Само да питам: ще им разваляш божественото съвършенство с непристойни вакханалии - или божественото им съвършенство е с езически вакханалии?
(Отговор "Всичко е едно" не се брои. )
в всякакви вакханлии но предимно, всъщност само, лесбийски такива
това брои ли се
Само да питам: ще им разваляш божественото съвършенство с непристойни вакханалии - или божественото им съвършенство е с езически вакханалии?
това брои ли се
това брои ли се
Ще приема отговора ви за верен.
Макар че не отговаря на въпроса ми.
това брои ли се
Мнемозина написа:
Ако е в името на съвършенството...
тогава е повече от очевадно, че няма да ме убиваш
Абе ти не казвай Шостакович.
За всеки случай.
Съвършенството е в очите на стрелящия.
не ме карай сега да използвам византийски подходи
или да отбирам от жени, които искат да ме убиват и да ги слагам в ракетата носител, дето да ги носи на планетата на Рем... Може да напълня една Сатурн петица (около 600-650 девойки макс) - дано му стигнат на Рем
ПП Ако руснаците пак пуснат "Енергия", ще мога да пратя на Рем около 2500-2700 бройки
Последно промяна от ELBI на 16.04.08, 16:23, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:
не ме карай сега да използвам византийски подходи
или да отбирам от жени, които искат да ме убиват и да ги слагам в ракетата носител, дето да ги носи на планетата на Рем... Може да напълня една Сатурн петица (около 600-650 девойки макс) - дано му стигнат на Рем
Какви са византийските подходи?
Пък Рем ако ти е приятел, все ще се справи с 600-650 жени, дето искат да те убиват - колко му е.
Ти само ми кажи: всичките ли заради Шостакович искат?