Велик?

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Велик?

Мнение от сър Айвънхоу »

Преди малко питат една по радиото: "Кой ден за теб е велик?" В смисъл лично за нея...
И мацката каза: "Освен този, в който съм се родила..."

Интересно, толкова ли сив живот е имала? Или е толкова сънена, че не се сеща?

Вие имате ли си Великден?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Да, като си направих татуировката. :-)
Понеже още нямам деца, тя си е част от мен, притурка, с която толкова съм свикнала, че ако я няма, ще ми е празно.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

аз пък снощи попаднах по тв-то на едно интервю с някаква миска, много красива, тъкмо й се наслаждавах на красотата и те взеха да й задават въпроси - ужас...
ето това ме втрещи: Какво учиш? - Право. Защо всички манекенки учат право? - Ами, предполагам, защото манекенките обичат престижните неща :rotfl24:

много мъка има по тоя свят
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:аз пък снощи попаднах по тв-то на едно интервю с някаква миска, много красива, тъкмо й се наслаждавах на красотата и те взеха да й задават въпроси - ужас...
ето това ме втрещи: Какво учиш? - Право. Защо всички манекенки учат право? - Ами, предполагам, защото манекенките обичат престижните неща :rotfl24:

За това и четат Пауло Куельо - защото е престижен... :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:Какво учиш? - Право. Защо всички манекенки учат право? - Ами, предполагам, защото манекенките обичат престижните неща :rotfl24:
Пък според едно друго предаване най-модерно напоследък сред манекенките било да учат журналистика :rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

latrevw написа:защото манекенките обичат престижните неща :rotfl24:
:cool:
То Сичките манекенки имат и книШки (шофьорски), а ама я да ги видиш, как паркират МИНИ - сякаш е Кадилак... Или Хамър. :winkw:
Публикувай отговор