Специално за Марвин
Специално за Марвин
Кен Лии манията вече е с невероятни размери. Вижте какво открих. Има и модна линия.
http://kenleeworld.com/
http://kenleeworld.com/
- сър Айвънхоу
Re: Специално за Марвин
Това е просто илюстрация в колко посредствен консуматорски свят живеем...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Дори не съм си помисляла, че си "фен"!:-)Марвин написа:Ти сериозно ли реши, че съм "фен" на това???
И аз споделям мнението ти и затова ти показах линка!
- сър Айвънхоу
Благодаря!marmorana написа:Дори не съм си помисляла, че си "фен"!:-)Марвин написа:Ти сериозно ли реши, че съм "фен" на това???
И аз споделям мнението ти и затова ти показах линка!
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:Ти сериозно ли реши, че съм "фен" на това???
не се бях замисляла за толкова дълбоки изводи от едно кен лииии
Гледахте ли как истинската Марая Кери коментира Кен Ли?
господ като даде на някого глас и май го позабравя откъм акъл...Semiramis написа:
Гледахте ли как истинската Марая Кери коментира Кен Ли?
just perfect
това как да е, но като забрави да даде и глас и акъл...bead_ написа:
господ като даде на някого глас и май го позабравя откъм акъл...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
винаги ти дава нещо. здрава гърбина, меки китки, вуйчо владика...ELBI написа:това как да е, но като забрави да даде и глас и акъл...bead_ написа:
just perfect
bead_ написа:винаги ти дава нещо. здрава гърбина, меки китки, вуйчо владика...ELBI написа:това как да е, но като забрави да даде и глас и акъл...bead_ написа:
русо гладно няма
сори

да бе - всякакви идиоти и комплексари имаbead_ написа:винаги ти дава нещо. здрава гърбина, меки китки, вуйчо владика...ELBI написа:това как да е, но като забрави да даде и глас и акъл...bead_ написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
хехе - това го чувам често в къщи... в последно времеSemiramis написа: русо гладно няма
...
ама вечно е на диета!:winkw:Semiramis написа:
русо гладно няма
сори
just perfect
ELBI написа:хехе - това го чувам често в къщи... в последно времеSemiramis написа: русо гладно няма
...
хубаво е и вкъщи да се обсъждат екзистенциални въпроси, нали?
bead_ написа:ама вечно е на диета!:winkw:Semiramis написа:
русо гладно няма
сори
тази сутрин чух, че в Щатите щели да приемат закон срещу реклами на средства и методи за драстично отслабване
заради многото анорексички
бай дъ уей
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тогава хептем ще затлъстеят:lol::lol::lol:Semiramis написа:bead_ написа:ама вечно е на диета!:winkw:Semiramis написа:
русо гладно няма
сори
:lol::lol:
тази сутрин чух, че в Щатите щели да приемат закон срещу реклами на средства и методи за драстично отслабване
бай дъ уей

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Откакто съм брюнетка само с духовна храна взех да се храня - имам акъл за отглеждане еййй....bead_ написа:ама вечно е на диета!:winkw:Semiramis написа:
русо гладно няма
сори
Вчера си говорехме за айдълите и аз викам, че оная Мария ми е твърде слаба, чак не мога да я гледам и един колега каза - на мен пък ми харесва.Semiramis написа::lol::lol:
бай дъ уей
абсолютно! гледай ги тия - извратеняци пълни!vyara написа: Напълни се света с извратеняци.
http://www.youtube.com/watch?v=RiU2wU7B6kk
just perfect
Сори, ютубата не мога да я отварям.bead_ написа:абсолютно! гледай ги тия - извратеняци пълни!vyara написа: Напълни се света с извратеняци.
bead_ написа:абсолютно! гледай ги тия - извратеняци пълни!vyara написа: Напълни се света с извратеняци.
некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена пистаvyara написа:Сори, ютубата не мога да я отварям.bead_ написа:абсолютно! гледай ги тия - извратеняци пълни!vyara написа: Напълни се света с извратеняци.
just perfect
- сър Айвънхоу
Ей, ч'ш, няма да викаш на Елби извратеняк!bead_ написа:некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена писта
Щото тоя с касата бира на Елби ми заприлича...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Него ПО о виждам гушнал една бутилка ЧВМарвин написа:Ей, ч'ш, няма да викаш на Елби извратеняк!bead_ написа:некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена писта
:blum::blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ей, чш, няма да ми казваш кво да правя!:mad:Марвин написа:Ей, ч'ш, няма да викаш на Елби извратеняк!bead_ написа:некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена писта
и стига си го защитавал тоя елби все едно се познавате!
just perfect
- сър Айвънхоу
Ша праа кот си сакам, пък!bead_ написа:ей, чш, няма да ми казваш кво да правя!:mad:Марвин написа:Ей, ч'ш, няма да викаш на Елби извратеняк!bead_ написа:некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена писта
Bella Ciao
Bella Ciao
ок. стига да не ми пресичаш треакторията!Марвин написа:Ша праа кот си сакам, пък!bead_ написа:ей, чш, няма да ми казваш кво да правя!:mad:Марвин написа:Ей, ч'ш, няма да викаш на Елби извратеняк!bead_ написа:некви шваби, извратеняци и пияници, изстудяват бирата не в хадилник, а спускайки се по няква извратена писта
just perfect