стана ми едно мъчно.....
Боев, щъркелите дали ще ги изядат?
Какво ще ги изяде?
Тъй де, аз чета с огромно удоволствие (здрасти, Мнемо!!, заразях ги другите книги за по-добри времена:winkw:), "Френско магаре" на Константин Илиев. Ходя да пуша на балкона, припичам се на слънчице и се кефя (това между глупостите, дето ги работих цял ден:mad:)Semiramis написа:това е Йори
4avdar4e написа:Тъй де, аз чета с огромно удоволствие (здрасти, Мнемо!!, заразях ги другите книги за по-добри времена:winkw:), "Френско магаре" на Константин Илиев. Ходя да пуша на балкона, припичам се на слънчице и се кефя (това между глупостите, дето ги работих цял ден:mad:)Semiramis написа:това е Йори
Всичко е едно
Псолютно! Предимства: не смърди толкоз хола, пуши се по-малко, очите си почиват, гледайки зеленинка (е, не и когато чета книжкаSemiramis написа:
това с пушенето и балкона ми прозвуча като психо-терапия някаква, за релакс..
ти такива книги ли четеш
Здрасти, здрасти!4avdar4e написа:Тъй де, аз чета с огромно удоволствие (здрасти, Мнемо!!, заразях ги другите книги за по-добри времена:winkw:), "Френско магаре" на Константин Илиев. Ходя да пуша на балкона, припичам се на слънчице и се кефя (това между глупостите, дето ги работих цял ден:mad:)Semiramis написа:това е Йори
Всичко е едно
След тая забележка все повече ме интересува какво чете ЧаветоМнемозина написа:Здрасти, здрасти!4avdar4e написа:Тъй де, аз чета с огромно удоволствие (здрасти, Мнемо!!, заразях ги другите книги за по-добри времена:winkw:), "Френско магаре" на Константин Илиев. Ходя да пуша на балкона, припичам се на слънчице и се кефя (това между глупостите, дето ги работих цял ден:mad:)Semiramis написа:това е Йори
Всичко е едно
Магарето си е магаре.
Капинчо написа:Кое е добре и кое зле се разбира много по-късно, а понякога никога. Аз съм от трудно разбиращите и повтарям опитите докато се убедя, че наистина е зле. Ама ммого зле.Semiramis написа:...добре че сам го събра и си признаваш ...
БлейкаSemiramis написа: След тая забележка все повече ме интересува какво чете Чавето
4avdar4e написа:БлейкаSemiramis написа: След тая забележка все повече ме интересува какво чете Чавето
Ей туй: Френско магаре
Глей си работата.Semiramis написа:4avdar4e написа:БлейкаSemiramis написа: След тая забележка все повече ме интересува какво чете Чавето
аааа..това ли...верно съм блейка
пак некви с асиметрична психика и страдания...а нема нужда
Мнемозина написа:Глей си работата.Semiramis написа:4avdar4e написа:БлейкаSemiramis написа: След тая забележка все повече ме интересува какво чете Чавето
аааа..това ли...верно съм блейка
пак некви с асиметрична психика и страдания...а нема нужда
Никакви асиметрични психики и страдания.
Piqndurnik написа: Тоя същия беше изкарал някаква бензинаджийка от JET (верига бензиностанции) да маха с фенерче на паркинга, да му помогне да си приземи джета
Да, времето се затопли рязко и гадините изпълзяха на припек. Оня ден например, почти настъпих един смок, излегнал се върху напечената пръст в лозето, а аз правя обиколка, проверявам как се развиват пеперудите, видях го когато се отдалечаваше от мен, но човека който ме придружаваше изтръпна от ужас. Не го убих, смока де, не ортака.Dark Angel написа:и имаше прегазени по шосето
стана ми едно мъчно.....
Боев, щъркелите дали ще ги изядат?
Какво ще ги изяде?
щастливец,Да, времето се затопли рязко и гадините изпълзяха на припек. Оня ден например, почти настъпих един смок, излегнал се върху напечената пръст в лозето, а аз правя обиколка, проверявам как се развиват пеперудите, видях го когато се отдалечаваше от мен, но човека който ме придружаваше изтръпна от ужас. Не го убих, смока де, не ортака.
В природата никой не се храни основно с мърша, само мраявките се кефят на убити змии, за един ден оставят само скелета.
аз за да видя змия трява да се кача чак на СиролскатаКент написа:щастливец,Да, времето се затопли рязко и гадините изпълзяха на припек. Оня ден например, почти настъпих един смок, излегнал се върху напечената пръст в лозето, а аз правя обиколка, проверявам как се развиват пеперудите, видях го когато се отдалечаваше от мен, но човека който ме придружаваше изтръпна от ужас. Не го убих, смока де, не ортака.
В природата никой не се храни основно с мърша, само мраявките се кефят на убити змии, за един ден оставят само скелета.
О, и в нашата градина видях в неделя смок. Тъкмо отивам да си полея цветята и той усул-усул се намърда вмежду едни камъни.
Аз се разкрещях: Змия, змия... и мъжо търчи: Къде, къде? Взе да се дзвери между камъните, че и децата извика да го видят, но оня смок се смути съвсем горкия и се скри напълно.Кент написа: щастливка, а ти защо не го урсул-урсул фотографира да му се порадваме и ние
или и ти панически Ги обичаш
Веднъж видях умрял смок в морската.Кент написа:
щастливец,
аз за да видя змия трява да се кача чак на Сиролската
/ена поляна над село/
няма такива екстри като смок в лозето:crying:
аз едни път снимах с мотикаvyara написа:Аз се разкрещях: Змия, змия... и мъжо търчи: Къде, къде? Взе да се дзвери между камъните, че и децата извика да го видят, но оня смок се смути съвсем горкия и се скри напълно.Кент написа: щастливка, а ти защо не го урсул-урсул фотографира да му се порадваме и ние
Другия път ще поливам с фотоапарата.
оо, това е хубаво дето си имате смокvyara написа:Аз се разкрещях: Змия, змия... и мъжо търчи: Къде, къде? Взе да се дзвери между камъните, че и децата извика да го видят, но оня смок се смути съвсем горкия и се скри напълно.Кент написа: щастливка, а ти защо не го урсул-урсул фотографира да му се порадваме и ние
Другия път ще поливам с фотоапарата.
Не харесвам смоци и змии. Страх ме е от тях. Никога не бих ги убила, но предпочитам да не ми се мяркат.Dark Angel написа: оо, това е хубаво дето си имате смок
Във всеки случай предпочитам да си имаме смок, отколкото сляпо куче. Чувала съм, че са големи гадове и много хитри.Кент написа: аз едни път снимах с мотика
в сми снимах с фотоапарат
ама и мотиката ми беше под мишницата
една такава с огромна глава
от старите
а Жена ми зад мен се надупила да скубе чесън
и изведнъж шепне....пссссст
земята, казва шава:shocked:
объщам се, верно шава
сякаш някой се повива с нея
и чесъна изчезва мълниеносно,
ама надолу го дърпа нещо:shocked:
хубаво, че беше мотиката