Рапортувам: Снощи, поради динамични събирателно-изхвърлятелно-забърсвателно-освежителни процеси нямаше кой да ми обърне внимание на уреченото място "ексАвалон".
1) Официално откриване на 16-ти, след смяна на арендатор, генерален освежителен ремонт и промоция за нови посетители -30% за дните 16,17,18,19-тите...
2) Твърде е вероятно да ни пада мазилка в салатите, да ни забрави сервитУтката, или готвача в куфнята да не знае къде му е тигана, котлона, акъла...
3) От т.2 би могло да се предположи, че ще се изложим пред чужденците - тъ, да сменим ЛИ заведението, или да разчитаме на великия си късмет и да играем там?
4) Очаквам Вашите предложения до 17/30 днес, в противен случай -- утре отивам и резервирам при новите ни палачи (Пък може да ни очароват от пръв път!!!)
Лек ден, спорна работа, слънце!
Уважаеми дами и господа, и вся остальная сволочь...
Re: Уважаеми дами и господа, и вся остальная сволочь...
От името на господата да заявя, че 30% си е 30% от всякъде... Гаранция, че мазилка няма да има на други места (или добре отгледани буболечици..>), че сервитътките няма ни забравят и т.н. - няма. Аз защо подочух, че мероприятието се отлага за 18-ти, или не съм разбрал?Звеневия написа:Рапортувам: Снощи, поради динамични събирателно-изхвърлятелно-забърсвателно-освежителни процеси нямаше кой да ми обърне внимание на уреченото място "ексАвалон".
1) Официално откриване на 16-ти, след смяна на арендатор, генерален освежителен ремонт и промоция за нови посетители -30% за дните 16,17,18,19-тите...
2) Твърде е вероятно да ни пада мазилка в салатите, да ни забрави сервитУтката, или готвача в куфнята да не знае къде му е тигана, котлона, акъла...
3) От т.2 би могло да се предположи, че ще се изложим пред чужденците - тъ, да сменим ЛИ заведението, или да разчитаме на великия си късмет и да играем там?
4) Очаквам Вашите предложения до 17/30 днес, в противен случай -- утре отивам и резервирам при новите ни палачи (Пък може да ни очароват от пръв път!!!)
Лек ден, спорна работа, слънце!
Кажи си думата, Звеневи, кажи си...
Ще му иззема аз думата, както е редно на всяка уважаваща себе си половинкаELBI написа: От името на господата да заявя, че 30% си е 30% от всякъде... Гаранция, че мазилка няма да има на други места (или добре отгледани буболечици..>), че сервитътките няма ни забравят и т.н. - няма. Аз защо подочух, че мероприятието се отлага за 18-ти, или не съм разбрал?
Кажи си думата, Звеневи, кажи си...
ВА предложи отлагане за събота, за да се съберем повечко СА. Засега сме се комплектовали старите познати муцуни (Рем, Грийн, Гаспод + 1/2 + 1/4)+ 2 бр. СА. Ако правилно си спомням, друг засега не е проявил желание. Но на твойто коленце винаги знам, че има място за една Уомънка (ама трябва да й сведем до знанието). Та така..
Обичайните заподозрени4avdar4e написа:Ще му иззема аз думата, както е редно на всяка уважаваща себе си половинкаELBI написа: От името на господата да заявя, че 30% си е 30% от всякъде... Гаранция, че мазилка няма да има на други места (или добре отгледани буболечици..>), че сервитътките няма ни забравят и т.н. - няма. Аз защо подочух, че мероприятието се отлага за 18-ти, или не съм разбрал?
Кажи си думата, Звеневи, кажи си...![]()
ВА предложи отлагане за събота, за да се съберем повечко СА. Засега сме се комплектовали старите познати муцуни (Рем, Грийн, Гаспод + 1/2 + 1/4)+ 2 бр. СА. Ако правилно си спомням, друг засега не е проявил желание. Но на твойто коленце винаги знам, че има място за една Уомънка (ама трябва да й сведем до знанието). Та така..
Само да вметна за протокола - Гаспод + 1/2 + Голямо* и Малко** природно бедствие***
-----------
* Разрушителна сила ~ 8 по Рихтер, когато е в настроение; 10-12 когато не е
** Разрушителна сила - почти колкото (а понякога и повече отколкото) на батко му
*** Ако има и други бедствия. Иначе ще ги оставя да трошат на баба и дядо хапартаментата :)
Аз ся се присетих и за 1 бр. Маггот (с 1/4 евентуално) + 1 Питка, плюс евентуално Златокоска.Gaspode написа: Обичайните заподозрени:D
Само да вметна за протокола - Гаспод + 1/2 + Голямо* и Малко** природно бедствие***
-----------
** Разрушителна сила - почти колкото (а понякога и повече отколкото) на батко му:D
*** Ако има и други бедствия. Иначе ще ги оставя да трошат на баба и дядо хапартаментата :)
Колкото до бедствията, аре, бе, не си знаем тихите, кротки, светлокоси ангелчета
Ъхъ... ангелчета...4avdar4e написа:Аз ся се присетих и за 1 бр. Маггот (с 1/4 евентуално) + 1 Питка, плюс евентуално Златокоска.Gaspode написа: Обичайните заподозрени:D
-----------
** Разрушителна сила - почти колкото (а понякога и повече отколкото) на батко му:D
Колкото до бедствията, аре, бе, не си знаем тихите, кротки, светлокоси ангелчета

Йес... уомънката е уелкомд, тя си е едина носителка на доказани европейски "ценности" 8) и като ме прекарва, и когато не ме...4avdar4e написа:Ще му иззема аз думата, както е редно на всяка уважаваща себе си половинкаELBI написа: От името на господата да заявя, че 30% си е 30% от всякъде... Гаранция, че мазилка няма да има на други места (или добре отгледани буболечици..>), че сервитътките няма ни забравят и т.н. - няма. Аз защо подочух, че мероприятието се отлага за 18-ти, или не съм разбрал?
Кажи си думата, Звеневи, кажи си...![]()
също е и беадк-ата и изобщо... и фриски ще я приютя...как да и откажа... Ама се скътава нещо тази лъвица... хм...
Айде господа от СА - тази събота е купона...8)
- Dark Angel