натворя:
палачинки, мекички, банички, пържени филийки, паста всякаква със сирене или други някакви закуски

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Аз, когато стана сутрин, ако до 10-15 минути не започна да закусвам - озверявам направо!Remmivs написа:и аз бях така, друже, цели 15
но преди две се научих отново
че даже и следобедна закуска имам
После може и да не ям цял ден, но трябва да закуся...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- Глас в пустиня
Пропускам и обяда - храня се по веднъж на ден, като индианците - когато наистина съм гладен.[unknown] написа:От десетина години не закусвамRemmivs написа:Каква беше вашата?
Човек се храни за да живее, а не обратното.
- snowprincess
и мъж ми само вечеря, но е толкова вредно, щото пие лекарства на гладно за кръвнотоБоЕВ написа:
Пропускам и обяда - храня се по веднъж на ден, като индианците - когато наистина съм гладен.
Човек се храни за да живее, а не обратното.

аз съм или на мюсли, или на печени филийки със сиренце...Remmivs написа:Каква беше вашата?
ти мацна ли едно ЧВ към суджука?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Е, то ЕГН-то на никого не прощава!ELBI написа: аз съм или на мюсли, или на печени филийки със сиренце...
Bella Ciao
Bella Ciao
и в наше село сме така научени. Харесвам онази поговорка "Закуската изяж сам, обеда подели с приятеля, вечерята дай на неприятеля". Разбира се, всеки в днешни дни се води от собствените си навици и изисквания на организма си. И макар и да съм привърженик на моя си модел, наблюденията ми сочат, че и обратния модел си работи за тези, които го ползват.Марвин написа: Аз, когато стана сутрин, ако до 10-15 минути не започна да закусвам - озверявам направо!
После може и да не ям цял ден, но трябва да закуся...
Е - не съм специалист по хранене, та нямам данни за това дали и кое е наистина полезно/препоръчително и т.н.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кисело мляко с мюслиRemmivs написа:Каква беше вашата?
кафе
кафе+кроасан /с масло, току-що изпечен/
портокалов фреш
моята закуска се точи доста. първо хапвам заедно с децата, след това пия кафе с мъжО, след това кафе+кроасан в офиса и фреш. та закусвам между 7.30 и 10.30.
just perfect
- сър Айвънхоу
Аз съм закъснявал за училище, защото майка ми не ме пускаше, докато не си изям закуската... Та от там ми е навика...ELBI написа: и в наше село сме така научени. Харесвам онази поговорка "Закуската изяж сам, обеда подели с приятеля, вечерята дай на неприятеля". Разбира се, всеки в днешни дни се води от собствените си навици и изисквания на организма си. И макар и да съм привърженик на моя си модел, наблюденията ми сочат, че и обратния модел си работи за тези, които го ползват.
Е - не съм специалист по хранене, та нямам данни за това дали и кое е наистина полезно/препоръчително и т.н.
И аз напълно поддържам тази пословица...
Bella Ciao
Bella Ciao
Чудил съм се дълго време дали ми е навик, или мии е просто природа, дето иска да си хапне сутрин... Но няма никакво значение. Не хапна ли - до обяд ми е едно гадно, никакво - просто не ми е ден... вярвам, че на други хора им е така, ако хапнат. Та - хора разни.Марвин написа:Аз съм закъснявал за училище, защото майка ми не ме пускаше, докато не си изям закуската... Та от там ми е навика...ELBI написа: и в наше село сме така научени. Харесвам онази поговорка "Закуската изяж сам, обеда подели с приятеля, вечерята дай на неприятеля". Разбира се, всеки в днешни дни се води от собствените си навици и изисквания на организма си. И макар и да съм привърженик на моя си модел, наблюденията ми сочат, че и обратния модел си работи за тези, които го ползват.
- сър Айвънхоу
Аз не закуся ли, още когато стана, после колкото и да ям, все ще ми е зле...ELBI написа: Чудил съм се дълго време дали ми е навик, или мии е просто природа, дето иска да си хапне сутрин... Но няма никакво значение. Не хапна ли - до обяд ми е едно гадно, никакво - просто не ми е ден... вярвам, че на други хора им е така, ако хапнат. Та - хора разни.
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа: та закусвам между 7.30 и 10.30.
В 7.30 съм почти спяща и зла:mad::evil:
Нямам време да се измия и гримирам, к'во остава за закуски
Раното ставане ще ме погуби мене....ДА

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
аз съм си зла принципно. обаче се надигам от топлото легло в делнични дни към 6.30. не ме е погубило още, ама сигурно, защото черна овца не се губи лесно...frisky lioness написа:bead_ написа: та закусвам между 7.30 и 10.30.:shocked:
В 7.30 съм почти спяща и зла:mad::evil:
Нямам време да се измия и гримирам, к'во остава за закуски
Раното ставане ще ме погуби мене....ДА
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По последни данни и изследвания е съвсем на обратно.Марвин написа:Аз съм закъснявал за училище, защото майка ми не ме пускаше, докато не си изям закуската... Та от там ми е навика...ELBI написа: и в наше село сме така научени. Харесвам онази поговорка "Закуската изяж сам, обеда подели с приятеля, вечерята дай на неприятеля". Разбира се, всеки в днешни дни се води от собствените си навици и изисквания на организма си. И макар и да съм привърженик на моя си модел, наблюденията ми сочат, че и обратния модел си работи за тези, които го ползват.
Трябва да се яде най-много вечер, защото след вечеря тялото е в покой по време на сън и цялата, необходима енергия е насочена единствено за разграждане и усвояване на храната

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз така деbead_ написа: делнични дни към 6.30. не ме е погубило още, ...
зак'во съм седнала да рева

- сър Айвънхоу
Гледай сега... "последните данни" винаги се нагласяват заради нечии интереси... Затова вярвам единствено на това, какво иска МОЕТО тяло. Научил съм се да разбирам какво иска и какво не... Не е трудно, но иска постоянство (това да се научиш да си "слушаш" тялото...).frisky lioness написа: По последни данни и изследвания е съвсем на обратно.
Трябва да се яде най-много вечер, защото след вечеря тялото е в покой по време на сън и цялата, необходима енергия е насочена единствено за разграждане и усвояване на храната
Bella Ciao
Bella Ciao
Ще ме прощават данните, а също и последните, но това е в пълно противоречие с дългогодишни и обширни изследвания на биохимията и метаболизма при сомо хапиенсите.frisky lioness написа:По последни данни и изследвания е съвсем на обратно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не веднага, но така или иначе времето прекарано в къщи е различно като занимавка от това през деня-на работа.bead_ написа:хаха, кой си ляга веднага след вечеря?! а ако се случи - кой заспива веднага?!frisky lioness написа: Трябва да се яде най-много вечер, защото след вечеря тялото е в покой по време на сън и цялата, необходима енергия е насочена единствено за разграждане и усвояване на храната
Вечеряш
гледаш тв/четеш
спиш

4 кафета и 6 цигариRemmivs написа:Каква беше вашата?
тва закусвам
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Само цитирах, беМарвин написа:Гледай сега... "последните данни" винаги се нагласяват заради нечии интереси... Затова вярвам единствено на това, какво иска МОЕТО тяло. Научил съм се да разбирам какво иска и какво не... Не е трудно, но иска постоянство (това да се научиш да си "слушаш" тялото...).frisky lioness написа: По последни данни и изследвания е съвсем на обратно.
Кво сте седнали днес всички да ми наливате акъл:mad:
И аз следвам тялото си, а понякога и изкуфелите прищевки на сдуханиям ми мозък
Ям яко вечер. Това е. Так се чувствам най-добре.
Понякога и обядвам, но избягвам да го правя, защото като почна да ям и нямам наяждане
По веднъж или два пъти в годината се опитвам да пазя и някакви диети, по раззни схеми, независимо от това, че вчера четох, че и те са вредни
Като ми скимне правя и по някой Коледен или Великденски пост
Последно промяна от frisky lioness на 10.04.08, 10:38, променено общо 1 път.

са не пия като карам кола щото е пълно с простаци и мое някой да се удари в менRemmivs написа:е, а нещо неприлично не удряш ли, Киудус
вместо здрасти
неприлично е 3 бири ако питаш мен
след 5-6 водки:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- сър Айвънхоу
Счел съм за нужно на(до)лял съм!frisky lioness написа:Кво сте седнали днес всички да ми наливате акъл:mad:
Bella Ciao
Bella Ciao