Калинки:

Червени шапчици:

Слънца:

Ние бяхме слънце - най вляво.
Гъбки. Това по средата е нашата гъбка.

И пак слъцето:

Ако питаш мен, повече баби видях, отколкото майки, ама карай!Quid написа:само майки на снимката
къде са татковците бре
ти па са кво пробираш?Марвин написа:Ако питаш мен, повече баби видях, отколкото майки, ама карай!Quid написа:само майки на снимката
къде са татковците бре
Бравос и на вас. Моята откога ме врънка, че иска да ходи на балет...Кент написа:Бравос.
Каката пък вчера за пръв път получи фиш за хонорар, а че и самия хонорар:-) За ...лв. изплаща се на еди коя си, длъжност балерина и т.н. И данък набърдучили естествено
Изплаща Оперо-Филхармоничното дружество - Варна:rotfl24:
Хваля "лелките", защото са организиарали "забавата" и са научили децата на нещо хубаво. А съм сигурен, че дечурлигата активно са помагали в направата на костюмите, а това е допълнителен "бонус"...vyara написа:Ама костюмите родителите сме ги правили, не са "леличките".Марвин написа:Верче, много са готини децата! Отлични "лелички" имате в детската градина! Браво на тях!
Но иначе съм доволна от градината, да.
Взискателен съм и с вкус!Quid написа: ти па са кво пробираш?
квото такова
ти кво искаш да видиш?
млади ентусиасти ли
взискателен билМарвин написа:Взискателен съм и с вкус!Quid написа: ти па са кво пробираш?
квото такова
ти кво искаш да видиш?
млади ентусиасти ли
Ти, ако си го докарал до там да пробираш, то аз все още не съм!
спирай да бачкаш:-)Кент написа:Бравос.
Каката пък вчера за пръв път получи фиш за хонорар, а че и самия хонорар:-) За ...лв. изплаща се на еди коя си, длъжност балерина и т.н. И данък набърдучили естествено
замислям се...Quid написа:спирай да бачкаш:-)Кент написа:Бравос.

Ами! Те общо взето се щураха в кръг и не обръщаха внимание на шапчиците.frisky lioness написа:Супер ти е слънчицето и гъбката:winkw:
Тържеството е било интересно
Защо ловците гонят с тия пушки Червените шапчици?:blink::shocked:
Не същото може да се каже за "слънчевата" композиция. Виж на третата снимка младежът у десно как с интерес е налконил главичка на една страна.vyara написа:Ами! Те общо взето се щураха в кръг и не обръщаха внимание на шапчиците.frisky lioness написа:Супер ти е слънчицето и гъбката:winkw:

радвай се. после е голям зор /миличка, пак те търсиха пешо, иван, драган, цветан.... защо го даваш тоя телефон, като и без това не се свърташ вкъщи!! мамоооо, не мога на всеки да си давам мобилния!!!/vyara написа:Ами! Те общо взето се щураха в кръг и не обръщаха внимание на шапчиците.frisky lioness написа:Супер ти е слънчицето и гъбката:winkw:
Ей, само за хубави неща си мислиш...frisky lioness написа:Предполагам къде гледа:winkw:
Значи не останалоQuid написа:една моя познатавкара детенце у киното
и са си обзавежда апартамента след една продукция:-)

На една от следващите снимки се вижда, че младежът всъщност се извръща към публиката.frisky lioness написа: Не същото може да се каже за "слънчевата" композиция. Виж на третата снимка младежът у десно как с интерес е налконил главичка на една страна.
Предполагам къде гледа:winkw:
не разчитам на такива неща азfrisky lioness написа:Значи не останалоQuid написа:една моя познатавкара детенце у киното
и са си обзавежда апартамента след една продукция:-)
Надеждата ми е у младежа да си видя апартамента обзаведен и реновиран (нали така казват сега на старите хотелски стаи:rotfl24::rotfl24:)
Така съм от сутрината:lol::lol:Марвин написа:Ей, само за хубави неща си мислиш...frisky lioness написа:Предполагам къде гледа:winkw:

Не е само от тази сутрин...frisky lioness написа:Така съм от сутрината:lol::lol:Марвин написа:Ей, само за хубави неща си мислиш...frisky lioness написа:Предполагам къде гледа:winkw:
Марвин написа:Не е само от тази сутрин...frisky lioness написа:Така съм от сутрината:lol::lol:Марвин написа:Ей, само за хубави неща си мислиш...frisky lioness написа:Предполагам къде гледа:winkw:
Но верно днес си неотразима!

не съм ви канил тамfrisky lioness написа:То, всички там ще се оттеглим един ден:lol::lol:Quid написа: има къде да се отегля и да си почивам от тва наречено живот:rotfl24:
Аз ако чакам да ме поканят.....Quid написа:не съм ви канил тамfrisky lioness написа:То, всички там ще се оттеглим един ден:lol::lol:Quid написа: има къде да се отегля и да си почивам от тва наречено живот:rotfl24:
кво се самопоканваш е са:blum:

Супер е с детенце - можеш да си правиш секакви простотии и никой няма да те заподозре. Като например да не вървиш по улицата, а да подскачаш - ей така - два пъти на единия крак, два пъти на другия, може да си събуеш обувките с детенцето и да газиш в топлите локви. Аха:-)Обаче порастнаха децата. Почти.Quid написа:ще взема да си спретна едно детенце и да се детиняствам по такива мероприятия:-) и по разни градински със скучаещи майки