и всичко живо се е напушило яко
останалите са поркани
един няма да е у час
баси сложната задачи ми отпери...Quid написа:нали се досещаш кво мисля за финладците кви са и що саELBI написа:това е финландската връзкаQuid написа:тоя финдли е са къв ти се пада на теб?!bead_ написа:Не зная как си се решил...Quid написа:
таи май нещо а
май се ебаваш нещо
-Реших се - каза Финдли
-Ти май си нещо наумил.
-Май нещо - каза Финдли.
финдли кво бил казал
от къде на къде са и финдли се намесва
Аре ся къжете къде сте се лигавили и омазвали, че да ходя да чета....bead_ написа:а?

"-Къде не сте?" ...ли питаш?[unknown] написа:Аре ся къжете къде сте се лигавили и омазвали, че да ходя да чета....bead_ написа:а?
Питам аз, ама за какво ли питам...вие сте на вълна луд хилеж явно... позакъснял съм...Звеневия написа:"-Къде не сте?" ...ли питаш?[unknown] написа:Аре ся къжете къде сте се лигавили и омазвали, че да ходя да чета....bead_ написа:а?![]()
![]()

Аз съм още режим чаб (или бач се пишеше?[unknown] написа:луд хилеж явно... позакъснял съм...
Аааа, видех, видех....Звеневия написа:Аз съм още режим чаб (или бач се пишеше?[unknown] написа:луд хилеж явно... позакъснял съм...) са шти създам тема! Глей, кво става!!!

БоЕВ написа:Когато цъфнат кукуряцету - разгоряват се мераците!:lol:
№ 1
Тва сега не е верно! Как може да лъжеш хората. Има хора, които само гледат тука, значи, и каквото прочетат, това правят. Отговорност, трябва, графе, извинете, разбираш ли, че ти забелязвам! Обаче има някои истини, без които земята не може да се върти, нито пък небето или цветята и слънцето и да не изброявам. Разни гърци с го казали, преди мене, питайте Елби и Ремиус, те ги познават!Quid написа:студена бира?Green Light написа:Аз гласувах за разлигавяне, понеже току що ядох страхотна паржола със студена хайникен, картофки соте(ама с масло) препечени така от едната страна и с много чесън(пиша леко обърнат настрани). Салатка също имаше много вкусна. Бе страшен обяд направих, отдавна не се бях кефел така на свободно време около обяд. Затова като прочетох за студена пържола и топла бира и се възмутих! Тва си е лигавене. Иначе къде се джавкат и кой с кого? Интересно ли е, или е от тъпите?bead_ написа:а?
малиии
първо по малко бира мое да се погълне
второ мое човек да хване коклюш:-)
трето като е студена бирата не може да се разбере изобщоооо кво представлява
четвърто по малко храна може да се погълне
пето студена бира със студена водка е некво такова гадно
........
гадно е студена бира
Ми от ясно, по- ясно! Лъжи!Quid написа:заклевам се че е до са
не съм излъгал грам нищо
при мен има следния парадокс
начи като говоря истината - мислят че лъжа
като лъжа - мислят че е истина
са последно кво направя?:-)
геометрията е .......
както казваше един тенекеджия - ичукването на колата е проста геометрия а боядисването един рефлекс
малииииииии тоя що е алтав:rotfl24:
А, грийн, тамън те хванах в клуба!Green Light написа:Аз гласувах за разлигавяне, понеже току що ядох страхотна паржола със студена хайникен, картофки соте(ама с масло) препечени така от едната страна и с много чесън(пиша леко обърнат настрани). Салатка също имаше много вкусна. Бе страшен обяд направих, отдавна не се бях кефел така на свободно време около обяд. Затова като прочетох за студена пържола и топла бира и се възмутих! Тва си е лигавене. Иначе къде се джавкат и кой с кого? Интересно ли е, или е от тъпите?bead_ написа:а?
батЕ... дай две стинки... батЕ....Quid написа:заклевам се че е до са
не съм излъгал грам нищо
при мен има следния парадокс
начи като говоря истината - мислят че лъжа
като лъжа - мислят че е истина
са последно кво направя?:-)
..