...........
frisky lioness написа: Прекрасно, докторе![]()
Много ми хареса
Честито!
Пожелавам ти бърза възвращаемост
и требе да ми подшушнеш къде точно е
Центъра...
Значи ли, че си по-близо до мен или само значи МЕДИЦИНСКИ център:-)
Каквото и да е
и където и да е
е много хубаво:-)
Медицински център. Не е в центъра, но е в центъра на Кичука
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Да. Аз мисля, че този страх го има у всеки, той ни е вроден. Сигурно е и полезен, защото ни запазва в някой определени ситуации да не изгорим. Но е ясно, че трябва да го преодоляваме.БоЕВ написа:Който се страхува от мечки, не ходи в гората за гъби!:winkw:[unknown] написа:
Заглавието на темата...
Аз имах предвид един конкретен постинг.
Запомням аз някой неща...дълго след като са казани...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: В ГОРАТА...
[unknown] написа:центъра-
.....
кабинета-
....
Честито! На това му се казва хубава новина!:-)
Успех!
Мерси, друже!Remmivs написа:СТРАХОТНО! ЧЕСТИТО ДРУЖЕ! ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ!
И КАЖИ КОГА ЩЕ ОТКРИЕШ КАБИНЕТ И В СОФИЯ!
НЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА!
В София няма да е скоро. Може би не този живот...

Благодаря!Амаранта написа:
Успех!

[unknown] написа:центъра
честит и доходоносен да ти е!
само не разбрах ти ли четеш темите в клубчето или пациентите...
just perfect
Много ме изкефи това! 
"Намери си работа, която ти доставя удоволствие и.. никога повече няма да работиш!"
Май беше от Ла`Рошфуко /знам ли го как се пише гъзара ниеден
/
Поздравления! Специално я търсех тая тема щот днес имам време да пиша, а съм я видял мимоходом нерегнат поради липса на същото това проклето време дет ми прави косите бели.
Забрави си притесненията /за да не викаш злото/ и гледай само в една посока- напред!
п.п. Много интересни неща сте изписали напоследък...исках да се впиша в пейзажа ама...
"Намери си работа, която ти доставя удоволствие и.. никога повече няма да работиш!"
Май беше от Ла`Рошфуко /знам ли го как се пише гъзара ниеден
Поздравления! Специално я търсех тая тема щот днес имам време да пиша, а съм я видял мимоходом нерегнат поради липса на същото това проклето време дет ми прави косите бели.
Забрави си притесненията /за да не викаш злото/ и гледай само в една посока- напред!
п.п. Много интересни неща сте изписали напоследък...исках да се впиша в пейзажа ама...
Благодаря и на теб.bead_ написа:[unknown] написа:центъра
честит и доходоносен да ти е!
само не разбрах ти ли четеш темите в клубчето или пациентите...
Клубчето е за лична употреба.

Благодаря ти! Жалко, че нямаш повече време за тук! Дано търчането по задачи да е за добро, тоест за повече пари... Нали затова е цялото напъване...МЪЖжжж написа:Много ме изкефи това!
Май беше от Ла`Рошфуко /знам ли го как се пише гъзара ниеден/
Забрави си притесненията /за да не викаш злото/ и гледай само в една посока- напред!![]()