Така си е.vyara написа: Е, затва пък си вземат хиена, но... Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.
дет се вика
"г*з глава затрива"
Така си е.vyara написа: Е, затва пък си вземат хиена, но... Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

обаче като се замисля важи и обратното. каквото друг може да ти направи, сам не можеш да си го направиш.vyara написа:То това е друго ся.bead_ написа:зависи.vyara написа: но... Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.
Аз тази велика мисъл я схващам по-глобално - че на най-сериозните и големи яйца сами се насаждаме. Иначе си има и много случайности, разбира се.bead_ написа: обаче като се замисля важи и обратното. каквото друг може да ти направи, сам не можеш да си го направиш.
прилича наfrisky lioness написа:Открийте разликите
Не приличаzmeu написа:прилича наfrisky lioness написа:Открийте разликите
преди
и
след

младото си е младоfrisky lioness написа: Не прилича
То си Е
как го искаш агнешкотоzmeu написа:младото си е младоfrisky lioness написа: Не прилича
То си Е
мълчащо:twisted:Quid написа:как го искаш агнешкотоzmeu написа:младото си е младоfrisky lioness написа: Не прилича
То си Е

то да се наведе да си избере уредаQuid написа: как го искаш агнешкото
с обръч ,топка или въженце или лента:blum:
изпълнение на греда с отскок:rotfl24:zmeu написа:то да се наведе да си избере уредаQuid написа: как го искаш агнешкото
с обръч ,топка или въженце или лента:blum:
аз ще измисля все нещо
Свирката е доказателство на това твърдение.bead_ написа: обаче като се замисля важи и обратното. каквото друг може да ти направи, сам не можеш да си го направиш.
ако е някоя сгодна женица то красотата никога не изчезваDark Angel написа:младостта си е младост
само дето не ми е ясно що му е за постоянно
нда, затова жените трябва да се погрижат навреме за себе си, та да не изпадат в трудни ситуации като красотата изчезне
красотата може да не изчезва, но се появяват бръчки, килограми и се увеличават мазилата...Quid написа:ако е някоя сгодна женица то красотата никога не изчезваDark Angel написа:младостта си е младост
нда, затова жените трябва да се погрижат навреме за себе си, та да не изпадат в трудни ситуации като красотата изчезне
ми да
ELBI написа:красотата може да не изчезва, но се появяват бръчки, килограми и се увеличават мазилата...Quid написа:ако е някоя сгодна женица то красотата никога не изчезваDark Angel написа:младостта си е младост
ми да
да бе - нищо в природата се не губиSemiramis написа:ELBI написа:красотата може да не изчезва, но се появяват бръчки, килограми и се увеличават мазилата...Quid написа:ако е някоя сгодна женица то красотата никога не изчезваDark Angel написа:младостта си е младост
ми да
и банските
то е модно
Мен ако питаш- нема разлика. Все са некви дропли...frisky lioness написа:

57 не е същото, кат 75![unknown] написа:Все са некви дропли...
Путин е готин, ама момите покрай него- неЗвеневия написа:57 не е същото, кат 75![unknown] написа:Все са некви дропли...![]()
За тва се пеняват мацките цел ден!

[unknown] написа:Путин е готин, ама момите покрай него- не
Не знам. И не ме интересува. Аз не съм от тях.Звеневия написа:
А знайш ли, къв е процента на "путници" (опс - грешка), де си трампят мацките, при изтичане на срока на годност?
Абе от трън, та на глог...