Пуканките те разсейват.Звеневия написа:ТИ па кога се сложИ в списъка на оцелелите?vyara написа:Бе няма ли да използваме случая да ходим голи?!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Нас ни пощадиха.
Засега.
Има и друг казус, който се налага да разрешим, предвид съвършения свят в който ще живеем само двамата, но мисля да не го обсъждаме пред несъвършените - няма да го разберат и ще си помисят, че говорим за прост сех.ELBI написа:
вярвам, че ако не друго - поне ще искат да ни гледат сеира...ооопсс - съвършенството и да се поучат от него
Дай друг казус
какво има да обсъждаме съвършения сех?esti написа:Има и друг казус, който се налага да разрешим, предвид съвършения свят в който ще живеем само двамата, но мисля да не го обсъждаме пред несъвършените - няма да го разберат и ще си помисят, че говорим за прост сех.ELBI написа:
вярвам, че ако не друго - поне ще искат да ни гледат сеира...ооопсс - съвършенството и да се поучат от него
Дай друг казус
СтравнинскиELBI написа:какво има да обсъждаме съвършения сех?esti написа:Има и друг казус, който се налага да разрешим, предвид съвършения свят в който ще живеем само двамата, но мисля да не го обсъждаме пред несъвършените - няма да го разберат и ще си помисят, че говорим за прост сех.ELBI написа:
Дай друг казус
Semiramis написа:
Стравнински
ти Хачатурян ли очаквашеSemiramis написа:СтравнинскиELBI написа:какво има да обсъждаме съвършения сех?esti написа:Има и друг казус, който се налага да разрешим, предвид съвършения свят в който ще живеем само двамата, но мисля да не го обсъждаме пред несъвършените - няма да го разберат и ще си помисят, че говорим за прост сех.ELBI написа:
Дай друг казус
енд рок-ен-ролRemmivs написа:брей кви наглеци
не ми е чудно че Елби не се впечатли от онази история с българските перверзници
изтепаха целиот свет и почнаха съвършен сех
е на това му викам аз
секс ънд вайлънс
ние ще използваме онези - немачкаемите - от специалната материя, дето има паметМнемозина написа:Semiramis написа:
Стравнински
Не, не.
Така ще намачкат чаршафите.
тогава е повече от очевадно, че няма да ме убивашМнемозина написа:Ако е в името на съвършенството...ELBI написа:ести да остане сама?Мнемозина написа:Само не казвай Шостакович, защото те убих!ELBI написа:ти Хачатурян ли очаквашеSemiramis написа: Стравнински
По-добре Жар-птица.Semiramis написа:Мнемозина написа:
Абе ти не казвай Шостакович.
За всеки случай.
Съвършенството е в очите на стрелящия.
ужас
а аз просто предлагах Целувката на Феята
ПП
В очите на слепия не беше ли?
Mea culpa, mea maxima culpa.Мнемозина написа:Ти си виновен!
Ти пръв тръгна да гърмиш днес...
Не знам кой дава позволението.Remmivs написа:Mea culpa, mea maxima culpa.Мнемозина написа:Ти си виновен!
Сега мога ли да получа и останалото? В смисъл, ако ще трепат жените, за да им помогна, като на приятели, може просто да ми ги дадат на мен. Ще си ги заведа на друга планета да не им нарушавам хармонията на божественото съвършенство с разни непристойни езически вакханлии...
достатъчно е в друга държва.Remmivs написа:Mea culpa, mea maxima culpa.Мнемозина написа:Ти си виновен!
Сега мога ли да получа и останалото? В смисъл, ако ще трепат жените, за да им помогна, като на приятели, може просто да ми ги дадат на мен. Ще си ги заведа на друга планета да не им нарушавам хармонията на божественото съвършенство с разни непристойни езически вакханлии...
Във всякакъв смисъл.vyara написа:Посегне в какъв смисъл.esti написа:Всеки, който ти посегне ще се сблъска със съвършената ми жестокост.ELBI написа:
тогава е повече от очевадно, че няма да ме убиваш