ELBI написа:БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е, как не те домързя да го напишеш тва?
Можеше да го кажеш с две думи - които харесват Иван и не харесват МИ, журито и водещите са лумпени и простаци.

Написах това, което мислех, както го мислех. Не мисля, че журите и водещите са лумпени и простаци и толкоз. Никога не съм бил фен на Айдъла, гледах напоследък заради домашните коментари ... В края на краищата всичко се сведе до това, че уж за по-интересно - както водещите, така и журито са допуснали това лайненце напред. Е - сега добре си сърбаха попарата. От друга страна - събраха кинти за това шоу - ерго - добре са направили като краен резултат.
Иначе за това кое е манипулация може да си говорим до Коледа. Ала няма. И без това прекалено много време отиде за некакво лайно - губя си го само защото считам, че е хубаво да се чуе и друга гл. точка - ни съм фен на Айдъла, ни ме интересува толкоз, но щом се събра интерес и ... почитатели на Иван, не виждам причина да си мълчим и тези, които не виждат в него нито нещо талантливо, нито интересно. Мисля, че това ще им е готин урок, че не всяко по-различно нещо е готино или стойностно и трябва да се толерира в ефир.
Пък като толкова му се кефят толкова много хора - айде да видим как ще направи шоу след шоу по цялата страна и ще натрупа кинти от почитателите си. Гаден или не, но примерно Азис го е доказал - има си пазар човека, задържа се - не мога да кажа нищо, макар че хич не ми харесва.
Да допуснем колко ужасно несправедливо и гадно е бил изгонен - айде сега да му видим таланта и думата на пазара. Все пак до преди месец никой в БГ не беше чувал за него. Снощи имаше цяло предаване посветено на него. Реклама - по 2К на минута - надали някой друг се е рекламирал толкова много. Иван, та Иван. Хубу де - нека почне и да печели от тази си реклама и тези си супер качества. Не знам след време дали и онази патка в жълто ще го харесва.
След годинка ще си говорим отново. Всичко друго са празни приказки.
Е защо така разпалено и остро бе друже?:lol:
Мен и за половината от нецензурните думички, коджа клубари/ки ще ме изправят немедлено на стълба на позора.

Няма сила която да ме накара да харесам водещите и журито!

Всъщност до преди месец и за повечето от тях никой не знаеше нищо.
Водещите - дриснета - всички ги познават и едвали има нещо повече което да се изкоментира за тях.
Вили - мастодонт - некролог на два крака, позициониран много в страни и много далеч във времето и пространството.
Есил - гювендия с тапия - както се изразяват на майчиният и език.
Люса - световнонеизвестна шибана немска подлога.
Фънки - ...о, Фънки...сигурен съм че баща му съжалява за дето не е използвал презерватив, а най-добре е било докато работи като санитар в инфекции, да го бяха въдворили там на пълен пансион, така България и българската музика щяха да спечелят повече.
Етиен - проскубан чифут - защо не "проби" в Израел а се върна тука да го раздава музикален педагог?!
Единственият дето що годе става е Дони, но двете лекенца се мъчат и него да гаврят.
Та така, това си е моето мнение.
"Женицата в жълто" - кофти е, че след като не можаха да я надприказват/оборят с нещо смислено, започнаха да я обиждат и заплашват, ама то няма и какво друго да очакваш от такива екземпляри.
Иван - дали е талантлив, аз поне не мога да кажа. Ти си убеден че не е - ОК, чудя се на таб ли да вярвам или на хората дето са го приели в консерваторията.
МИ е смрад!
Шоубизнеса е смрад!
ТВ е смрад!
Изобщо в БГ е голяма смрад.