Често пиша теми, докато се къпя.

Все същите
Аватар
Green Light

Често пиша теми, докато се къпя.

Мнение от Green Light »

Често пиша теми, докато се къпя. Настройвам се за продължителен релакс под горещия душ и започвам да съставям. За какво си мислех оня ден в колата? За това, дето сме станали такива едни печени. Стари, печени отворковци. Където и да отидем, показваме пред колеги и приятели, че знаем как да се държим, как да се забавляваме, ние това сме го виждали, това сме го правили, тук сме в свои води. Не може да покажем страха на новобранеца. Страх ме е да не остана сам на тоя коктейл. Може никой да не ми обърне внимание тук в заведението. Вижте ме, тук съм, искам да се забавлявам с вас, не ме изолирайте. Това е забранено след като навършим десет години. Девет годишните естествено и спокойно демонстрират притеснения и въпроси от такъв характер. Затова ги обичаме толкова- можем да ги успокоим, можем да им покажем... Но на 40 годишен мъж? Само ако е малоумен. Някои въпроси, страхове и желания никога не порастват в нас. Ние сме деца, когато ни е страх. Въпроса е, да не го показваме. Не викай, когато не трябва, не се сърди, не се смей, не се учудвай! Който скрие повече емоции – печели. Връткам разсеяно крановете, че стана много горещо.
Ести ще ме контрира, че това е само за мъжете. Може пък и само за мъжете да е, никой не знае, само философстваме за глупости. Не е права, обаче, за това дето било все едно на мъжа и какъв е цвета на косата и. Като става въпрос за мъже и жени, да напиша ли, че ние, мъжете си въобразяваме, че тая тяхна, женска красота е за нас. Мислим си че е наша собственост.. Заради това се радваме, като купуваме бижута, дрехи и парфюми. За себе си правим нещо, демек. Бе, някои заблуди са сладки. А някои – не! Елби трябва да вземе да пусне тая тема за историята. Ама ще стане тема от 10 страници Боев: Не е така/ Елби Така е/ Боев: Не/ Елби: Да/ Боев: Тцъ ето доказателство/ Елби: Така е. На ти три. Стряскащо праволинеен е Боев, като става въпрос за България. Ще взема да му кажа, че в моментите когато мисля хубаво за личната си цивилизованост предпочитам да си се представям, като част от европейската нация, или дори човечеството. С човеците имаме еднакви интереси. А като съм българин- човечеството ми пречи, сърбите, гърците, македонците, всички ми пречат.
Усещам нещо нередно, но не мога веднага да съобразя, после подскачам и с мутирал глас, по женски, изпищявам. Прокашлям се и за авторитет извиквам веднъж басово. Спрял съм напълно крана с топлата вода и за две секунди се върнах обратно.
Е, най- после – вика си Бейби в кухнята - Освести се и ще почне да се къпе. До 15 минути банята ще е свободна.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Често пиша теми, докато се къпя.

Мнение от bead_ »

къпеш се, а? а ние четем, та четем. е, що ни поставяш в ролята на теляци само не мога да разбера... щото и тая роля, като ролята на новобранеца е кофти. може да си я позволи само човек с високо самочувствие. високо, високо... колко да е високо? аз с моите впечатляващи 164 на токчета няма да мога. кахърно ми стана едно такова. отивам на обяд. и като се върна са удоволствие ще прочета следващата тема /вероятно написана докато си чакаш реда за кола-маската:winkw:/
just perfect
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз сега не мога да разбера - кофти ти е че си толкова готин или искаш да кажеш нещо на Боев, ама не смееш директно.
Всичко е наред, успокойся. Нямаш проблем. Дишай. :lol:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:къпеш се, а? а ние четем, та четем. е, що ни поставяш в ролята на теляци само не мога да разбера... щото и тая роля, като ролята на новобранеца е кофти. може да си я позволи само човек с високо самочувствие. високо, високо... колко да е високо? аз с моите впечатляващи 164 на токчета няма да мога. кахърно ми стана едно такова. отивам на обяд. и като се върна са удоволствие ще прочета следващата тема /вероятно написана докато си чакаш реда за кола-маската:winkw:/
Обяд. Верно. Гладен съм. И аз отивам.
annonymus

Мнение от annonymus »

Пак ми се събра много бачкане и почти не ми остава време за форума.
ОБАЧЕ! Грийне, знам че думите няма да те нахранят - нито тиби, нито Бейби и Терминаторите,
ам не можеш ли И да публикуваш, докато въртиш фирмата?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Аз сега не мога да разбера - кофти ти е че си толкова готин или искаш да кажеш нещо на Боев, ама не смееш директно.
Всичко е наред, успокойся. Нямаш проблем. Дишай. :lol:
Ми?! Не смея. Смея, обаче, като прочета мнение на Боев и се съгласявам- няма какво да кажа или да добавя. После прочета например противоположно и глей бе, ми чиста истина, така е, няма грешка. Докато не вземе пак Боев да напише нещо, което пак ми се струва верно. И от срам преставам да мисля, само чета. Та какво да му кажа на човека?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:Пак ми се събра много бачкане и почти не ми остава време за форума.
ОБАЧЕ! Грийне, знам че думите няма да те нахранят - нито тиби, нито Бейби и Терминаторите,
ам не можеш ли И да публикуваш, докато въртиш фирмата?
В смисъл, да публикувам нещо на хартия ли?
Как така да ме наранят- ти ме четкаш, мадам!
esti

Мнение от esti »

Само не разбрах, щом когато си в банята ти минавам през мислите, то мръсни или чисти са те....:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Ми?! Не смея. Смея, обаче, като прочета мнение на Боев и се съгласявам- няма какво да кажа или да добавя. После прочета например противоположно и глей бе, ми чиста истина, така е, няма грешка. Докато не вземе пак Боев да напише нещо, което пак ми се струва верно. И от срам преставам да мисля, само чета. Та какво да му кажа на човека?
Да, виждаш ли?! Лесно му е на него с твърдите му позиции. И изобщо на тия с твърдите позиции не им се налага да пишат теми, когато са сами. Какво ще си отговарят се питам. :winkw:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

на маса сме си праволинейни и нямаме никакви конфликти :)

Айде- наздраве!!! (каза един от героите на поредния чудесен разказ на супер Грийн)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Грийн, оня ден гледах “Призрачната флота. епичното пътешествие на Зенг Хе” и се сетих, че и ти се интересуваше от това, щото бе чел статиите в НГ. Мисля, че на 26-ти пак ще го дават по Виа сат хистори ... много интересно беше/е... разкрива друг начин на мислене, поведение, история... - да бе - оня с многото кораби, дето само на един от 4-те най-големи можело да се съберат всичките кораби на Колумб и де Гама...

има го (или е подобно, но поне името е същото) в торенти..

Ghost.Fleet.The.Epic.Voyage.of.Zheng.He.PDTV.Xvi.torrent
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Аз сега не мога да разбера - кофти ти е че си толкова готин или искаш да кажеш нещо на Боев, ама не смееш директно.
Мернах вече два-три "директни" теми..
Нищо не разбрах
Тоя си премълчал, оня не си казвал нещата както са си
тоя нещо с недомлъвки, оня незнамкаквоси....

Някой да разясни, моля, че като улезнах днес у клуба и имаше страница и половина почервенели или пооранжевели с непрочетени теми, а време за какво по-напред, а.....

Като дращете се съобразявайте и с това, че не всички хора имат изобилстване от време за четене, ааааа:mad::evil:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Green Light написа:Често пиша теми, докато се къпя.
Хе-хе, а аз докато заспивам. Говоря, говоря......:lol:. Заспивам и понякога продължавам да говоря, сънувайки. А като се събудя - махам с ръка. Абе, какво ли да ги занимавам.:shy:
Дали да сменя тактиката?! :huhthink: :lol:

Нда, и на мен ми харесва да те чета.:-)
Ура за топлата вода.:lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Niya написа:
Хе-хе, а аз докато заспивам. Говоря, говоря......:lol:. Заспивам и понякога продължавам да говоря, сънувайки. А като се събудя - махам с ръка. Абе, какво ли да ги занимавам.:shy:

Пък аз в нощта преди цветница сънувам, че Рем поръчва цяла тава с баклаички в някаква кръчма. Там сме се събрали клубно:grin:
И когато стана 23.30 отивам към кухнята и разбирам, че той поръчал още една тава:lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:Пък аз в нощта преди цветница сънувам, че Рем поръчва цяла тава с баклаички в някаква кръчма. Там сме се събрали клубно:grin:
И когато стана 23.30 отивам към кухнята и разбирам, че той поръчал още една тава:lol::lol:
:blink:
много ти силна интуицията
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Niya написа:

:-) занимавай.
Виж Грийн като напише нещо как ни оставя без думи.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
frisky lioness написа:Пък аз в нощта преди цветница сънувам, че Рем поръчва цяла тава с баклаички в някаква кръчма. Там сме се събрали клубно:grin:
Що? Да не съм упущила нещо сладко?
Някой да е ял и аз да не снам..
Кога и къде?
Щот ние, пък и те се бехме сбрали на Лазаров ден, а това(сънуването) беше по-после:grin:
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Semiramis написа:
Що? Да не съм упущила нещо сладко?
Някой да е ял и аз да не снам..
Кога и къде?
Щот ние, пък и те се бехме сбрали на Лазаров ден, а това(сънуването) беше по-после:grin:
аха....е аз сбърках...
мислех, че в обратен ред.
тогава пак за кокошга гладна става дума
:blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа: тогава пак за кокошга гладна става дума
Което ми навава мисли
дали съм ПО-гладна
отколкото
кокошка :huhthink:
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Което ми навава мисли
дали съм ПО-гладна
отколкото

:lol: виж, сигурно си по-гладна.
ей на! кокошка съм го сбъркала - не е на място значи
:winkw:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
frisky lioness написа:
Което ми навава мисли
дали съм ПО-гладна
отколкото

:lol: виж, сигурно си по-гладна.
ей на! кокошка съм го сбъркала - не е на място значи
:winkw:
Не си го сбъркала
Внесла си лек баланс
"к"-тата идват мааааалко в повече
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:Само не разбрах, щом когато си в банята ти минавам през мислите, то мръсни или чисти са те....:lol:
Чисти, чисти. Макар и не стерилни. Например - като дъжд- такива чисти. Хем да са прозрачни и да не са мръсни, хем да са динамични и различни, и според зависи. И като се загледаш в тях ти става интересно и се отнасяш малко. И понеже веднага възниква въпроса, като са чисти в банята, какви са в хола, значи, да се приеме същото и за хола. Бе, направо да покрием всички помещения и всички никове, че да няма хъката мъката. Няма какво да издребняваме.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:Грийн, оня ден гледах “Призрачната флота. епичното пътешествие на Зенг Хе” и се сетих, че и ти се интересуваше от това, щото бе чел статиите в НГ. Мисля, че на 26-ти пак ще го дават по Виа сат хистори ... много интересно беше/е... разкрива друг начин на мислене, поведение, история... - да бе - оня с многото кораби, дето само на един от 4-те най-големи можело да се съберат всичките кораби на Колумб и де Гама...

има го (или е подобно, но поне името е същото) в торенти..

Ghost.Fleet.The.Epic.Voyage.of.Zheng.He.PDTV.Xvi.torrent

Като написа "един от героите" и сега се замислих- бе аз, сега, пиша на един от героите си. Тука шизофренията хич не е лека даже ми направо си е класика, братче: Кой съм аз? Тадададам!
Но да не задълбаваме.
Къде са ми хапчетата?
Мерсаж за флотата. Ще се възползвам.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Чисти, чисти. Макар и не стерилни. Например - като дъжд- такива чисти. Хем да са прозрачни и да не са мръсни, хем да са динамични и различни, и според зависи. И като се загледаш в тях ти става интересно и се отнасяш малко. И понеже веднага възниква въпроса, като са чисти в банята, какви са в хола, значи, да се приеме същото и за хола. Бе, направо да покрием всички помещения и всички никове, че да няма хъката мъката. Няма какво да издребняваме.
може да пуснеш дъжда в хола, и в спалнята, и навсякъде
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Мернах вече два-три "директни" теми..
Нищо не разбрах
Тоя си премълчал, оня не си казвал нещата както са си
тоя нещо с недомлъвки, оня незнамкаквоси....

Някой да разясни, моля, че като улезнах днес у клуба и имаше страница и половина почервенели или пооранжевели с непрочетени теми, а време за какво по-напред, а.....

Като дращете се съобразявайте и с това, че не всички хора имат изобилстване от време за четене, ааааа:mad::evil:
Амии. Аз не съм писал индиректно. Питах Ести, дали мъжа и я харесва неблондинка и тя ми каза че- да, той всякаква я харесва и едва ли има друго мнение, освен нейното по въпроса за цвета. Пък Елби и Боев, мисля че са признати от всички за спецове по история. Та затова често приказвам с тях наум. Проблема, дет казал някой си архиепископ е, като вземат да ми отговарят.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:Амии. Аз не съм писал индиректно. Питах Ести, дали мъжа и я харесва неблондинка и тя ми каза че- да, той всякаква я харесва и едва ли има друго мнение, освен нейното по въпроса за цвета. Пък Елби и Боев, мисля че са признати от всички за спецове по история. Та затова често приказвам с тях наум. Проблема, дет казал някой си архиепископ е, като вземат да ми отговарят.
:rotfl24:
е тя връзката между двете, Грийн?
Няколко отговора имам, но ми е интересен твоя:blum::lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа: Та затова често приказвам с тях наум. Проблема, дет казал някой си архиепископ е, като вземат да ми отговарят.
По-добре наум, отколкото насън
Повярвай ми:-):winkw:
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
Green Light написа:Амии. Аз не съм писал индиректно. Питах Ести, дали мъжа и я харесва неблондинка и тя ми каза че- да, той всякаква я харесва и едва ли има друго мнение, освен нейното по въпроса за цвета. Пък Елби и Боев, мисля че са признати от всички за спецове по история. Та затова често приказвам с тях наум. Проблема, дет казал някой си архиепископ е, като вземат да ми отговарят.
Тоест как връзка? Между цвета на косата и историята? Не, не мисля, че има. Проблем, ако го има, е че много често говоря с вас. Не един от тук го е казвал. Засега не го чувствам, като проблем, но не смея да питам някой лекар, да кажем. Рядко минава ден без да разсъждавам и споря с вас. Напоследък се карах на Куида. Понеже от бързане и припряност направих толкова грешки че един проект трябва изцяло да се преработи и три дена поне ще работя за тоя дето клати гората. Да не говорим, че 600 кинта отидоха в кошчето за боклук. И му викам - видя ли бе, нетърпението до никъде не води. Пък той- аре да те видя, като намериш пари на улицата, колко търпение ще имаш. Пари на улицата - дрън, дрън!
Да не ти приказвам Гаспода, пък, как ми къса нервите. На вся- ко нещо е контра тоя човек. Копче не мога да помисля, без да ми набие разни тесли.
Ма карай.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Да не ти приказвам Гаспода, пък, как ми къса нервите. На вся- ко нещо е контра тоя човек. Копче не мога да помисля, без да ми набие разни тесли.
Ма карай.
И що с тях се захващаш и ти. Аз пък си говоря само с когото ми е приятно. :lol: И все хубави работи си дърдорим в ума ми.
Баси мазохиста!
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

а с мен що не си говориш :lol:

е те това много, ама много ми харесва
че в моментите когато мисля хубаво за личната си цивилизованост предпочитам да си се представям, като част от европейската нация, или дори човечеството. С човеците имаме еднакви интереси. А като съм българин- човечеството ми пречи, сърбите, гърците, македонците, всички ми пречат.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Semiramis написа:
Тоест как връзка? Между цвета на косата и историята? Не, не мисля, че има. Проблем, ако го има, е че много често говоря с вас. Не един от тук го е казвал. Засега не го чувствам, като проблем, но не смея да питам някой лекар, да кажем. Рядко минава ден без да разсъждавам и споря с вас. Напоследък се карах на Куида. Понеже от бързане и припряност направих толкова грешки че един проект трябва изцяло да се преработи и три дена поне ще работя за тоя дето клати гората. Да не говорим, че 600 кинта отидоха в кошчето за боклук. И му викам - видя ли бе, нетърпението до никъде не води. Пък той- аре да те видя, като намериш пари на улицата, колко търпение ще имаш. Пари на улицата - дрън, дрън!
Да не ти приказвам Гаспода, пък, как ми къса нервите. На вся- ко нещо е контра тоя човек. Копче не мога да помисля, без да ми набие разни тесли.
Ма карай.
хахахаха, е това е очарованието на нашето място
уж не се говори много, уж си знаем и стила и репликите, пък като стане нещо или като не ти и вътрешния диалог - по ценен от писания.
айде поне ти пиши дългичко отвреме навреме, щото се размислих надалаче отодеве
тъй-тъй..ма Гаспод, явно, не го познавам достътчно... примерно
:-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:
Green Light написа: Да не ти приказвам Гаспода,
И що с тях се захващаш и ти. Аз пък си говоря само с когото ми е приятно.
Тва ся си беше гадно направо :crying:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Semiramis написа: тъй-тъй..ма Гаспод, явно, не го познавам достътчно... примерно
ъхъ ъхъ
аз по принцип съм 2.10 на 90 кг, ама днес кво ми става, не знам... :blum:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа:
vyara написа:
Green Light написа: Да не ти приказвам Гаспода,
И що с тях се захващаш и ти. Аз пък си говоря само с когото ми е приятно.
Тва ся си беше гадно направо :crying:
Абе не бе. Гледай сега как си просиш комплименти и ме караш да се обяснявам начи.... :lol:
:kiss:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Често пиша теми, докато се къпя. ...
Хм.
Хубави теми пишеш.

Виж, ако четеше тукашните теми под душа, бих била силно заинтригувана... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

хората пеят под душа
не четат \или поне така мисля
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark Angel написа:а с мен що не си говориш :lol:

е те това много, ама много ми харесва
че в моментите когато мисля хубаво за личната си цивилизованост предпочитам да си се представям, като част от европейската нация, или дори човечеството. С човеците имаме еднакви интереси. А като съм българин- човечеството ми пречи, сърбите, гърците, македонците, всички ми пречат.
Мерсаж!

Естествено, че говоря.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

в такива моменти и теми оше веднъж се потвърждава колко ценно е това място

усещате ли каква тръпка има между всички нас; рядко е да се съберат толкова хора и да се усещат и разбират донякъде.:-)

За Грийна - просто нямам думи, както е казал някой по-горе. Не просто велик, гениален. Верно си сбръкал призванието. За мен това е талант или магия, не знам кое е по-точно. Дано имаш повечко време да пишеш, а повечко време да те чета.

Обичам ви 30-40-вци!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

обичам да ме обичат :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа:
Естествено, че говоря.
караме се?
аз крещя?
уф.....
или съм много мъдра, мълчалива и разбираща?
надали.... :lol:
Публикувай отговор