Китка

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:последни, непоследни - това е от времето на Платон - дали реалността съществува вън и независимо от нас или е само предмет на нашето съзнание.

ай, моля ви... личи си кой не е учил навремето философия:rotfl24:
споменах резонни от философска гледна точка, нали, личи си кой пише без да (до)прочете :blum:
просто напоследък има доказателства в тази насока
бих казал даже доста силни
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
ELBI написа:
esti написа:
БоЕВ написа: Дай пък сега да не правим нищо, да мечтаем дори, щото голям страх да не се разочароваме...нищо подобно - копаш здраво, достигаш мечтата, не те удовлетворява и продължаваш напред, с нов хъс и повече енергия.
И това го казва мъж!!!
Евала Боев, въщаш ми надеждата, че мъжете все пак са силен пол.:lol:
БоЕВ изразява вид философия, която и аз харесвам - мечтаеш/желаеш, вървиш напред, постигаш (или виждаш, че няма смисъл или не става) и пак напред (било с нови мечти или друго ново)... Никакво циклене назад и мрънкане...:cool:
Това е естествено и нормално. Но не и достатъчно. Не и единствено. Според мен. Може пък аз да не съм мъж, знам ли.
Зависи за какво става въпрос. Понякога можеш и трябва, друг път не можеш, друг път не трябва. Ама той животът не бил толкова прост, ами даже и по-прост бил. :lol:
Изображение
esti

Мнение от esti »

Амаранта написа:
ELBI написа:
esti написа:
БоЕВ написа: Дай пък сега да не правим нищо, да мечтаем дори, щото голям страх да не се разочароваме...нищо подобно - копаш здраво, достигаш мечтата, не те удовлетворява и продължаваш напред, с нов хъс и повече енергия.
И това го казва мъж!!!
БоЕВ изразява вид философия, която и аз харесвам - мечтаеш/желаеш, вървиш напред, постигаш (или виждаш, че няма смисъл или не става) и пак напред (било с нови мечти или друго ново)... Никакво циклене назад и мрънкане...:cool:
Ето, Ести, и други мъже от силния пол има!:rotfl24:
Дано в склада има повече от тях. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:последни, непоследни - това е от времето на Платон - дали реалността съществува вън и независимо от нас или е само предмет на нашето съзнание.

ай, моля ви... личи си кой не е учил навремето философия:rotfl24:
споменах резонни от философска гледна точка, нали, личи си кой пише без да (до)прочете :blum:
просто напоследък има доказателства в тази насока
бих казал даже доста силни
само да не ми докажеш, че няма да има винце и пържолки и те съществуват само в съзнанието... ама де с ама де...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:
По последни, изкушавам се да кажа реални данни :grin:, но ще ги нарека наУчни, реалността не съществува ако извърнем поглед от нея. Тутиквантики и тем подобни, но пък напълно резонни от философска гледна точка находки. Реалността е най-голямата илюзия. :cool:
Виж сега, това донякъде обяснява факта, че CD-то изчезна от колата ми, щом извърнах поглед от нея, но как ще обясниш това, че самата кола си остана там, в светлината на тази философия?:rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа: Важното е да ти е добре на теб със себе си. :cool:
Е де, не ме обричай сега на самота!:lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
Амаранта написа:
ELBI написа:
esti написа:
И това го казва мъж!!!
Ето, Ести, и други мъже от силния пол има!:rotfl24:
Дано в склада има повече от тях. :lol:
ти сега и Великденско намаление ще чакаш...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа: Важното е да ти е добре на теб със себе си. :cool:
Е де, не ме обричай сега на самота!:lol:
:lol: Като ти гледам примера за истинска любов, косите ми се изправят за тебе, ама ти си знаеш.
Бе залъгвай си се там, кво те мисля и аз. :cool:
Изображение
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
абе ако има и без примоция си заслужава. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:
esti написа:
И това го казва мъж!!!
Това е естествено и нормално. Но не и достатъчно. Не и единствено. Според мен. Може пък аз да не съм мъж, знам ли.
Няма такова нещо, което да е "достатъчно" и такова, което да е "единствено"

Освен в някои, дето имат сингуларно мислене. Ала сега ще питат квойтуй :rotfl24:

Не визирам тебе, друже :cool:

Говорим си неща от живота. Пък и вече временцето стана по-хубаво - за теферич... какво щяхме да правим на Гергьовден :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Като ти гледам примера за истинска любов...
Що бе, "любов" само към човек ли трябва да се изпитва:shocked:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Амаранта написа:Виж сега, това донякъде обяснява факта, че CD-то изчезна от колата ми, щом извърнах поглед от нея, но как ще обясниш това, че самата кола си остана там, в светлината на тази философия?:rotfl24:
Обърнала си се прекалено бързо - за да изчезне и тя е необходимо малко повече време. :2tooth:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
ала ще избираш ли от наличното, ще гледаш ли срока на годност :cool:
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
esti написа:
ELBI написа:
ала ще избираш ли от наличното, ще гледаш ли срока на годност :cool:
такива нямат срок на годност. :winkw:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Rain написа:
doktorka написа:
Rain написа:Сложно? :-)

Едно нещо досега съм разбрала и то е, че когато получиш това, което искаш ...
....си голям късметлия...

личен опит.
:winkw:
Може би е така на 3о4о. На 2о3о не е точно така. Но това пак има общо с оная зрялост, където се засякохме в една тема :-) С придобиването на по-качествени анализаторски умения, които според мен се генерират само и единствено от личния опит на човека, желаното започва да носи все по-голяма радост, та и щастие. Засега е само удоволствие. :wistle:
айде от мен да мине...
нема да го пускам
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Амаранта написа:Виж сега, това донякъде обяснява факта, че CD-то изчезна от колата ми, щом извърнах поглед от нея, но как ще обясниш това, че самата кола си остана там, в светлината на тази философия?:rotfl24:
или не те разбирам правилно, или се жалваш, че НЕ ти е изчезнала колата :blink:
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Защото "буцата пръст" може и е, рохкава, мека, топла и влажна, дъхава. Посееш ли в нея семенце, ще се роди или красиво цвете, или кораво дърво исполин...Ама тва са си мойте пет стинки, кво ли разбирам верно от любоФ и мечти...:cool:
Боев, дай да тъ цуна, бе :kiss:

П.П. Пък после Везните били въздухари, дрън-дрън, така сме здраво на земята, ама се правим :winkw:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Защото "буцата пръст" може и е, рохкава, мека, топла и влажна, дъхава. Посееш ли в нея семенце, ще се роди или красиво цвете, или кораво дърво исполин...Ама тва са си мойте пет стинки, кво ли разбирам верно от любоФ и мечти...:cool:
Боев, дай да тъ цуна, бе :kiss:

П.П. Пък после Везните били въздухари, дрън-дрън, така сме здраво на земята, ама се правим :winkw:
тогава не сте везни ,а кантари?
както мъж ми пее
"душата ми кантар-е"

( вместо "лашате ми кантарееееее...." или както ида беше тва на италиански! :rotfl24::rotfl24::rotfl24:)

( чаве,нещо ме е хванала тревата..дето я пуша...:kiss::kiss:..)
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:... така сме здраво на земята, ама се правим :winkw:
Ахъм - така си е!:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: тогава не сте везни ,а кантари?
както мъж ми пее
"душата ми кантар-е"

( вместо "лашате ми кантарееееее...." или както ида беше тва на италиански! :rotfl24::rotfl24::rotfl24:)

( чаве,нещо ме е хванала тревата..дето я пуша...:kiss::kiss:..)
Глей ся, везните са поевропейчен кантар :rotfl24:

Пуши си, бе, само не в леглото, да не подпалиш хижата :blum::blum:
Публикувай отговор