Днес в три Румен Петков, ще дава
- Green Light
Днес в три Румен Петков, ще дава
изявление. Май ще е оставка.
Re: Днес в три Румен Петков, ще дава
Комунягите.... винаги раждат трудно. Поне балканските, де. Щото други не познавам. Затва сигурно знамето им е червено:rotfl24:Green Light написа:изявление. Май ще е оставка.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
То и при ампутация тече червено и при секцио...Кент написа: Затва сигурно знамето им е червено:rotfl24:
Не човек, а желязо....Green Light написа:изявление. Май ще е оставка.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

просъска незнаен фашист:rotfl24:Не човек, а желязо....
тихо Петкович рече
не....
алтруист
Не човек, а желязо....
[/quote]
просъска незнаен фашист:rotfl24:
тихо Петкович рече
не....
алтруист
:rotfl24::rotfl24:[/quote]

просъска незнаен фашист:rotfl24:
тихо Петкович рече
не....
алтруист

Хубав виц.snigmi написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
мене ме дразни традиционната нашенска непорочност, секи е невинен ебасиGreen Light написа:Аз го слушах по дарик: - сигурен съм - вика- че сега има хора, които изпитват голяма радост от факта, че аз подавам оставка... Направо си нямаш представа- викам- колко си прав, приятел!
Сипах си една ракия. Да ме питаш кво толко се вързах и аз.
неразбран, странен и миличък:mad:
ебаси рая ебаси:mad:
един каза виновен съм
и той руснак с руснак
рицър на кънките
и на високите октани пер ос:crying:
ебаси:mad:
Кент написа:кой е Румен Петков?Green Light написа:Аз го слушах по дарик: - сигурен съм - вика- че сега има хора, които изпитват голяма радост от факта, че аз подавам оставка... Направо си нямаш представа- викам- колко си прав, приятел!
все пак някои сме на майната си...
или да питам свекървата?
смилете се....
- snowprincess
doktorka написа:http://www.mvr.bg/AboutUs/ManagementBoard/minister.htmКент написа:кой е Румен Петков?Green Light написа:Аз го слушах по дарик: - сигурен съм - вика- че сега има хора, които изпитват голяма радост от факта, че аз подавам оставка... Направо си нямаш представа- викам- колко си прав, приятел!
или да питам свекървата?
смилете се....

- Green Light
№2 от уикипедиятаdoktorka написа:кой е Румен Петков?Green Light написа:Аз го слушах по дарик: - сигурен съм - вика- че сега има хора, които изпитват голяма радост от факта, че аз подавам оставка... Направо си нямаш представа- викам- колко си прав, приятел!
или да питам свекървата?
смилете се....
Ей, мноооого са бързи тия, вече е написана датата, на която е подал оставкаGreen Light написа: №2 от уикипедията
Тоя ми беше вторият по неприятност след Овчо...
Дай Боже гадовете и мръсниците един по един да намалят... Имам алергия към арогантни и нагли същества... Макар и много да гледам да не се въртя около прешеца, който пускат - най-добре си е да си гледа човек света, хубавите хора в него и хората, на които помага и може нещо да прави за тях.
Дай Боже гадовете и мръсниците един по един да намалят... Имам алергия към арогантни и нагли същества... Макар и много да гледам да не се въртя около прешеца, който пускат - най-добре си е да си гледа човек света, хубавите хора в него и хората, на които помага и може нещо да прави за тях.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
На мен номер три ми е Емел Етем. Ако не я сменят скоро, тя ще е следващата за която ще гръмнат новини и разкрития. Предполагам, че всиюки крадат, но Румен Овчаров, Румен Петков и Емел Етем си го правят открито, пред очите на всички.ELBI написа:Тоя ми беше вторият по неприятност след Овчо...
Впрочем, Елби, Румен Овчаров го замества Петър Димитров - неговият съдружник във всичките му фирми, та справедливоста при смяната е доста условна. Румен Петков, сигурно няма да го замести негов приятел, обаче ще му дадат индулгенция, че да продължи да краде пари за бсп... Та е тъпо дето съм взел да се радвам.
Карай, бе, може да съм ухилен идиот, но все пак съм ухилен.
Се е нещо.
Последно промяна от Green Light на 14.04.08, 10:10, променено общо 1 път.
тоя е един дебил
по принцип бсп са готина партия
да си имат 10 човека у парламента и да си налягат парцалките
май тва филов го беше казал
или някой друг
няма значение
но е бил умен де:-)
по принцип бсп са готина партия
да си имат 10 човека у парламента и да си налягат парцалките
май тва филов го беше казал
или някой друг
няма значение
но е бил умен де:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
абе както и да го гледаме, явно челната тройка по неприятност за нас изглежда съставена от едни и същи лица 
Знам, че некви други пак ще са в мафията, но двамата руменовци (а - сещам се и за още един наглец - оня на регионалното и благоустройството от предишното правителство) си бяха пълна отврат.
Поне като те крадат и те лъжат, да не са така нагли и безочливи...
Знам, че некви други пак ще са в мафията, но двамата руменовци (а - сещам се и за още един наглец - оня на регионалното и благоустройството от предишното правителство) си бяха пълна отврат.
Поне като те крадат и те лъжат, да не са така нагли и безочливи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Сюрмашкият той, колко много вярваше, че няма да му приемат оставката.
Притеснителни са думите - никогане съм предавал човек(съпартиец/съратник) или кауза, но мен ме предадоха. Комунистът името си мени, но душицата долна никога - още си живеят във фанатично сектантско затворено общество.
Както и да е! Питам се, сега, когато съмненията ни стават реалност и фактите излизат на бял свят, защо аджеба толкоз много се вглеждаме само в РП? ББ когато беше в МВР нима не е имало "чадъри"? Какво стана с показните разстрели от неговото главсекретаруване? Защо се спотайва сега като бълха в гащи? А, "Мистър Бийн" - не по малко антипатичен и комичен от РП!
Системата мирише яко!
Време е да се даде право на хората да се въоръжат и да поемат защитата си в собствени ръце - до половин една година идиотите и идиотщините ще намалеят.
Притеснителни са думите - никогане съм предавал човек(съпартиец/съратник) или кауза, но мен ме предадоха. Комунистът името си мени, но душицата долна никога - още си живеят във фанатично сектантско затворено общество.
Както и да е! Питам се, сега, когато съмненията ни стават реалност и фактите излизат на бял свят, защо аджеба толкоз много се вглеждаме само в РП? ББ когато беше в МВР нима не е имало "чадъри"? Какво стана с показните разстрели от неговото главсекретаруване? Защо се спотайва сега като бълха в гащи? А, "Мистър Бийн" - не по малко антипатичен и комичен от РП!
Системата мирише яко!
Време е да се даде право на хората да се въоръжат и да поемат защитата си в собствени ръце - до половин една година идиотите и идиотщините ще намалеят.
играят най-красивия футбол ... мисля, че в момента в света - и Барса не играе така атрактивно.bead_ написа:направо ми стана мъчно за арсенал!ELBI написа:Мани ги тези простаци.
Какъв страхотен мач имаше вчера... Арсенал пак нямаха късмет. А имаха повече положения. Но за разлика от мачовете им с Ливърпул, поне нямаше гадни съдийски грешки.
но ... понякога и добрите губят. Важното е да могат да карат напред. Да не гледат назад. Просто им е период без късмет.
не е баш така. Те са класа над шпорите, колкото и да се кефим на Бербо.Quid написа:откакто шпорите им напълниха кошарата тия пустиняци вързаха кънките
и още бой ще отнесат
Имаха доста контузии на основни играчи, а и нямаха късмет през последните 3 - 4 мача - гледах ги всичките и просто - нямаха късмет (футбол си е, все пак).
Единствено Юнайтед са тяхната класа - бързина, комбинаци и т.н. Но вчера Арсенал бяха по-добри и от МанЮн. Даже Ферги ги призна...
а по полека с най красивия футбол
дяволите са са у връх форма
млатят наред
най силни са в света
барса е слаба ракия
а останлите са едни мръвки и нищо друго
то вече и всичко е ясно
млатят наред
най силни са в света
барса е слаба ракия
то вече и всичко е ясно
да де - казах, че дяволите са единствени като тяхQuid написа:а по полека с най красивия футбол
млатят наред
най силни са в света
барса е слаба ракия
то вече и всичко е ясно
Като цяло - Юнайтед са страОтни
нали... Стиви също е много хвален в сайта на Премиършип. Има интервю с него...
казват, че голът му е претендент за "гол на сезона"... Но и Вила е слаба ракия.
Първите 3 отбора + Ливърпул (когато им хрумне да играят яко) са ...
казват, че голът му е претендент за "гол на сезона"... Но и Вила е слаба ракия.
Първите 3 отбора + Ливърпул (когато им хрумне да играят яко) са ...
Михов сигурно няма представа, че вече в бг се дават мачове от други страни и хората ги гледат...bead_ написа:михов не смята така. даже искат доста пари от тв за нашето първенство. евтино го били давали досега...Quid написа: бг футбол не смея да гледам са
да се плаща якоbead_ написа:михов не смята така. даже искат доста пари от тв за нашето първенство. евтино го били давали досега...Quid написа: бг футбол не смея да гледам са
да направят билетите по 500 евро и да си гледа мачовете михов и сие
http://209.85.135.104/search?q=cache:ST ... cd=3&gl=bgELBI написа:Михов сигурно няма представа, че вече в бг се дават мачове от други страни и хората ги гледат...bead_ написа:михов не смята така. даже искат доста пари от тв за нашето първенство. евтино го били давали досега...Quid написа: бг футбол не смея да гледам са
just perfect
И аз го четох, но на няколко места се смяха хората на това изявление... Аз даже рядко поглеждам към Италия и Германия... Премиършип е просто...Quid написа:е то тва е от преди месец някъде
аз не мога да ги гледам тия у италия,франция,испания и германия а ше гледам бг мачове
тия са алтави
Наште футболни босове/квитосатам си живеят в някаква измислена вселена - тяхна си - щото си умрат да са шефове...