Разкажете ми за Иван!

Все същите
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

О, да - това с въжето / алпиниста и учителката бяха много гадни неща... На мен поне ми направиха впечатление.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Re: ФИНИТО

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:
БоЕВ написа:
Доста си рязък, Боев
Ако трябва да перефразирам Фънки, бих казал - аз просто съм директен - за това.:lol:
Двоен стандарт в действие - това което е позволено за едни, за други не е. Ако не те мързи, върни се назад и виж колко по-директни и резки изказвания има по темата.:-)
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:БоЕВ, като гледам ти си доста по-рязък,...
Няма сми друже - хубавото е, че сме различни.
Наздраве!
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Прекрасен си, Боев, ... :grin:
И аз те обичам!:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Звеневия написа:
pocti_bezobidna написа: (дето всичко е сценарий за да е интересно на публиката) - не.
Интересно по темата...
Статията не е лоша - харесах си това от коментарите:
С удоволствие наблюдавам как bTV обира плодовете на простотията, която обилно поливаше години наред с лумпени от калибъра на Иван и Андрей (чийто фамилии едва ли някой си спомня), Слави Учиндолски, Боби Турбото, Турбо-простака Бареков и други знайни и незнайни труженици на тоя фронт... И изобщо не се учудвам от появата на биологични образувания като айтоския дебил, възвеличаван като най-гениалния (и затова може би неразбран) шоу-стратег...
Твърде възможно е, тоя коментар да е писан от злобно и дребно човече като мен.:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Лъжеш :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Лъжеш :-)
Лъжи ме.. :blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
С удоволствие наблюдавам как bTV обира плодовете на простотията, която обилно поливаше години наред с лумпени от калибъра на Иван и Андрей (чийто фамилии едва ли някой си спомня), Слави Учиндолски, Боби Турбото, Турбо-простака Бареков и други знайни и незнайни труженици на тоя фронт... И изобщо не се учудвам от появата на биологични образувания като айтоския дебил, възвеличаван като най-гениалния (и затова може би неразбран) шоу-стратег...
Твърде възможно е, тоя коментар да е писан от злобно и дребно човече като мен.:lol:
Що? Този коментар е симпатичен. С дребната разлика, че фамилята на Андрей я знаят малцина, защото малцина се интересуват от друга (не чалга и не поп) музика (виж- на Иван хич не знам и не помня фамилията - Андрейчо просто е издънка на известен род). Да не говорим, че това е тъпичко, като се има предвид, надали някой помни / знае фамилята на Стинг, Мадона, истинското име на Фреди Меркюри и т.н. и т.н. (т.е. много артисти и изпълнители са известни или с 1 име или под псевдоними). Да не говорим, че ... преди време зърнах, че критерият била ... публиката. Та - колкото и на мен гореизброените да не са ми симпатични или да имам доста критично отношение към тях, не мога да отрека, че се харесват, гледат и слушат.

Такива ми ти работи БоЕВ.

Кажи сега га ще пием и няма да говорим за любимеца на народо - Иванушко Айтоски...

Ще видиш ( вярвам, че знаеш), че имаме доста повече забавни и любопитни теми от това същество.

Наздраве!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
бе вие не сте ли се срещали?
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: ...надали някой помни / знае фамилята на Стинг, Мадона, истинското име на Фреди Меркюри и т.н. и т.н. (
Съмнър. Матю Гордън.
Хубаво име, нали? :-)
На хубав човек, всяко име му отива :lovegirl:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа: - това което е позволено за едни, за други не е.
Мислех си вчера да ти напиша точно това. Даже същите думи щях да използвам :lol:
Ти си голямо момче, доста си настъпван по опашката, трябва да си ги знаеш тези неща... :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Никога не лъжа!:-)
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа: Що? Този коментар е симпатичен. С дребната разлика, че ...
Най-интересното в цялата тая история е, че дори не харесвам Иван Ангелов. Обичам мъжките постъпки и мъжките момчета - игнор за лигльовците. Може би за това не ме кефят и водещите.
Реакцията ми е принципа - за отношението, за начина, за това което предава като внушение итн.
Аналогична ситуация със случая "Чора" - и тогава защитатавах принципна позиция, а времето доказа че съм бил прав.:-)
За сетен път се убеждавам че, подобен род разговори е най-добре да се водят на маса, очи в очи, иначе се получава много шум по връзката и остават едни такива блюдкави и неприятни усещания.
Наздраве!
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа: - това което е позволено за едни, за други не е.
Мислех си вчера да ти напиша точно това. Даже същите думи щях да използвам :lol:
Ти си голямо момче, доста си настъпван по опашката, трябва да си ги знаеш тези неща... :lol:
Благодаря ти друже!
Прав си - мога да се държа като джентълмен, а мога да се държа и като докер - зависи от ситуацията, но никога няма да спра да се боря срещу привилегийте и двойните стандарти - със скандални думи, реплики и действия.:-)
Наздраве и на теб с днешна дата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа: Наздраве и на теб с днешна дата!
Наздраве! :beer: :friends:

Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:...Реакцията ми е принципа - за отношението, за начина, за това което предава като внушение итн.
Аналогична ситуация със случая "Чора" - и тогава защитатавах принципна позиция, а времето доказа че съм бил прав.:-)
За сетен път се убеждавам че, подобен род разговори е най-добре да се водят на маса, очи в очи, иначе се получава много шум по връзката и остават едни такива блюдкави и неприятни усещания.
Наздраве!
Наздраве!!! Не знам каква ти е била реакцията с Чората, та не мога да кажа нищо. Иначе ... аз не видях шум по връзката в нашия спор - ти изказа ясна позиция и аз я разбрах. Различията бяха казани, всеки си подкрепи мнението и толкоз. Нямаше тъпи обиди или просташки изводи и смешно поведение. Поради което не видях място за неприятни усещания :-). Много от хората просто не могат да спорят или да чуят/видят нещо в чуждото мнение. Капацитет.

Такива ми ти работи.

Отново наздраве!!!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Много от хората просто не могат да спорят или да чуят/видят нещо в чуждото мнение. Капацитет.

Такива ми ти работи.
Естествено!
Но могат да "преценят", че израза " пикла" е по- обиден от израза "зелена тиква".
Затова- отсвирване на такива и до там. Да си плуват...там където си плуват...

Капа...ци.
Такива ми ти работи.

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

6 страници за Иван.......
нда, може да си запазим темата и да я отворим догодина на 07.01 :rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

[unknown] написа:
Естествено!
Но могат да "преценят", че израза " пикла" е по- обиден от израза "зелена тиква".
Затова- отсвирване на такива и до там. Да си плуват...там където си плуват...

Капа...ци.
Такива ми ти работи.
стига сте се карали за глупости
ти се намеси, защото харесваш докторката, а той - мен
и двата израза са обидни, но нито тя (предполагам) е кой знай колко наранена, нито аз,
а вие вече месеци наред си подхвърляте реплики и си гоните карез
аз го казах тогава, защото се ядосах и въпреки всичко мога да седна с нея на една маса и да се разберем,
и теб те разбирам защо го каза и не ти се сърдя,
а вие двамата стигнахте надалеч, спрете се
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа: стига сте се карали за глупости
ти се намеси, защото харесваш докторката, а той - мен
и двата израза са обидни, но нито тя (предполагам) е кой знай колко наранена, нито аз,
а вие вече месеци наред си подхвърляте реплики и си гоните карез
аз го казах тогава, защото се ядосах и въпреки всичко мога да седна с нея на една маса и да се разберем,
и теб те разбирам защо го каза и не ти се сърдя,
а вие двамата стигнахте надалеч, спрете се
Там до където сме стигнали- връщане няма. Защото той каза много неща после, а аз не забравям. И не искам да забравям.

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

[unknown] написа:
Там до където сме стигнали- връщане няма. Защото той каза много неща после, а аз не забравям. И не искам да забравям.
"Изкуството на разговора владее този, който не само умее в подходящ момент да каже нужното, но и в решаващ момент да не каже излишното." Б. Франклин

дъщеря ми излезе права, след дву месечни обиди от три (аз мислех, че са две) съученички и мълчание от нейна страна, момичетата и се извиниха
преди това аз не издържах и я попритиснах, за да ми каже какво се е случило в училище, попитах я дали иска да се намеся по някакъв начин, но тя отказа, не им била обръщала внимание

нещата, които ни се случват трябва да ни служат за уроци и затова не трябва да ги забравяме, но трябва да се научим да прощаваме, защото всички правим грешки
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Принцесо, хората не са като тебе! Остави ги да са такива, каквито са!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа: това което е позволено за едни, за други не е. Ако не те мързи, върни се назад и виж колко по-директни и резки изказвания има по темата.:-)
Аз НЕ позволявам и НЕ забранявам
а иначе...

мързи ме:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:
Мързелана!:blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
frisky lioness написа:
Мързелана!:blum:
Пък ако знаеш к'ва съм поспалана:lol::lol: :frisky:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа: "Изкуството на разговора владее този, който не само умее в подходящ момент да каже нужното, но и в решаващ момент да не каже излишното." Б. Франклин

дъщеря ми излезе права, след дву месечни обиди от три (аз мислех, че са две) съученички и мълчание от нейна страна, момичетата и се извиниха
преди това аз не издържах и я попритиснах, за да ми каже какво се е случило в училище, попитах я дали иска да се намеся по някакъв начин, но тя отказа, не им била обръщала внимание

нещата, които ни се случват трябва да ни служат за уроци и затова не трябва да ги забравяме, но трябва да се научим да прощаваме, защото всички правим грешки
Всеки да си носи отговорност за думите!
Аз не съм някакъв мухльо, на който да наговориш кавото ти падне и после да искаш и да очакваш да ти прощава. Има си граници, които веднъж преминати- връщане назад няма. Нещата са приключили, така че недей да се хабиш излишно.
За мен този човек вече е никой.

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа: Всеки да си носи отговорност за думите!
Аз не съм някакъв мухльо, на който да наговориш кавото ти падне и после да искаш и да очакваш да ти прощава. Има си граници, които веднъж преминати- връщане назад няма. Нещата са приключили, така че недей да се хабиш излишно.
За мен този човек вече е никой.
Аз па да ти кажа, дето съм първа клюкарка, тоя път изобщо не разбрах кой за какво на кого е обиден :shocked:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
Аз па да ти кажа, дето съм първа клюкарка, тоя път изобщо не разбрах кой за какво на кого е обиден :shocked:
Както казах вече- всичко е приключило!

Изображение
Публикувай отговор