Питане
Питане
Имам една стара (но наистина запазена копирна машина Minolta EP 1054 на 15201 копия). Звънях на разни фирми (форс комерс, итема-пг, официалните дистрибутори на Minolta), но никъде не я искат, а на мен ми пречи в офиса и имам пионерско поръчение да я разкарам. Някой има ли идея къде да я обява? Или пък ако някой тук се интересува? Сори за спама, но опитах всичко друго, което ми е по силите и вие сте ми последната надежда дето има една дума. Благодаря!
- сър Айвънхоу
А некое лазерно принтерче работещо за изхвърляне да имате??Remmivs написа:хммм имам и скенер като се замисля да
ама трябва да проверя какъв точно беше
май умакс
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ако падне нещо, имай ме предвидRemmivs написа:тц. старото ще го оставим за бекъп засегаМарвин написа:А некое лазерно принтерче работещо за изхвърляне да имате??
Bella Ciao
Bella Ciao
кво върви с нея с тази цена?Remmivs написа:продавамеQuid написа:вие са продавате ли копирката или я раздавате аз не разбрах
150 камъчета като за теб
нови барабани ,тонери..........?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Питане
Remmivs написа:Имам една стара (но наистина запазена копирна машина Minolta EP 1054 на 15201 копия). Звънях на разни фирми (форс комерс, итема-пг, официалните дистрибутори на Minolta), но никъде не я искат, а на мен ми пречи в офиса и имам пионерско поръчение да я разкарам. Някой има ли идея къде да я обява? Или пък ако някой тук се интересува? Сори за спама, но опитах всичко друго, което ми е по силите и вие сте ми последната надежда дето има една дума. Благодаря!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Кач пара?Звеневия написа:Да ти давам един НР? С две касети - Инътъ - баш нова-по-нова...Марвин написа:Ако падне нещо, имай ме предвидRemmivs написа:тц. старото ще го оставим за бекъп засегаМарвин написа:А некое лазерно принтерче работещо за изхвърляне да имате??
Bella Ciao
Bella Ciao
@MINOLTA
Въпросът е решен, момичета и момчета. Благодаря на всички!
@SCANNER & PRINTER
Ще ви държа на течение.
@SCANNER & PRINTER
Ще ви държа на течение.