Помислете за найлоновите торбички!
- Житената Питка
- BOFH
Помислете за найлоновите торбички!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Re: Помислете за найлоновите торбички!
\Житената Питка написа:http://gorichka.bg/index.php?p=36&l=1&id=85
леле, тия колко шамари си забиха заради една найлонова торбичка!
п.п. всъщност не отвориха и дума за пластмасовата опаковка на млякото. ако се сетят, че и тя вреди на околната среда ще падне як кютек и шутове...
just perfect
Точно това си помислих и аз.bead_ написа: п.п. всъщност не отвориха и дума за пластмасовата опаковка на млякото. ако се сетят, че и тя вреди на околната среда ще падне як кютек и шутове...
bead_ написа:\Житената Питка написа:http://gorichka.bg/index.php?p=36&l=1&id=85
п.п. всъщност не отвориха и дума за пластмасовата опаковка на млякото. ако се сетят, че и тя вреди на околната среда ще падне як кютек и шутове...
хубаво че гумичките се рециклират
Кои гумички?Semiramis написа:bead_ написа:\Житената Питка написа:http://gorichka.bg/index.php?p=36&l=1&id=85
:rotfl24::rotfl24:
хубаво че гумичките се рециклират
- snowprincess
в германия имало в магазините някакви автомати, в които пускаш пластмасовите шишета (такива от безалкохолно, не знам дали и за тия от мляко важи) и ти връща стотинкиbead_ написа:

хехе... днес мислех да пусна тема "Де се изгуби питката и магот - тази задна седалка на Тойотата ги влече повече от клубчето".Житената Питка написа:http://gorichka.bg/index.php?p=36&l=1&id=85
Иначе - имам си от години куп здрави платнени торбички и хич не купувам/ползвам такива от магазините (или много по-малко и рядко ползвам - айде, да не съм съвсем ... "чист"). Адски са практични - здрави и не замърсяват ОС.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
snowprincess написа:в германия имало в магазините някакви автомати, в които пускаш пластмасовите шишета (такива от безалкохолно, не знам дали и за тия от мляко важи) и ти връща стотинкиbead_ написа:
от тия, които я намачкват хубаво бутилката...да.
Обаче тук е Бг.
Стотинки за стъклен амбалаж дават, а добре че минават циганите и просяците да ги съберат от земята.
- Житената Питка
- BOFH
Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.ELBI написа:хехе... днес мислех да пусна тема "Де се изгуби питката и магот - тази задна седалка на Тойотата ги влече повече от клубчето".
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Стига бе!Житената Питка написа:
Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.
Майтапиш ли се?
Имам слабост към тойоти и много ме разстройват такива новини.
ейЖитената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.ELBI написа:хехе... днес мислех да пусна тема "Де се изгуби питката и магот - тази задна седалка на Тойотата ги влече повече от клубчето".
не се ебавай
не думай що е са получих инфаркт
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не е майтап.
От момента на регистрацията до деня на кражбата - точно месец и десет дена. Дори не успяхме да я почувстваме наша.
Чудя се кой ли я кара в момента...
От момента на регистрацията до деня на кражбата - точно месец и десет дена. Дори не успяхме да я почувстваме наша.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
Преди да се влезе в Сливен (от към Ямбол, се едно) ама точно преди да се влезне в ляво има едно грамаданско поле което е осеяно с найлонови торбички. Почнахме значи спор: 1 - това е заради сметището, което е наблизо и вятъра ги навява от там, пък те се закачт по насажденията и правят гледката такава че да ти се додрайфа. Или 2- собственика на нивата е закачил найлоните, като плашила за птиците и е постигнал ефект, от който ти се драйфа. Има и 3 - не си спомням дали аз предположих, че е някакъв напън на изкуство. От което ти се драйфа.
еййййййййй
майка им да еба крадлива долна
за нищо не сме
понякога е от те такива неща ми идва да хвана първия самолет
у последно време си го мисля и тва
мамичката му
майка им да еба крадлива долна
за нищо не сме
понякога е от те такива неща ми идва да хвана първия самолет
у последно време си го мисля и тва
мамичката му
- Green Light
Който я е откраднал, се от откраднати неща да печели.maggot написа:Не е майтап.
Тва майка ми го викаше, когато ни обираха апартамента.
Два пъти у нас, поне 5 - в систър.
са ше призная нещо
като ми тафиха лайсните от колата
и улетех у форума и......
......не купувайте крадени лайсни пичове!!!!!
и пуснах обявка
купувам лайсни!
щото ония ебалнизи застрохователите не платиха нищооооо:rotfl24:
и у следващия ден ми докараха 2 комплекта пълни лайсни
живота е мнооо ебан понякога
като ми тафиха лайсните от колата
и улетех у форума и......
......не купувайте крадени лайсни пичове!!!!!
и пуснах обявка
купувам лайсни!
щото ония ебалнизи застрохователите не платиха нищооооо:rotfl24:
и у следващия ден ми докараха 2 комплекта пълни лайсни
живота е мнооо ебан понякога
Крумови закони трябват в тази наша мила рОдина. И най-вече да се прилагат. Всичко друго е шитня и затъване в още по-дълбокото.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
не го виждам тва у следващите 50 годиниmaggot написа:Крумови закони трябват в тази наша мила рОдина. И най-вече да се прилагат. Всичко друго е шитня и затъване в още по-дълбокото.
днес не е 1 април... ай стига бе...Житената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.ELBI написа:хехе... днес мислех да пусна тема "Де се изгуби питката и магот - тази задна седалка на Тойотата ги влече повече от клубчето".
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
поне я бяхте застраховали ... надам се... баси работата...maggot написа:Не е майтап.
пичELBI написа:днес не е 1 април... ай стига бе...Житената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.ELBI написа:хехе... днес мислех да пусна тема "Де се изгуби питката и магот - тази задна седалка на Тойотата ги влече повече от клубчето".
ти да не падаш от луната
майката си е ебало положението
така е - да се прилагат. Иначе и сега на хартия има закони. Ала те са за запалки и други временни предмети...maggot написа:Крумови закони трябват в тази наша мила рОдина. И най-вече да се прилагат. Всичко друго е шитня и затъване в още по-дълбокото.
закона е мноооо рехав и дава възможности за измъкване якоELBI написа:така е - да се прилагат. Иначе и сега на хартия има закони. Ала те са за запалки и други временни предмети...maggot написа:Крумови закони трябват в тази наша мила рОдина. И най-вече да се прилагат. Всичко друго е шитня и затъване в още по-дълбокото.
за кво да ни гонятmaggot написа:Колко му е! Таман и ще ни изгонят от ЕСЗвеневия написа:...
ДА направимО един бръз референдум?
вноската годишно ни е 750 млн
ставаме им донори понеже сме отворковци
баси гадорията. Бе тези дни, всъщност от миналата седмица (даже помислих за малко верчето за маготича) наистина ги мислих и двамата с питкина...Quid написа: пич
ти да не падаш от луната
майката си е ебало положението
Е да, ма не я маркирахме и май това прееба положениетоELBI написа: поне я бяхте застраховали ... надам се... баси работата...
Инак си чакаме парите вече - добре че сме връзкари, та юркаме всички по веригата - иначе още поне 3 месеца имаше да си ни моткат. Че и те са едни лАйна с праз...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бе яко ни е налегнало бачкането и двамата - като мачета у дирек ни блъскат отвсякъде, нямаме време да се обърнем. Ей го - благодарение на това, че днес така или инак не мога да мисля и грам нормална работа да свърша, та най-сетне влязох у форумчето.ELBI написа:... Бе тези дни, всъщност от миналата седмица (даже помислих за малко верчето за маготича) наистина ги мислих и двамата с питкина...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
айде - новата ... да я полеемmaggot написа:Е да, ма не я маркирахме и май това прееба положениетоELBI написа: поне я бяхте застраховали ... надам се... баси работата...
Инак си чакаме парите вече - добре че сме връзкари, та юркаме всички по веригата - иначе още поне 3 месеца имаше да си ни моткат. Че и те са едни лАйна с праз...
бе гадно си е усещането... но ще видиш - новата ще е по-готина!!!
мнооо гадно. добре, че поне ще ви платят. мен все ми крадат неща, дето не ми ги плащат - веднъж цял фар, веднъж багажника за ски.maggot написа:Инак си чакаме парите вече - добре че сме връзкари, та юркаме всички по веригата - иначе още поне 3 месеца имаше да си ни моткат. Че и те са едни лАйна с праз...
обаче много огладня народа и отново зачестиха кражбите...
just perfect
На мен мнението ми е по-друго - разпасоха ги. Разрешиха им да си правят каквото си искат без никой да им държи сметка. По време на управление на БСП това е закономерност, както е и увеличаването на инфлацията.bead_ написа:...обаче много огладня народа и отново зачестиха кражбите...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
Сега, ако кажеш и че е била на лизинг, ще е петата гепена лизингова Тойота, за която чувам в последните няколко месеца. Намирисва ми, че тея дето ги продават играят някаква курвачка.Житената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.
Наздраве 
- Piqndurnik
Има нещо такова май въобще за социалистите, ама тукашните поне само хазната опразват.maggot написа:На мен мнението ми е по-друго - разпасоха ги. Разрешиха им да си правят каквото си искат без никой да им държи сметка. По време на управление на БСП това е закономерност, както е и увеличаването на инфлацията.
Наздраве 
- Житената Питка
- BOFH
Е че лизингова - на 750км точно... с почти празен резервоар беше и две детски столчета в багажника. Ако я видиш - не ми казвай, вече сме харесали МаздаPiqndurnik написа:Сега, ако кажеш и че е била на лизинг, ще е петата гепена лизингова Тойота, за която чувам в последните няколко месеца. Намирисва ми, че тея дето ги продават играят някаква курвачка.Житената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Green Light
Бе, нали беше лансера, бе!? Кво му е, та - мазда?Житената Питка написа:Е че лизингова - на 750км точно... с почти празен резервоар беше и две детски столчета в багажника. Ако я видиш - не ми казвай, вече сме харесали МаздаPiqndurnik написа:Сега, ако кажеш и че е била на лизинг, ще е петата гепена лизингова Тойота, за която чувам в последните няколко месеца. Намирисва ми, че тея дето ги продават играят някаква курвачка.Житената Питка написа:Остаряла ти е информацията, Тойотата я гепиха още преди месец.