Нещо ми е гадно
Нещо ми е гадно
и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане 
Re: Нещо ми е гадно
Мога да ти предложа част от мойта работа. Хич няма да имаш време за тъжни мисли...lilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Виж какво хубаво есенно слънце грее навън, разходи се, поглези се с нещо любимо...
Дано е само моментно настроение, а не нещо "подплатено" солидно.lilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Помага ми разговор с приятел. Хайде, вдигни телефона .....
Последно промяна от Niya на 16.11.06, 18:48, променено общо 1 път.
Организирай сбирка на чаши червено виноlilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Направи каквото си решиш извън сивото и традиционното - звучи шаблонно и общо, но...
Радвам се, че се отзовахте
Музика пуснах, слушах малко Апокалиптика, попогледнах слънчице, кихнах два пъти даже...
Приемам работата на Чавдарче, че наистина май там е проблема (стига да не е да чистя нещо)
Ния дава идея, обаче не се према - не обичам да товаря приятелите си, когато съм така. Предпочитам да ме виждат весела, че моите депресии са ужасни....
Елби, незнам колко са хората от Варна и дали се сбират по сбирки, какво ядат и пият, но - пийте едно заради мен (само че бяло вино) като се съберете в София
Музика пуснах, слушах малко Апокалиптика, попогледнах слънчице, кихнах два пъти даже...
Приемам работата на Чавдарче, че наистина май там е проблема (стига да не е да чистя нещо)
Ния дава идея, обаче не се према - не обичам да товаря приятелите си, когато съм така. Предпочитам да ме виждат весела, че моите депресии са ужасни....
Елби, незнам колко са хората от Варна и дали се сбират по сбирки, какво ядат и пият, но - пийте едно заради мен (само че бяло вино) като се съберете в София
ВА беше голяма и страхотна!!! И все още там са хора като сноупринцес, латервю, уишес, кент (мисля - не съм сигурен), Кмета (виж форума на дира), новаков (също), ...lilly написа:Радвам се, че се отзовахте
Разнообрази делника ...
каква съм шматка! ама напоследък нали не чета много, не съм видяла, че си от Варна.lilly написа:
не се събираме тука много както софиянци, но можем да започнем, че все ме е яд на софетата дето си правят купони.
да ти предложа едно пътуване с нас утре до София, хем ще се запознаеш с много хора и 100% няма да ти е гадно:D
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ами то няма лошо за Сф като идея, ама няма да имам възможност ....latrevw написа:каква съм шматка! ама напоследък нали не чета много, не съм видяла, че си от Варна.lilly написа:
не се събираме тука много както софиянци, но можем да започнем, че все ме е яд на софетата дето си правят купони.
да ти предложа едно пътуване с нас утре до София, хем ще се запознаеш с много хора и 100% няма да ти е гадно:D
А пък за Вн срещи незнам - аз съм сравнително нова тук и ако ме поканите....
ще почнем с кафе, ако искаш :)lilly написа:
Ами то няма лошо за Сф като идея, ама няма да имам възможност ....
А пък за Вн срещи незнам - аз съм сравнително нова тук и ако ме поканите....
някой ден
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Re: БТВ
в офиса, крои и осъществява инвеститационни проектиRemmivs написа:Къде се затри онази муцуна от ВА наименована Щтрунц?
Защо така?И от Варна при това...lilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Разходка в Морската градина и после шопинг.Ако не шопинг поне тур из магазините за да си свериш часовника от последното излизане.Общо-взето на мен това ми действа най-разведряващо за през деня.Нощно време е далеч по-забавно,но не всеки обича баровете като мен затова не предлагам такава идея.
И аз съм от Варна,но не си падам по срещите.Всъщност ако реша и намеря време първо трябва да се видя с няколко любими екземпляра,за непознати не знам дали ще дойде някога ред.
Нищо лично, само изказах мнение!
- Green Light
Нищо, че съм прословут Село-ман, ма и в Града има Картинки. Отвори очички и гледай, гледай8)lilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане

...и малко Летни цветове:D...под воднокончева форма8)

Музикално поздравчеlilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Сутринта го слушах в колата... много добре ми подейства
[quote="Kent"
[/quote]
Лелей! Ти с какво снимаш, да ти имам Фотоувеличението!
Пък гълабите - страхотни цветове!
Адмирации!
[/quote]Лелей! Ти с какво снимаш, да ти имам Фотоувеличението!
Пък гълабите - страхотни цветове!
Адмирации!
Какви сте ми мили и добри душички всичките!:D :kiss1:Gaspode написа:Музикално поздравчеlilly написа:и смотано. Приемам всякакви предложения за развличане
Сутринта го слушах в колата... много добре ми подейства:D
Лили, когато на мен ми е гадно без особена съществена причина, просто се оставям на гадното. Не правя нищо особено (то тогава и нищо не ми се прави, де). Гледам да остана малко време насаме със себе си, да си порева ако ми се реве, да потъна в нищото, където дори да не мисля колко ми е гадно... и там някъде започвам да изплувам от него и идвам на себе си.
Виж, ако има причина, поради която конкретно ти е гадно, това вече е друго. За там ще ти дам конкретна консултация като ми кажеш конкретната причина
Усмихни се де!:D
Много сте готини всички - благодаря за чудесните снимки и за песничката на Гасподе
Днес определено не съм в такова настроение и понеже всички бяхте много добрички и мили (много е хубаво когато ти е гадно да знаеш, че някой не иска да ти е така гадно - определено най-доброто лекарство беше именно това)
Черпя любителите на по-твърда музика:
Rebel
и за любителите на по-нежната музика:
Sonique
и за електричарите:
Elektro
и една много весела детска песен:
Песничката на Доли
Със снимките съм доста на Вие
Още веднъж много ви благодаря
Днес определено не съм в такова настроение и понеже всички бяхте много добрички и мили (много е хубаво когато ти е гадно да знаеш, че някой не иска да ти е така гадно - определено най-доброто лекарство беше именно това)
Черпя любителите на по-твърда музика:
Rebel
и за любителите на по-нежната музика:
Sonique
и за електричарите:
Elektro
и една много весела детска песен:
Песничката на Доли
Със снимките съм доста на Вие
Още веднъж много ви благодаря