Радвам се, че го приемаш добре.Марвин написа:Блажени са невежите!esti написа:Винаги съм се радвала на невежеството си.Марвин написа:
Не е! Щот не мъ знайш къв съм неотразимо чаровен!
СРС
- сър Айвънхоу
Ти какво очакваш? Мелодрами?? Зарад жена? Стига бре!esti написа:Радвам се, че го приемаш добре.Марвин написа:Блажени са невежите!esti написа:Винаги съм се радвала на невежеството си.Марвин написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
аз очаквам сега да престанеш да се задяваш с жена ми, щото ... да не си меним шапкитеМарвин написа:Ти какво очакваш? Мелодрами?? Зарад жена? Стига бре!esti написа:Радвам се, че го приемаш добре.Марвин написа:Блажени са невежите!esti написа:Винаги съм се радвала на невежеството си.Марвин написа:
Айде - имаш едно вино и по живо по здраво
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Ми... ш'ги менкаме! Що дан'ги менкаме? Га ш'ъй тва?ELBI написа: аз очаквам сега да престанеш да се задяваш с жена ми, щото ... да не си меним шапките
Bella Ciao
Bella Ciao
искам да гледам кръв и мозък е саМарвин написа:Ти какво очакваш? Мелодрами?? Зарад жена? Стига бре!esti написа:Радвам се, че го приемаш добре.Марвин написа:Блажени са невежите!esti написа:Винаги съм се радвала на невежеството си.Марвин написа:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Ми... иди в некоа кланица и гледай колкото душа ти иска!Quid написа: искам да гледам кръв и мозък е са
Bella Ciao
Bella Ciao
ми ти кат нямаш?Марвин написа:Ми... ш'ги менкаме! Що дан'ги менкаме? Га ш'ъй тва?ELBI написа: аз очаквам сега да престанеш да се задяваш с жена ми, щото ... да не си меним шапките
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Имам си аз... даже няколко...та да мога спокойно да си менкам...ELBI написа:ми ти кат нямаш?Марвин написа:Ми... ш'ги менкаме! Що дан'ги менкаме? Га ш'ъй тва?ELBI написа: аз очаквам сега да престанеш да се задяваш с жена ми, щото ... да не си меним шапките
Bella Ciao
Bella Ciao
живота е кланницаМарвин написа:Ми... иди в некоа кланица и гледай колкото душа ти иска!Quid написа: искам да гледам кръв и мозък е са
за кво да ходя у някоя месрница специално
па и не жените ще им е гот
кво са
нямали да се степате:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- сър Айвънхоу
Quid написа:живота е кланницаМарвин написа:Ми... иди в некоа кланица и гледай колкото душа ти иска!Quid написа: искам да гледам кръв и мозък е са
за кво да ходя у някоя месрница специално
па и не жените ще им е гот
кво са
нямали да се степате:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
кат си имаш няколко - менкай си ги самМарвин написа:Имам си аз... даже няколко...та да мога спокойно да си менкам...ELBI написа:ми ти кат нямаш?Марвин написа:Ми... ш'ги менкаме! Що дан'ги менкаме? Га ш'ъй тва?ELBI написа: аз очаквам сега да престанеш да се задяваш с жена ми, щото ... да не си меним шапките
- сър Айвънхоу
Е, що са дърпащ сига, м? Ко са уплаши? Щот нещо ербап го раздаваше преди малко!ELBI написа: кат си имаш няколко - менкай си ги сам
Bella Ciao
Bella Ciao
кво да се дърпам - менкай си шапките и толкоз.Марвин написа:Е, що са дърпащ сига, м? Ко са уплаши? Щот нещо ербап го раздаваше преди малко!ELBI написа: кат си имаш няколко - менкай си ги сам
айде у лево
- сър Айвънхоу
Е, то у лево вече си ти... аз какво да правя там?ELBI написа: айде у лево
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ами... какво да се прави... Кой каквото си повика, това и получава...Звеневия написа:Етета-как става, кат се заиграе човек с чужди камбанки.Марвин написа:Е, то у лево вече си ти... аз какво да правя там?ELBI написа: айде у лево
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
За какво?Quid написа:ако има мераклии аз съм насреща
напрао
мое и по няколко
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
С теб мое само на по бира...Quid написа:за кво каеш е те за тва:blum:Марвин написа:За какво?Quid написа:ако има мераклии аз съм насреща
напрао
мое и по няколко
Bella Ciao
Bella Ciao
На! Чети!Марвин написа:Ам'чи разкажете я, де!frisky lioness написа: Не от там.
От друго място, ама ти по-старата случка може и да не я знаеш:blum::winkw::lol::lol::lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ако някой ден, случайно останеш без ник- нейм.[unknown] написа:На! Чети!
За мен си "фастхенд"!
(Абе, ти си сигурен ли си, че е трябвало да специализираш стоматология?)
Виж, ся- има си система на търсене...Ама кво да ви отварям очите...Звеневия написа:Ако някой ден, случайно останеш без ник- нейм.[unknown] написа:На! Чети!
За мен си "фастхенд"!
(Абе, ти си сигурен ли си, че е трябвало да специализираш стоматология?)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Е, те на това се казва Приятел![unknown] написа:На! Чети!
П.П. Ести, мила, май емотикона ти е доста точно съставен!
Bella Ciao
Bella Ciao
Нищо подобно!Марвин написа:
П.П. Ести, мила, май емотикона ти е доста точно съставен!
Ако наистина си чел би трябвало да си разбрал, че аз тогава не ги развявах, а се чудех как да внуша на колегите, че това не са ми гащите, а цигарите. Примерно.
Абе не я оставихте да си почива в мир тая тема.
Който чел - чел.
Трябва ли всички да знаят откъде е тръгнала задявката с гащите ми....
esti написа:До периодично повтаряне на едно и също - като спомените на старците: "ти помниш ли през 1913 как...":lol:bead_ написа:важното е докъде ще стигне:winkw:esti написа: Трябва ли всички да знаят откъде е тръгнала задявката с гащите ми....
модата се е променила отдавна
митични гащи. знанието е в помненето и преповтарянето на първосъбитията.esti написа:До периодично повтаряне на едно и също - като спомените на старците: "ти помниш ли през 1913 как...":lol:bead_ написа:важното е докъде ще стигне:winkw:esti написа: Трябва ли всички да знаят откъде е тръгнала задявката с гащите ми....
just perfect
Значи за толкова години всичко, което съм писала е толкова семпло и прозаично, че не може да заличи едни гащи?!Semiramis написа:
това зависи от теб - ако разкажеш нещо по- ще забравим за гащите.
ти си. давай.
Или....и тук въпреки декларациите за едно по-различно и възвишено общество в крайна сметка също важат принципите на чалга културата и се помни най-вече емоцията въздействаща от кръста надолу.
- Глас в пустиня
Не е вярно!esti написа:Значи за толкова години всичко, което съм писала е толкова семпло и прозаично, че не може да заличи едни гащи?!Semiramis написа:
ти си. давай.
Или....и тук въпреки декларациите за едно по-различно и възвишено общество в крайна сметка също важат принципите на чалга културата и се помни най-вече емоцията въздействаща от кръста надолу.
Аз си спомням "флирта с морето", много готино го беше описала.
че ти какво толкова очакваше? Възвишено в главата, емоция под кръстаesti написа:Значи за толкова години всичко, което съм писала е толкова семпло и прозаично, че не може да заличи едни гащи?!Semiramis написа:
ти си. давай.
някои глави са празни и като няма емоция под кръстаesti написа:Емоцията под кръста често оставя възвишеното само на думи по монитора, защото главите се изпразват от съдържание.ELBI написа:
че ти какво толкова очакваше? Възвишено в главата, емоция под кръста
изобщо - исках да кажа, че това са си различни категории... макар и да има и случаи, каквито ти описваш