bead
bead
Много ми хареса първият брой!
Строхотни фотографии и добри текстове.
Дано се задържи!
Дано се задържи!
Re: bead
И в къв тираж се е пуснАла bead_???pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
just perfect
bead's fights and bitesbead_ написа:pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
бих се абонирала за това
Semiramis написа:bead's fights and bitesbead_ написа:pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
бих се абонирала за това
а като се абонираш по после ми ги сканирвай ако не е проблем
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Quid написа:Semiramis написа:bead's fights and bitesbead_ написа:pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
бих се абонирала за това
хахахахаааааааааааааааааааааа
да бе...знам...споко... за теб първо...
пък понеже ме е срам от Бийд аз да взема два абонамента, нали?
гад
може cc: и до менQuid написа:Semiramis написа:bead's fights and bitesbead_ написа:pocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
бих се абонирала за това
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
егати разочарованието ще настъпи в целия тоя мейлинг като отворите прикачения файл и вместо съвършената ми мутра откриете първия брой на L’Europeo?!? не мога да ви мисля:rotfl24::rotfl24:ELBI написа:
може cc: и до мен
just perfect
bead_ написа:егати разочарованието ще настъпи в целия тоя мейлинг като отворите прикачения файл и вместо съвършената ми мутра откриете първия брой на L’Europeo?!? не мога да ви мисля:rotfl24::rotfl24:ELBI написа:
може cc: и до мен
яко
а и те са издръжливи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно
Честито
Звучи интересно, а и не е скъпо
Колко страници е?
Честито
Колко страници е?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
уф, нямам нищо общо с издателите /засега:winkw:/, просто преди време го препоръчах...frisky lioness написа:Чудесно
Честито
Колко страници е?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, то никога не се знае....bead_ написа:уф, нямам нищо общо с издателите /засега:winkw:/, просто преди време го препоръчах...frisky lioness написа:Чудесно
Честито
Колко страници е?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
даааа. затова написах засега. щот ако ми предложат едни 200 е/час няма как - ще оставя сегашния си работодател дори пред реалната опасност да си пререже вените от скръб!:crying:frisky lioness написа:Е, то никога не се знае....bead_ написа:уф, нямам нищо общо с издателите /засега:winkw:/, просто преди време го препоръчах...frisky lioness написа:Чудесно
Честито
Колко страници е?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа: даааа. затова написах засега. щот ако ми предложат едни 200 е/час няма как - ще оставя сегашния си работодател дори пред реалната опасност да си пререже вените от скръб!:crying:

нещо смешно ли казах?!frisky lioness написа:bead_ написа: даааа. затова написах засега. щот ако ми предложат едни 200 е/час няма как - ще оставя сегашния си работодател дори пред реалната опасност да си пререже вените от скръб!:rotfl24:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
нещо смешно ли казах?!bead_ написа: реалната опасност да си прережА вените от скръб!
По-скоро НЕ
Аз направих лека инверсия и ми стана смешно

е, кво му е смешното, че ще хвърля топа?!?!?:blink: виждам те в нова светлина...frisky lioness написа:По-скоро НЕbead_ написа:нещо смешно ли казах?!frisky lioness написа:bead_ написа: даааа. затова написах засега. щот ако ми предложат едни 200 е/час няма как - ще оставя сегашния си работодател дори пред реалната опасност да си прережА вените от скръб!:rotfl24:
Аз направих лека инверсия и ми стана смешно
just perfect
няма, лейди бийд... няма да фърляш нищо!!!bead_ написа: е, кво му е смешното, че ще хвърля топа?!?!?
поздравявам те и всички останали и ви пожелавам усмивки и здраве... и либоф...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа:
е, кво му е смешното, че ще хвърля топа?!?!?:blink: виждам те в нова светлина.../моля, не го разбирай като "виждам тунел от светлина" и прочее описания на преминаването в отвъдното, толкова разпространени в някои среди, въпреки радостта, която вероятно ще ти донесе/

ееее, олекнА ми като го пуснах! свил ми се беше стомахът, че си турнал http://www.youtube.com/watch?v=GM9nDL7HlegELBI написа:няма, лейди бийд... няма да фърляш нищо!!!bead_ написа: е, кво му е смешното, че ще хвърля топа?!?!?
just perfect
айде още малко отпускане?bead_ написа:ееее, олекнА ми като го пуснах! свил ми се беше стомахът, че си турнал http://www.youtube.com/watch?v=GM9nDL7HlegELBI написа:няма, лейди бийд... няма да фърляш нищо!!!bead_ написа: е, кво му е смешното, че ще хвърля топа?!?!?
http://www.youtube.com/watch?v=o5zdHAspBAQ
от дума на дума да не стигнем до http://www.youtube.com/watch?v=vIbRQOQNOd8ELBI написа:
айде още малко отпускане?
rotfl24:
just perfect
tc...предпочитам нещо по-екшън сега...bead_ написа:от дума на дума да не стигнем до http://www.youtube.com/watch?v=vIbRQOQNOd8ELBI написа:
rotfl24:
http://www.youtube.com/watch?v=o5zdHAspBAQ
не знам защо, но се сетих за този филм, който много ми беше харесал...
аз знам. джанкаме се като малки деца. асоциацията с мики маус е неизбежна.ELBI написа:
just perfect
мога да разчитам на тебе - ученото си е ученоbead_ написа:аз знам. джанкаме се като малки деца. асоциацията с мики маус е неизбежна.ELBI написа:
кео тва софистикиран?bead_ написа:прав си! пинко розовата пантера си е типичен софистикиран гей!Quid написа:мики маус ибаче е пич
може би тва последният анимационен герой който е пич
останалите се ебати и педалите
с некъв стикер ли е , с баркод ли е
като пакетиран ми звучи
ейййййй4avdar4e написа:Да не говорим, че би трябвало да е софистиЦиран, ама това е за другата тема, с ишлемето, аутсорсинга и членоветеQuid написа: кео тва софистикиран?
с некъв стикер ли е , с баркод ли е
като пакетиран ми звучи
само членове бре
у всяка тема само членове
гора от членове:rotfl24:
Айде още едно виртуозно изпълненийце...bead_ написа:от дума на дума да не стигнем доELBI написа:
rotfl24:
http://www.youtube.com/watch?v=0_Whp1kW ... re=related
- Dark Angel
и на менpocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!
благодарност към Бийд за препоръката
можеше и да пропусна
Аре споделете де!Dark Angel написа:pocti_bezobidna написа:
Кво Ви аресА?
ЩО?
КОЙ?
КОЛКО?
Аз съм малко раздвоена.. Трудно ми е за четене като формат и шрифт, а освен това е леко маниерно за вкуса миpocti_bezobidna написа:Много ми хареса първият брой!
Дано се задържи!