Remmivs написа:за ъ-ъ водопроводни услугиМнемозина написа: Може да пише в някой форум жената, ти пък що я набеждаваш така...
Само за водопроводи ли мислите?
Защото там най-вече се запушват тръбитеМнемозина написа:Remmivs написа:за ъ-ъ водопроводни услугиМнемозина написа: Може да пише в някой форум жената, ти пък що я набеждаваш така...
Само за водопроводи ли мислите?

Благодаря ти, че пак написа мойто мнение вместо менМнемозина написа: Това търпение не е точно търпение.
На него сигурно му е приятно да се занимава с това, не му треперят ръцете и, дето вика Фриски, няма котка.
И деца малки най-вероятно няма.
Така че няма какво толкова да изтърпява.
Виж, другото търпение може да бъде и добродетел понякога.
Зависи.
Моля, пак заповядай.4avdar4e написа:Благодаря ти, че пак написа мойто мнение вместо менМнемозина написа: Това търпение не е точно търпение.
На него сигурно му е приятно да се занимава с това, не му треперят ръцете и, дето вика Фриски, няма котка.
И деца малки най-вероятно няма.
Така че няма какво толкова да изтърпява.
Виж, другото търпение може да бъде и добродетел понякога.
Зависи.
Моят казва, че ме очаква изпълнен с емоции и усмивки ден и че трябва да се погрижа за външния си вид. Ерго, ще валиМнемозина написа: Какво казва хороскопът, ще вали ли днес или няма да вали?
4avdar4e написа:Моят казва, че ме очаква изпълнен с емоции и усмивки ден и че трябва да се погрижа за външния си вид. Ерго, ще валиМнемозина написа: Какво казва хороскопът, ще вали ли днес или няма да вали?
ОТКЛОНЕНИЕ!
То хубаво, ама ... бързата кучка, слепи ги раждаleonsio написа:ОТКЛОНЕНИЕ!
Или основно изискване при назначаване на работа на тибетските монаси и разни други монаси, вероятно
Те после проглеждатRain написа:То хубаво, ама ... бързата кучка, слепи ги раждаleonsio написа:ОТКЛОНЕНИЕ!
Или основно изискване при назначаване на работа на тибетските монаси и разни други монаси, вероятно![]()
Или умиратleonsio написа:Те после проглеждатRain написа:То хубаво, ама ... бързата кучка, слепи ги раждаleonsio написа: ОТКЛОНЕНИЕ!
Или основно изискване при назначаване на работа на тибетските монаси и разни други монаси, вероятно![]()
В единични случаи, вероятно може да се случи. Но не бързината на кучката е причинатаRain написа:Или умиратleonsio написа:Те после проглеждатRain написа:То хубаво, ама ... бързата кучка, слепи ги раждаleonsio написа: ОТКЛОНЕНИЕ!
"робска добродетел" не може да бъде друго, освн ефемизъм за недостатък. Защо е недостатък, според теб? И възможно ли е(ако се хвана за думата) да има добродетел, присъща на робите, която да липсва при свободните? Лоялност? Работоспособност?leonsio написа:В единични случаи, вероятно може да се случи. Но не бързината на кучката е причината
Търпението е робска добродетел (според мен, де)
А ти нали си невръстна млада-младица, за тази възраст тази добродетел е напълно неприсъща! Обикновено всичко се иска на мига, тук, на място, веднага...
Може да ги вземе тоя, дето търпеливо те е дебнал, но това са подробности. Пиша ти че да ти кажа кой хваща шнорхела в твоя пример. Шнорхела го хваща, гарантирано, който е оставил стотарката. Щото ето аз сега имам сто лева. Ако се размисля дълбоко, за довечера не ми трябват, понеже Бейби излиза да купонясва, а аз като всеки истински мъж, оставам да гледам децата. За какво са ми сто лева, се пита? Дето ще ми пречат, я да взема да ги оставя за експеримента. Оубаче пак примерно така, рагаците ми звънкат. И - Кво правиш, бе - Ми нищо тука. зяпам Старгейт, хапвам диетично, лекичко - Бе идвай, че купона се заформи, кръпката свири, мадами танцуват по масите. И грабвам аз децата, мятам се на тойотата и се инсталирам в Тукан(да кажем). Два пъти кюфтета за юнаците с два сока, едни картофки соте, панирано синьо сирене, пилешки филенца, гъби с масло, голямо джони и сода с лимон. Тва е на прима виста, бягай. като се върнеш, ще ти кажа, какво ще е основното. Точно в тоя момент светвам, че парите ми направиха лупинг, от моя джоб, през тротоара в най- бързия печели и му разказвам на сервитьора, че да ми влезе в положението. И той наш кво ми вика? - Хвани ме за шнорхела, приятел! Е тва!Quid написа:кви роби кви 5 кинта
пълно е с некви мърди и флегми които цял живот си задават въпросина
що съм се родил и кой съм аз всъщност
малииииии
е оставете една стотарка на тротоарина и гледайте кво стааа
кой е бърз ги взима останалите взимат шнорхила:rotfl24:
нетърпеливостта е функция на младостта: "бърза като теле пред майка си" и човек се променя в това отношение с възрасттаGreen Light написа:
"робска добродетел" не може да бъде друго, освн ефемизъм за недостатък. Защо е недостатък, според теб? И възможно ли е(ако се хвана за думата) да има добродетел, присъща на робите, която да липсва при свободните? Лоялност? Работоспособност?
Нещата често са отрицателни, когато се стига до крайност. Търпението в крайноста си е флегматичност. Това ли имаш предвид?