qu (реплика от КинДзаДза)
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Re: qu (реплика от КинДзаДза)
казачок?Мнемозина написа:Нямаше ли и едно особено приклякане...Звеневия написа:
ПП
хахаха....сетих се...
ролки едни...
Panta rhei...
Мнемо, твоите хора са най-често улавяните от обектив в неприлични пози, май.
Тя тази е прилична де, ама...
що така
Говори му, говори му, наливай масло ...Мнемозина написа: Макар че и сивите котаци са ми близки...
Тъй ли?Semiramis написа:
Мнемо, твоите хора са най-често улавяните от обектив в неприлични пози, май.
Тя тази е прилична де, ама...
що така
Не съм забелязала...
Ами сигурно щото светът е пълен с недискретни снимачи, затова...
Panta rhei...
Не ме докомплексирвай съвсем сега, Незнайния ми стига за тая вечер.4avdar4e написа:Говори му, говори му, наливай масло ...Мнемозина написа: Макар че и сивите котаци са ми близки...
В кой огън налях масло?
Panta rhei...
Аре па Незнайния... Кво ти е виновен той, не разбирам....Мнемозина написа:
Не ме докомплексирвай съвсем сега, Незнайния ми стига за тая вечер.
В кой огън налях масло?
Тва видяла ли си го-

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Зв. винаги е казвал, че единствените котки, които харесва, са сиво-сини.. (не, че не се е примирявал с всичките, дето си бяха мои:winkw:). Тук в двора от време на време (предимно в любовния период!) броди един такъвМнемозина написа: Не ме докомплексирвай съвсем сега, Незнайния ми стига за тая вечер.
В кой огън налях масло?
, сив до синьо, дебел и с много блага мутра Само котка щото ни липсва, де ...
- Green Light
Ку е клечка кибрит, а кю - всички останали думи. На един изпит в МЕИ го обяснявах това на Мими от наш'та група. После Панко ни пита за какво си говориме и накрая трябваше да го кажа и на доц. Андреев(по физика), за да му обясня, че не си подсказваме.
А ние си подсказвахме.
П.П. А танца ма-ма ма-ма что я буду делат, ма- ма ма-ма как я бубу жит още го мога. С Панко, понеже беше по- висок от мене го играехме сума време. Аз се отказах. Не може вечно да играеш нисък шишко
А ние си подсказвахме.
П.П. А танца ма-ма ма-ма что я буду делат, ма- ма ма-ма как я бубу жит още го мога. С Панко, понеже беше по- висок от мене го играехме сума време. Аз се отказах. Не може вечно да играеш нисък шишко
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точно, ама съвсем точно описваш котките,които харесва и мойто мъж. Водят се руска синя. Мишо,оловно сиво4avdar4e написа:Зв. винаги е казвал, че единствените котки, които харесва, са сиво-сини.. (не, че не се е примирявал с всичките, дето си бяха мои:winkw:). Тук в двора от време на време (предимно в любовния период!) броди един такъвМнемозина написа: Не ме докомплексирвай съвсем сега, Незнайния ми стига за тая вечер.
В кой огън налях масло?, сив до синьо, дебел и с много блага мутра
Такава котка искал бил..
Само котка щото ни липсва, де ...
И аз много ги харесвам, ама аз харесвам почти всякакви котки. В този случай за мене е по-важен размерът, а не "рзцветката":lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Пипилота Шантиклер
Мойта мацка Сара е точно такава, като момъка на снимката.4avdar4e написа:Зв. винаги е казвал, че единствените котки, които харесва, са сиво-сини.. (не, че не се е примирявал с всичките, дето си бяха мои:winkw:). Тук в двора от време на време (предимно в любовния период!) броди един такъвМнемозина написа: Не ме докомплексирвай съвсем сега, Незнайния ми стига за тая вечер.
В кой огън налях масло?, сив до синьо, дебел и с много блага мутра
Такава котка искал бил..
Само котка щото ни липсва, де ...
Все се чувствам виновна, че не сме я пускали досега ан котарак.
Като се разгони е много жална гледка, но е толкова смотана, че и навън да я оставиш нищо няма да предприеме - само си плаче и се влачи.
Веднъж падна от терасата в тревата и вместо да хукне нанякъде, стоеше и мячеше като за последно.
Ние с мъжа ми сме за бой, защото нито я кастрираме, нито стрикно спазваме времето за инжекции и мъчим животинката.
Най-добре ще е да я пуснем на котарак и да роди котенца, но като знам че никой няма да ги иска, не се наемам да ги гледам, а да ги пусна да обикалят кофите ми е жал.
ИСКАМ ТАКОВА КОТЕ!!!Пипилота Шантиклер написа:но като знам че никой няма да ги иска, не се наемам да ги гледам,...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Само тук сме двама, които се записваме за котенца (само да са сиви, като мама, моля:winkw:)Пипилота Шантиклер написа:Най-добре ще е да я пуснем на котарак и да роди котенца, но като знам че никой няма да ги иска, не се наемам да ги гледам, а да ги пусна да обикалят кофите ми е жал.
Действайте! Сега е сезонът на котетата:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
и на кучетата! имаме 6 /фука се бийд/frisky lioness написа:
Само тук сме двама, които се записваме за котенца (само да са сиви, като мама, моля:winkw:)
just perfect
Може и със снимки!bead_ написа:/фука се бийд/
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какви?bead_ написа:и на кучетата! имаме 6 /фука се бийд/frisky lioness написа:
Само тук сме двама, които се записваме за котенца (само да са сиви, като мама, моля:winkw:)
Да са ви живи и здрави:-)

Като че ли тя ги е родилаbead_ написа:/фука се бийд/
средноазиатски овчарки. всички са чисто бели! и всички са мъжки!frisky lioness написа:
Какви?
just perfect
може, ама и аз като елби съм без кабелче днес:blum:Звеневия написа:Може и със снимки!bead_ написа:/фука се бийд/
just perfect
уф, много й влизам в положението на майката... и съм много горда с нея. грижи се по невероятен начин за първескиня.4avdar4e написа:Като че ли тя ги е родилаbead_ написа:/фука се бийд/
just perfect
син зъбbead_ написа: без кабелче днес:blum:
червен проход...
лилли, докога шсъ измъквате поради жици?
айфон.син зъб.компът-няма.Звеневия написа:син зъбbead_ написа: без кабелче днес:blum:
червен проход...
лилли, докога шсъ измъквате поради жици?
just perfect
Ух, че хубаво звучиbead_ написа: средноазиатски овчарки. всички са чисто бели! и всички са мъжки!
Харата вече по въздушно капкоФФФ път се забременяват -bead_ написа:айфон.син зъб.компът-няма.
те още нямаш копутър, на който са му поникнАли дзъбета?
А да - и кви са отзивите за "Въй-фона"?
в интерес на истината коремчетата са им големи /особено като се насучат/, а не дупетата. а майка им побутва с муцуна по-лакомите и слага тези, които не са успели да се наредят. изтърсачето, единственото момиченце, умря още първите часове след раждането. сега като я отвържем тръгва да го търси, лае и е сърцераздирателна картинка. но се връща периодично, души котилото /или май е кучило/, близва ги, зарива ги в сламата. перфектен инстинкт. и с нея съм горда, все едно аз съм я раждала:winkw:4avdar4e написа:
Ух, че хубаво звучиПредставих си ги белите бебета с дебели дупета ..
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо такова ли са?bead_ написа:средноазиатски овчарки. всички са чисто бели! и всички са мъжки!frisky lioness написа:
Какви?

1. на служебен комп зъбите не се гледат. вкл. синитеЗвеневия написа:Харата вече по въздушно капкоФФФ път се забременяват -bead_ написа:айфон.син зъб.компът-няма.
те още нямаш копутър, на който са му поникнАли дзъбета?![]()
А да - и кви са отзивите за "Въй-фона"?
2. като манекенка - перфектна визия, слаб интелект
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сладуренца:-)bead_ написа:frisky lioness написа:
Нещо такова ли са?
Живи и здрави да са и да си намерят добри и обичкливи стопани:-)

Тва видяла ли си го-
[/quote]
ма тва е чипмънк.
Чип и Дейл...
[/quote]ма тва е чипмънк.
Чип и Дейл...