Разкажете ми за Иван!

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:не четеш фнимателно пич... говорех за 1-2% от тези, дето са гласували за Атака...

иначе хич не съм сигурен (още не може никой да ме убеди), че Атака са по-готини от ДПС. Това, че след 10 години във властта ДПС правят поразии не значи, че Атака след 1 година във властта няма да направи много по-големи поразии.

Едно е да се критикува, друго е да се управлява. Пък и не е виновна ДПС, че яде зелници - виновни са всички - БСП, СДС, НДСВ, че им дават такива... При малко политически акъл, ДПС щеше да си остане една маргинална, без значение в страната партийка...
1-2% ?!!

не знам
политиката е гадна работа и не мисля да се захващам с нея
но мое и да размлисля при добра оферта
ти са некви оферти имаш ли или само лаф да става са нещата?!:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Re: ФИНИТО

Мнение от annonymus »

Quid написа: аз съм гласувал за атака
няколко пъти
питам се, графе, кога говорите истината и кога провокирате, да, питам се :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:питам се, графе, кога говорите истината и кога провокирате, да, питам се :-)
всичко е едно :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа: 1-2% ?!!

не знам
винаги има 1-2% от избирателите на дадена партия/група/т.н., които са в порядъка на грешката от основното ядро избиратели.

политиката наистина е гадна работа и мога да ти говоря за гадости и примери от сега до 2045-та година. Освен, ако не ми спреш Орбит профешънъл.

Добри оферти тепърва ще има, щото в Б-я има вакум за нови лица, а има бая кинти за усвояване. Ерго - има нужда от нови политици. Ерго - ще има оферти за тях.

Не ща да се занимавам с политика и никога не съм искал. Макар и доста да съм чел и понякога продължавам да чета за това. Аз поне знам със сигурност, че не ставам за политик. За теб - не знам. Но сега има нараснало търсене на нови политици.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
Quid написа: аз съм гласувал за атака
няколко пъти
питам се, графе, кога говорите истината и кога провокирате, да, питам се :-)
са е истината
за първи път като се гласува за атака у софия гласувахме 1250 човека
познах и техните проценти около 8%
не провокирам никой а се забавлявам:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа: 1-2% ?!!

не знам
винаги има 1-2% от избирателите на дадена партия/група/т.н., които са в порядъка на грешката от основното ядро избиратели.

политиката наистина е гадна работа и мога да ти говоря за гадости и примери от сега до 2045-та година. Освен, ако не ми спреш Орбит профешънъл.

Добри оферти тепърва ще има, щото в Б-я има вакум за нови лица, а има бая кинти за усвояване. Ерго - има нужда от нови политици. Ерго - ще има оферти за тях.

Не ща да се занимавам с политика и никога не съм искал. Макар и доста да съм чел и понякога продължавам да чета за това. Аз поне знам със сигурност, че не ставам за политик. За теб - не знам. Но сега има нараснало търсене на нови политици.
срещу два милиона в евро кеш влизам в политиката
иначе не
тва категорично:-)
коя партия ги даде минавам към тях
то няма никва разлика м/у партиите така че все тая

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Quid написа:
иначе не
чувала съм, че е обратното :blum:
ти даваш и влизаш одма, пък после мислиш как да си ги върнеш с лихвите :lol:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

snowprincess написа:
Quid написа:
иначе не
обратно е е за обратните
за мен е така
ако искат:-)

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
Quid написа:
иначе не
тц. Те ти дават (не на ръка - на ръка дават малко, но за кампанията е адски много), а после - връщаш или оставяш те да си връщат. Като после и ти може да гушнеш още нещо.

Разликата със света е, че там гушкат доста но все вършат някаква работа, а тук само гушкат и нищо не правят...

Апропо, Куида ще трябва още доста години да поправя 2-та мил. неустоима оферта с инфлационния процент... :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа: обратно е е за обратните
за мен е така
голема навалица е ...:rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е, как не те домързя да го напишеш тва?
Можеше да го кажеш с две думи - които харесват Иван и не харесват МИ, журито и водещите са лумпени и простаци.:lol:
Написах това, което мислех, както го мислех. Не мисля, че журите и водещите са лумпени и простаци и толкоз. Никога не съм бил фен на Айдъла, гледах напоследък заради домашните коментари ... В края на краищата всичко се сведе до това, че уж за по-интересно - както водещите, така и журито са допуснали това лайненце напред. Е - сега добре си сърбаха попарата. От друга страна - събраха кинти за това шоу - ерго - добре са направили като краен резултат.

Иначе за това кое е манипулация може да си говорим до Коледа. Ала няма. И без това прекалено много време отиде за некакво лайно - губя си го само защото считам, че е хубаво да се чуе и друга гл. точка - ни съм фен на Айдъла, ни ме интересува толкоз, но щом се събра интерес и ... почитатели на Иван, не виждам причина да си мълчим и тези, които не виждат в него нито нещо талантливо, нито интересно. Мисля, че това ще им е готин урок, че не всяко по-различно нещо е готино или стойностно и трябва да се толерира в ефир.

Пък като толкова му се кефят толкова много хора - айде да видим как ще направи шоу след шоу по цялата страна и ще натрупа кинти от почитателите си. Гаден или не, но примерно Азис го е доказал - има си пазар човека, задържа се - не мога да кажа нищо, макар че хич не ми харесва.

Да допуснем колко ужасно несправедливо и гадно е бил изгонен - айде сега да му видим таланта и думата на пазара. Все пак до преди месец никой в БГ не беше чувал за него. Снощи имаше цяло предаване посветено на него. Реклама - по 2К на минута - надали някой друг се е рекламирал толкова много. Иван, та Иван. Хубу де - нека почне и да печели от тази си реклама и тези си супер качества. Не знам след време дали и онази патка в жълто ще го харесва.

След годинка ще си говорим отново. Всичко друго са празни приказки.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа: обратно е е за обратните
за мен е така
голема навалица е ...:rotfl24:
къде я видя тази навалица?
пълно е с недоклатени с голяма уста и нищо друго?
нали говорехеме за екстра качество?
:-)
или говориме за преторианската гвардия или за некви тикви гладни и боси:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ти пък...малко сарказъм...

хехе - сетих се, че някои историци сравняват еничарите с преторианската гвардия. Това между другото...

ти предлагаш качествен политик?

Ще кажа на производителите на ЗГ и ЛДЖ да спонсорират кампанията ти. Пък може и за по-малко от 2 милки да се навиеш :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не
цената е твърда
гумите са ми нови:blum:
доста кинти ще спестя на данъкоплатците щото мисля да си карам и мойта кола сам:blum:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

те всички мислят така в началото :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:те всички мислят така в началото :rotfl24:
аз само го казах
не съм си го и помислял
под секрет
бентли пич
тия келеши са и коли не могат да си изберат:rotfl24:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

малей, вчера какво Ферари - Ф 340 беше пред нас... малей..... кабрио...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:малей, вчера какво Ферари - Ф 340 беше пред нас... малей..... кабрио...
е пред теб ще е бре пич
къде другаде да е
не знам аз няколко бентли виждам тия дни
и ги сънувам:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

оня ден пак имаше Бентли... бежаво... сетих се за тебе :-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:оня ден пак имаше Бентли... бежаво... сетих се за тебе :-)
с къв номер

са 0777
или
са 3333

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

да ти призная, не погледнах, но следващият път ще ти кажа
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:да ти призная, не погледнах, но следващият път ще ти кажа
първото е на цеци красимирова
е гледай там да се намамиш и пак ще питам за теб къде си:blum:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Quid написа:с къв номер

са 0777
или
са 3333
това са ментета явно
иначе как ще му разчетеш номера ми кажи
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:да ти призная, не погледнах, но следващият път ще ти кажа
първото е на цеци красимирова
е гледай там да се намамиш и пак ще питам за теб къде си:blum:
тая няма ли си некой "бизнесмен" за гадже? Не я помня. Само май веднъж в дира помня, че и даваха циците... ама може и да бъркам. Старост-нерадост :rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: тая няма ли си некой "бизнесмен" за гадже? Не я помня. Само май веднъж в дира помня, че и даваха циците... ама може и да бъркам. Старост-нерадост :rotfl24:
Това е тая, дето лекинко я гръмнаха в главата насред Амстердам :winkw:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
ELBI написа: тая няма ли си некой "бизнесмен" за гадже? Не я помня. Само май веднъж в дира помня, че и даваха циците... ама може и да бъркам. Старост-нерадост :rotfl24:
Това е тая, дето лекинко я гръмнаха в главата насред Амстердам :winkw:
Не беше ли Самоковеца, дето го гръмнаха?
Тя май се отърва....
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Това е тая, дето лекинко я гръмнаха в главата насред Амстердам :winkw:
Тя май се отърва....[/quote]

Него го гръмнаха смъртно, тя оцеля:winkw:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
esti написа: Това е тая, дето лекинко я гръмнаха в главата насред Амстердам :winkw:
Тя май се отърва....
Него го гръмнаха смъртно, тя оцеля:winkw:[/quote]
ама нея не са я стреляли, нейното беше рикошет от същия куршум май
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

това некъф латино сериал ли е?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:това некъф латино сериал ли е?
Де да беше, сценарият сигурно щеше да е по-добър :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

snowprincess написа:
4avdar4e написа:
Тя май се отърва....
Него го гръмнаха смъртно, тя оцеля:winkw:
ама нея не са я стреляли, нейното беше рикошет от същия куршум май[/quote]

е как няма да оцелее тая куха лейка:rotfl24:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

искаш да кажеш, че толкоз кур...шуми са попадали в нея и ... нищо:rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:искаш да кажеш, че толкоз кур...шуми са попадали в нея и ... нищо:rotfl24:
е у главата и нищо:-)
тя е от ме здра понеже:cool:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:искаш да кажеш, че толкоз кур...шуми са попадали в нея и ... нищо:rotfl24:
Е, все един е фанал дикиш, щото детенце си има :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

ELBI написа:
БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е, как не те домързя да го напишеш тва?
Можеше да го кажеш с две думи - които харесват Иван и не харесват МИ, журито и водещите са лумпени и простаци.:lol:
Написах това, което мислех, както го мислех. Не мисля, че журите и водещите са лумпени и простаци и толкоз. Никога не съм бил фен на Айдъла, гледах напоследък заради домашните коментари ... В края на краищата всичко се сведе до това, че уж за по-интересно - както водещите, така и журито са допуснали това лайненце напред. Е - сега добре си сърбаха попарата. От друга страна - събраха кинти за това шоу - ерго - добре са направили като краен резултат.

Иначе за това кое е манипулация може да си говорим до Коледа. Ала няма. И без това прекалено много време отиде за некакво лайно - губя си го само защото считам, че е хубаво да се чуе и друга гл. точка - ни съм фен на Айдъла, ни ме интересува толкоз, но щом се събра интерес и ... почитатели на Иван, не виждам причина да си мълчим и тези, които не виждат в него нито нещо талантливо, нито интересно. Мисля, че това ще им е готин урок, че не всяко по-различно нещо е готино или стойностно и трябва да се толерира в ефир.

Пък като толкова му се кефят толкова много хора - айде да видим как ще направи шоу след шоу по цялата страна и ще натрупа кинти от почитателите си. Гаден или не, но примерно Азис го е доказал - има си пазар човека, задържа се - не мога да кажа нищо, макар че хич не ми харесва.

Да допуснем колко ужасно несправедливо и гадно е бил изгонен - айде сега да му видим таланта и думата на пазара. Все пак до преди месец никой в БГ не беше чувал за него. Снощи имаше цяло предаване посветено на него. Реклама - по 2К на минута - надали някой друг се е рекламирал толкова много. Иван, та Иван. Хубу де - нека почне и да печели от тази си реклама и тези си супер качества. Не знам след време дали и онази патка в жълто ще го харесва.

След годинка ще си говорим отново. Всичко друго са празни приказки.
Е защо така разпалено и остро бе друже?:lol:
Мен и за половината от нецензурните думички, коджа клубари/ки ще ме изправят немедлено на стълба на позора.:grin:
Няма сила която да ме накара да харесам водещите и журито!:cool:
Всъщност до преди месец и за повечето от тях никой не знаеше нищо.
Водещите - дриснета - всички ги познават и едвали има нещо повече което да се изкоментира за тях.
Вили - мастодонт - некролог на два крака, позициониран много в страни и много далеч във времето и пространството.
Есил - гювендия с тапия - както се изразяват на майчиният и език.
Люса - световнонеизвестна шибана немска подлога.
Фънки - ...о, Фънки...сигурен съм че баща му съжалява за дето не е използвал презерватив, а най-добре е било докато работи като санитар в инфекции, да го бяха въдворили там на пълен пансион, така България и българската музика щяха да спечелят повече.
Етиен - проскубан чифут - защо не "проби" в Израел а се върна тука да го раздава музикален педагог?!
Единственият дето що годе става е Дони, но двете лекенца се мъчат и него да гаврят.
Та така, това си е моето мнение.
"Женицата в жълто" - кофти е, че след като не можаха да я надприказват/оборят с нещо смислено, започнаха да я обиждат и заплашват, ама то няма и какво друго да очакваш от такива екземпляри.
Иван - дали е талантлив, аз поне не мога да кажа. Ти си убеден че не е - ОК, чудя се на таб ли да вярвам или на хората дето са го приели в консерваторията.
МИ е смрад!
Шоубизнеса е смрад!
ТВ е смрад!
Изобщо в БГ е голяма смрад.:cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
Доста си рязък, Боев
и изобщо бая нерви и страсти фъргате за нещо, което не си заслужава толкова труд и внимание
а се предполага, че телевизията е създадена, за да забавлява
Ами щом ви дразни направете като някои от тук присъстващите уважавани клубари-просто НЕ гледайте или сменете канала

Колкото и да си чешем клавиатурите няма да променим факта, че в БГ живеят голям брой хора, с (както вчера се изрази Грийн, ако не греша) полирани мозъци.
Това е.
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ, като гледам ти си доста по-рязък, но аз бях до по-горе. Кефят те тези, не те кефят онези - супер. При мен е обратното... Не знам как и на какво основание са го приемали този, нито ме интересува. Това, което чух, когато гледах (не съм гледал всичко - писах го и преди) за мен (явно за другите е друго) бе, че този дрисльо няма нито хубав/свестен/запомнящ се глас, нито артистичен талант. Слушам съм 2-3 пъти Азис - и той се държи като леке, с глупости, но при него, колкото и да ми се гади си личи нарочното държание за печелене на публика, а и не може да се отрече, че има глас, който е хубав.

Както каза Вили Казасян, тъжното и интересното явление не е Иван, а подкрепящите го и за мен онази с жълтото бе чудесен пример - невъзпитана, невъздържана, проста и нагла. И мога да кажа, че мен (а и доста хора около мен) никой не ме е манипулирал и Иван и Андрей хич не ми повлияха на мнението за "горкия" Иван, който спеше, когато другите репетираха, пърдеше и си показваше задника и какво ли още не. И съм съгласен, че никой нямаше да чуе и знае за Иван, ако това беше предишния Айдъл - просто щеше да изхвърчи на етап по-ранен.

Не виждам какво лошо има тук да си обсъдим и споделим различни мнения и гл. точки. Най-малкото съм мислел за "стълб на позора", а още по-малко съм бил разпален. Просто и преди го казах - взех да се умарям от налаганите (даже от журито тук-там) "истини" и "прозрения" - колко бил талантлив и колко водещите и некви конспирации били провалили Иван. Просто за мен и за много други хора не е така. Ако лайното случайно си промени държанието и стане нещо истинско (шоумен, певец, друго) - супер. На този етап, на базата на показаното от него си остава едно смрадливо и миришещо. Това не ми е повлияно от Фънки, Мънки и други.

Ако взема да продължа твоите анализи, обаче, ще се окаже, че България е страната, съставена от най-некадърните и най-мръсните хора, които се харесват от всички българи - нещо, което някак си не се връзва с повечето от твоите писания колко сме върха и как исторически сме били връх над всички останали върхове. Но всеки си има право да залага на този и онзи и да харесва този и онзи. Да припомним, че тук пишем за забавление, това че за едно или друго имаме различия не ни прави смрадливи. Поне според мен.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа: Е защо така разпалено и остро бе друже?:lol:
Мен и за половината от нецензурните думички, коджа клубари/ки ще ме изправят немедлено на стълба на позора.:grin:
Няма сила която да ме накара да харесам водещите и журито!:cool:
Всъщност до преди месец и за повечето от тях никой не знаеше нищо.
Водещите - дриснета - всички ги познават и едвали има нещо повече което да се изкоментира за тях.
Вили - мастодонт - некролог на два крака, позициониран много в страни и много далеч във времето и пространството.
Есил - гювендия с тапия - както се изразяват на майчиният и език.
Люса - световнонеизвестна шибана немска подлога.
Фънки - ...о, Фънки...сигурен съм че баща му съжалява за дето не е използвал презерватив, а най-добре е било докато работи като санитар в инфекции, да го бяха въдворили там на пълен пансион, така България и българската музика щяха да спечелят повече.
Етиен - проскубан чифут - защо не "проби" в Израел а се върна тука да го раздава музикален педагог?!
Единственият дето що годе става е Дони, но двете лекенца се мъчат и него да гаврят.
Та така, това си е моето мнение.
"Женицата в жълто" - кофти е, че след като не можаха да я надприказват/оборят с нещо смислено, започнаха да я обиждат и заплашват, ама то няма и какво друго да очакваш от такива екземпляри.
Иван - дали е талантлив, аз поне не мога да кажа. Ти си убеден че не е - ОК, чудя се на таб ли да вярвам или на хората дето са го приели в консерваторията.
МИ е смрад!
Шоубизнеса е смрад!
ТВ е смрад!
Изобщо в БГ е голяма смрад.:cool:
Прекрасен си, Боев, както би казал Мартин Карбовски... :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

интересно обаче, че публиката го е изгонила (ако съм разбрала правилно от линка на Фриски) -
значи не ги кефи чак толкова. Ама какво е правил, та да предизвика такива вълнения?
Последната седмица все разни страхотии чета им нета като новини - някакъв чичо стрелял по дете с въздушна пушка, че му пречело да спи, друг резнал въжето на някакъв работник-алпинист дето оправял фасада, някакви хлапета били учителка в час - въобще самаконтрола тотално пада ми се струва. И към тези неща търпимост има, а към Иван (дето всичко е сценарий за да е интересно на публиката) - не.
Звенения

Мнение от Звенения »

pocti_bezobidna написа: (дето всичко е сценарий за да е интересно на публиката) - не.
Интересно по темата...
Публикувай отговор