Не успявам да се вгледам в нищо около себе си. Гледам едно, мисля за друго, говорят ми за трето...
Ето, сега се сещам, че тази есен не съм се порадвала на ни едно шарено дърво. Примерно. Като изключим снимките, дето ги пускате тук.
ОППА, още един лишен от права зочовец!Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Не успявам да се вгледам в нищо около себе си. Гледам едно, мисля за друго, говорят ми за трето...
Ето, сега се сещам, че тази есен не съм се порадвала на ни едно шарено дърво. Примерно. Като изключим снимките, дето ги пускате тук.
а къде е Фриски? не я виждам наоколоЗвеневия написа:
Фриски да оглежда терен за старчески дом!!!:D
Ходи и търси терен!:Platrevw написа:а къде е Фриски? не я виждам наоколоЗвеневия написа:
Успокоих се!Звеневия написа:ОППА, още един лишен от права зочовец!Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Има ли някой, който да не е на тоя хал?
Добре, че е КЕНТА, да ни зарежда с благи пейзажи и благи думи-пътеписни...
:lol::lol: Обаче като остареем здрави и щастливи, ще си направим една сЕдянка и ще радваме радвамерадвамерадвамерадвамерадвамерадвамерадвамерадвамерадвамерадваме
Да, пътуването е удобен момент, особено когато не си с бързия влак.latrevw написа:и аз съм така
ставам в понеделник сутринта и си мисля: охо, нова седмица, дълга седмица; след малко се обръщам и е петък, междувременно не съм сигурна даже дали съм се усмихнала повече от един път на децата си.
много се надявам утре, по дългия път към София да се отпусна и да съзерцавам навън...освен ако не се терзая от мисълта, че съм си оставила децата
Значи си жива. И ти се гледа. И мислиш. И искаш! Останалото ... зависи от теб 8)Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Точно това се чудя - като живеех по-бавно, се чувствах по-жива.ELBI написа:Значи си жива. И ти се гледа. И мислиш. И искаш! Останалото ... зависи от теб 8)Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
ВСЯКО по-бързичко пътуване е със спирка. Там слизаш, разглеждаш, мислиш, вкусваш от всичко... От останалото... направи това, което зависи от теб. Не го подминавай непрекъснато или не му казвай все "Утре" "Другия месец" "Догодина". И леко размазаната, повърхностна картина от влака ще се промени.Мнемозина написа:Точно това се чудя - като живеех по-бавно, се чувствах по-жива.ELBI написа:Значи си жива. И ти се гледа. И мислиш. И искаш! Останалото ... зависи от теб 8)Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Така ми е много повърхностно.
А останалото зависи от мен... и не съвсем.
Да. Само че сега съм в отсечка, дето всички спирки са (носово) "Гара Левски, престой една минута!"ELBI написа:
ВСЯКО по-бързичко пътуване е със спирка. Там слизаш, разглеждаш, мислиш, вкусваш от всичко... От останалото... направи това, което зависи от теб. Не го подминавай непрекъснато или не му казвай все "Утре" "Другия месец" "Догодина". И леко размазаната, повърхностна картина от влака ще се промени.
Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Мнемозина написа:esti написа: ...

Абе Звеневи!Звеневия написа:
МОЖЕ ЛИ ЕДНО КОНТРА ПРЕДЛОЖЕНИЕ???
Ако не помогне едното - фащаш другото!:lol::lol:
Къв старчески, кво готвенеМнемозина написа:Абе Звеневи!Звеневия написа:
МОЖЕ ЛИ ЕДНО КОНТРА ПРЕДЛОЖЕНИЕ???
Ако не помогне едното - фащаш другото!:lol::lol:
Какви са тия предложения? Нали за старческия дом се готвехме!
как да не го схрускаш такова8):DМнемозина написа:esti написа: ...
Мислиш, че така ще възприемам света по-детайлно?ELBI написа:
Вдигаш ... водката и ... си готова
ЩСЪ разберем еднАж и завинаги!Мнемозина написа: Абе Звеневи!
Много е сладко. То там има много такива "снимки".esti написа:
как да не го схрускаш такова8):D

Къв старчески, кво готвенеELBI написа:

Добре!Звеневия написа:ЩСЪ разберем еднАж и завинаги!Мнемозина написа: Абе Звеневи!
Водката оправя тонуса на кръвоносните съдове!
Зад Водката оправя и тонуса на мозъчните центрове!
Ако искаш да ти запазим стая в ДОМ "30-40" и място пред камината, трябва да остаряваш ЗДРАВА!!!
Айдамусеневиди...
Пък ти пак си бързай...
Фиуууу, и аз така... Сега, ако се явя на конкурс по машинопис, ще утрепя всички и ще съм на 1 място:lol:Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
може би не, но акълът ти няма да е ангажиран с разни проблеми за известно време...Мнемозина написа:Мислиш, че така ще възприемам света по-детайлно?ELBI написа:
Съмнявам се...
Днес минах край вашия седмокрил петотакъв. Даже не само минах, но и пих кафе там и за вас си помислих.4avdar4e написа:Фиуууу, и аз така... Сега, ако се явя на конкурс по машинопис, ще утрепя всички и ще съм на 1 място:lol:Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Обаче на дърветата се порадвах!
Добре, че не каза моя.Мнемозина написа:Днес минах край вашия седмокрил петотакъв. Даже не само минах, но и пих кафе там и за вас си помислих.
Не знам дали се стремя, но съжалявам, че отвреме навреме губя тази способност и се плаша дали не е завинаги.ELBI написа:може би не, но акълът ти няма да е ангажиран с разни проблеми за известно време...Мнемозина написа:Мислиш, че така ще възприемам света по-детайлно?ELBI написа:
Съмнявам се...
Пък и ... сигурно ли си, че се стремиш към по-детайлно възприемане на света?
Стискам ти палци и ... наздраве! 8)
Защото те често ходят там, пък аз - не.Remmivs написа:Добре, че не каза моя.Мнемозина написа:Днес минах край вашия седмокрил петотакъв. Даже не само минах, но и пих кафе там и за вас си помислих.
Имам чувството, че колкото повече остарявам /леле, какъв глагол :eek:/, толкова по-бързо времето се изнизва... Кръстницата ми беше на 92 и каза, че с течение на годините времето й се забързвало...Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Тази есен се радвах на есенните си снимки отпреди 2 години... Миналата година предполагам, че е била същата красива есен, но нямах време да се огледам...Мнемозина написа:Ето, сега се сещам, че тази есен не съм се порадвала на ни едно шарено дърво. Примерно. Като изключим снимките, дето ги пускате тук.
Пък аз се надявам точно като напреднат годините ангажиментите да намалеят и пак да се позабави времето...Stranniche написа:Имам чувството, че колкото повече остарявам /леле, какъв глагол :eek:/, толкова по-бързо времето се изнизва... Кръстницата ми беше на 92 и каза, че с течение на годините времето й се забързвало...Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.
Може би от нас зависи да спрем да се порадваме на пейзажа, но се иска майсторство. И желание...
Съсредоточеността е смекчаващото обстоятелство.Stranniche написа:Тази есен се радвах на есенните си снимки отпреди 2 години... Миналата година предполагам, че е била същата красива есен, но нямах време да се огледам...Мнемозина написа:Ето, сега се сещам, че тази есен не съм се порадвала на ни едно шарено дърво. Примерно. Като изключим снимките, дето ги пускате тук.
Веднъж преди години, когато пишех дипломна работа, си уговорих среща с една приятелка. Тя пристигна по ризка, а аз - по зимно яке и ботуши - не съм забелязала, че сезоните са се сменили, пролетта е дошла...
За бой ли съм или откачеността е смекчающо вината обстоятелство...
Ъхъ, и аз имам това чувство:? Откраднала съм си много малко моменти за себе си. Все нещо друго ми е в главата. Намам време нито да се отпусна, нито да дишам, нито да гледам... Придобивам лоши навици:(Мнемозина написа:в които имам чувството, че минавам през живота си с бързия влак.