Кво друго предлагаш?Звеневия написа:frisky lioness написа: Вечеряш
гледаш тв/четеш
спиш![]()
Само?
Закуска
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
за закуска в тревата или закуска в леглото?Remmivs написа:За друга закуска говорех, не се праи сеа.Quid написа:са не пия като карам кола щото е пълно с простаци и мое някой да се удари в мен
неприлично е 3 бири ако питаш мен
след 5-6 водки:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За закуска С треваQuid написа:за закуска в тревата или закуска в леглото?Remmivs написа:За друга закуска говорех, не се праи сеа.Quid написа:са не пия като карам кола щото е пълно с простаци и мое някой да се удари в мен
неприлично е 3 бири ако питаш мен
след 5-6 водки:rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
прав си, очевидно еQuid написа:нали ги виждаш са напушените как рипнаха:rotfl24:
начи има неква разлика
ма аз съм си един илитерат
или илитреват, така да се каже
PS
добре, че не съм и иликреват
Последно промяна от Remmivs на 10.04.08, 10:56, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Купонна!frisky lioness написа:Като се заговорихме за закуски, та да ви попитам
каква ще е вечерята ви
тази вечер?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Другите, може и да не вечерят! Все ми е тая!frisky lioness написа:О, забравИхМарвин написа:Купонна!frisky lioness написа:Като се заговорихме за закуски, та да ви попитам
каква ще е вечерята ви
тази вечер?
а другите?
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:Марвин написа:
Гледай сега... "последните данни" винаги се нагласяват заради нечии интереси...Ти и тука ли съзря таен заговор бре!:rotfl24:
Вечерята е измислена от гадните империалисти, та да не може пролетариата да спи спокойно.
Говорех за пазар и един... хм... затворен цикъл... ама щом се намесваш, спирам да обяснявам.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Празен чувал не се изправя, а пълен не се свива!:winkw:frisky lioness написа:По последни данни и изследвания е съвсем на обратно.Марвин написа:Аз съм закъснявал за училище, защото майка ми не ме пускаше, докато не си изям закуската... Та от там ми е навика...ELBI написа: и в наше село сме така научени. Харесвам онази поговорка "Закуската изяж сам, обеда подели с приятеля, вечерята дай на неприятеля". Разбира се, всеки в днешни дни се води от собствените си навици и изисквания на организма си. И макар и да съм привърженик на моя си модел, наблюденията ми сочат, че и обратния модел си работи за тези, които го ползват.
Е - не съм специалист по хранене, та нямам данни за това дали и кое е наистина полезно/препоръчително и т.н.
И аз напълно поддържам тази пословица...
Трябва да се яде най-много вечер, защото след вечеря тялото е в покой по време на сън и цялата, необходима енергия е насочена единствено за разграждане и усвояване на храната
Истината е някъде по средата. А, ако работоспособността зависеше от количеството/качеството на поетата храна непосредствено преди трудовата дейност, то около водните басейни нямаше да стоят предупредителни табели че, след поемането на храна и напитки влизането във водата не се препоръчва минимум един-два часа след храненето.
- Глас в пустиня
Ами тогава да спра да се намесвам, та дискусийте да си текат като по вода!Марвин написа:БоЕВ написа:Марвин написа:
Гледай сега... "последните данни" винаги се нагласяват заради нечии интереси...Ти и тука ли съзря таен заговор бре!:rotfl24:
Вечерята е измислена от гадните империалисти, та да не може пролетариата да спи спокойно.Кви империалисти, къф пролетариат, бре???
Говорех за пазар и един... хм... затворен цикъл... ама щом се намесваш, спирам да обяснявам.
- сър Айвънхоу
Абе... с теб най-добре е да:БоЕВ написа: Ами тогава да спра да се намесвам, та дискусийте да си текат като по вода!:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Трябва да я ковнИмЗвеневия написа:А другите да бЕа вложили малко страст в тема "Рецепта"!frisky lioness написа:а другите?![]()
Са щеше да имаш джокери бол!
и да си споделяме
рИцепКи разни
Аз ще пържа кифтета-нищо по-специално ама съм заобиколена от традиционалисти
Онзи ден направих една питка с розмарин и чесън и сама си я ядох. Беше си супер, но странна за малкия, и непоносима като вкусова комбинация за големия (той не обича розмарини разни:lol::lol:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Що дан съ намесваш уа?БоЕВ написа:(няма да се намесвам - обещавам)
Наздраве!
А, наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Кафе + мин. вода
Кисело мляко с фини овесени ядки и какао
Парче студено пилешко бяло месо
Пак кафе.
Кисело мляко с фини овесени ядки и какао
Парче студено пилешко бяло месо
Пак кафе.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba