Писна ми!

Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Quid написа:
esti написа:Точно в такива случаи и да е червив от пари човек, ако няма отношение към него, пак ще има проблем.
ми а тогава нищо да не правиме а?:cool:
ми то и ще умреме бре
за кво да правиме нещо като всички ще измреме?!:rotfl24:
И само даването на пари ли е нещо?
Ако ти сега ми теглиш една майна и аз се обидя на отношението ти към мен и да ми дадеш бавареца пак няма да си реша проблема.
С Марвин мисля, че е същото - не търси пари тук, а просто си сподели обидата и разочарованието.
Само за инфо:
Ако мене ме обидиш и после ако ми дадеш бавареца, сме 100 процента ОК! Да знаеш!
esti

Мнение от esti »

Quid написа:
а не мислиш ли че обиди радости разочарования и т н са си лично негова работа?
едно е да мислиш да избиеш едни кинти а друго е да мислиш за некви усещания мисли чувства
кинтите дават възможност на човек да си поеме въздух и да мисли по трезво
Чакай сега, аз не съм против парите - напротив.
Но от опит знам, че има случаи, когато не могат да ти дадат точно тази глътка въздух от която имаш нужда към момента.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Само за инфо:
Ако мене ме обидиш и после ако ми дадеш бавареца, сме 100 процента ОК! Да знаеш!
доколкото го познавам може да ти го даде да го измиеш, да му смениш гумите и да му го върнеш до 14.00 ч. централно европейско време
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Амаранта написа: С хората е друго - и с най-големия ръб можеш да поговориш. И дори да не се споразумеете за нищо - то поне да го разбереш и да не го демонизираш много-много, и на-вече да спреш а се самонавиваш.:winkw:
С това категорично не съм съгласна!! Не можеш да говориш с някого, ако той е като.. радио, като стена.. А такива хора има.
Публикувай отговор